![]() |
#81 |
סמל מין
|
![]() אה אוקי, סליחה ידידי
![]() |
#82 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() שמעו אני כבר לא שם אליכם את האמת,את השאלות שלי יש לי למי לשאול ..מצידי שהמנהלים פה ינעלו את הלוג.
ורק עם היה לי כוח לפתוח את הפה על כל אחד ואחד מיפה הייתי עושה את זה ומשתיק אותכם,וגם את הקטע עם ההוספת תרגילים.ביי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
חבר פעיל
|
![]() אימון היום
סקוואט 40 5,5,5 התייעצתי עם מו והוא אמר לי שכדאי שאני יוריד משקל וישפר טכניקה ואז שוב יחזור למשקל שלי. צילמתי גם סרטון, http://www.youtube.com/watch?v=rNSOi02kUGY צילום לא משהו ואיכות גרועה,אבל באמת שהקפדתי על הדגשים שהייתי צריך ולשלוח ברכיים בהתחלה ואז להוציא את התחת. פרס 31.5 4,5,5 PR מאז שאני עושה אוברהד אני פשוט מתקדם ללא סוף בפרס!היה ממש קשה וזייפתי אולי טיפה בכל סט בחזרה האחרונה,אבל יש סרטון ! ![]() מתח 5,5,5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
חבר פעיל
|
![]() בסקוואט תוציא חזה (אני לא אומר להתחיל את התנועה מהחזה אלא רק לההוציא אותו!) ותקשית את הגב
ומזלט על הpr
![]() |
![]() |
#85 |
חבר פעיל
|
![]() אני כאילו מושך אותו לצדדים הכי שאני יכול!!(מוציא).עברתי על הdvd של ריפ כמה פעמים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
חבר פעיל
|
![]() ותודה..תגובה ראשונה נורמלאית ואפילו שהטכניקה שלי לא טובה דיברת כמו שצריך ולא תקפת...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
חבר פעיל
|
![]() טוב תקשיב לירון, איכשהו פקששת את ss עם כל מה שהוספת שם אז אני מציע לך להתחיל מהתחלה,
זאת אומרת להוריד ל 70-80 אחוז מהrm5 שלך ולהתחיל משם. תעשה את התוכנית ככה: A סקוואט 3x5 בנץ' 3x5 דדליפט 1x5 b סקוואט 3x5 פרס 3x5 מתח 3xf (כשאתה מגיע ל15 חזרות תוסיף משקל). בלי תוספות מיותרות, בהצלחה
![]() |
#89 |
חבר פעיל
|
![]() סתום סתום הוספתי 3 פעמים מתחילת התוכנית כפיפה ופשיטה מסכנה ופעם אחת בגלל שלא עשיתי סקוואט ודדליפט קרוס לכיף..מה אתה בא לי עם התוכנית כאילו שאני לא יודע מה התוכנית .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה אתה עושה קרוס לכיף מה אתה מוסיף פשיטות וכפיפות גם מקודם רשמת שעשית בנץ' בדאמבלים שזה טמטום (הספסל של הבנץ' תפוס? אז תחכה), אתה גם הוספת מקבילים שזה אידיוטי לגמרי. אתה עושה שטויות ונתקע במשקלי עבודה ואחרי זה עוד אומר שאתה יודע מה התוכנית, אין לך מושג מה אתה עושה פשוט תעשה לעצמך טובה או שתעבור תוכנית או שתתחיל מהתחלה את ההתקדמות שלך פה דפקת.
![]() |
![]() |
#91 |
סמל מין
|
![]() אחי אנשים באים לעזור לך פה, מה אתה קופץ כמו טרול ותוקף הרי בסופו של דבר אתה זה מי שמחליט מה לעשות נכון? אז תיקח את כל ההערות שמביאים לך כאן תגבש אותם ותראה מה שצריך לשפר תשפר ואם מישהו שיש לו יותר נסיון ממך וידע אומר לך לעשות x אתה לא תעשה y נכון זה אותו עיקרון אנשים שמבינים נותנים לך הערות תדע לנצל אותם ולא להראות איפה הם טועים.
![]() |
#92 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אני פשוט צוחק שאנשים פה משחקים אותם מבינים ואתה אחד מהם..אל תנסו לתפוס בקטנות על זה שפעמיים עשיתי בנצ' עם דאמבלים בגלל שהיה תפוס או הוספתי פעם אחת 3 חזרות של מקבילים לראות עם אני מצליח....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וזה מטומטם לעשות באמצע האימון מקבילים כדי לראות אם אתה יכול. אני לא אמרתי לך להתחיל מהתחלה סתם, אתה עושה שטויות ואז נתקע במשקלים, ואם מישהו פה משחק אותה מבין זה אתה. דרך אגב, אני לא יודע אם שיפרת מאז אבל בסרטונים שהעלת הסקוואט ודדליפט שלך מתבצעים בצורה נוראית, כדאי שתתקן גם את זה.
![]() |
![]() |
#94 |
סמל מין
|
![]() אתה ראית הודעה אחת שלי שתפסה אותך על קטנה או שהעירה לך על התוכנית?? להזכירך אני בהתחלה בכלל כעסתי על זה שצחקו על כיצד אתה מבצע את התוכנית. אז אם אתה לא יודע להבחין בין עזרה לבין ביקורת שלילית שמטרתה לעקוץ אז שיבושם לך... מה אני יגיד
![]() |
#95 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: לשדוד את תנובה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
חבר פעיל
|
![]() אחחי סע לי מהפוסט חחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
חבר פעיל
|
![]() תקשיב לירון,אתה סתם מתפרץ פה על אנשים שמנסים לתת לך ביקורת נכונה ובסה"כ לעזור לך להתקדם ולא לעשות טעויות.
אתה כמו קיר,אתה נמנע מלהקשיב ולהפנים,אנשים עם הרבה יותר ניסיון משלך ואתה לא שם עליהם בכלל,תלמד להודות בטעויות אחרת לא תתקדם לשום מקום. ואני לא מבין למה אתה עושה את השטויות האלה של רק להוסיף עוד ועוד תרגילים,אני התחלתי ss לפני שבוע ואני רואה אחלה תוצאות,כבר עליתי בכל תרגיל 5-10ק"ג ,כמובן שזה בגלל שאני בהתחלה אבל עדיין,תעבוד לפי הספר תראה שיהיה טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Gay lord
|
![]() לירון שמע אתה לא מבין כלום בss ורואים את זה כולם מנסים לעזור לך אבל בשיא חוצפתך אתה עונה להם כמו כלב..
יאאלה תסגרו לו את הלוג תתחיל להתנהג כמו בן אדם ולהפנים דברים מאנשים שמבינים יותר ממך.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
חבר פעיל
|
![]() גדשניק לך קפוץ מהגג ימתוסכל
אימון מהיום: סקוואט 40 5,5,5 בנצ' 45 4,3,5 דדליפט 51 -5- לא התקדמתי עדיין בדדליפט.מחזק טכניקה! ח'ברה הגיע הזמן לדילואד בבנצ' לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
חבר פעיל
|
![]() הגיע הזמן לקרוא את הספר לא ?
|
![]() |
![]() |