|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
Ab קלאסית עם 6 סטים לשריר קטן הכונה...אני יכול לומר לך בוודאות שאת ההתקדמות שאני אישית ראיתי ועל המון מתאמנים קשה להחליף במשהו אחר אני אישית גם מתנגד לתדירות של שריר בשבוע לרוב המתאמנים אבל אני לא יכול להתעלם מהעובדה שהיו לי מתאמנים שפשוט לא גדלו ולא משנה מה ברגע שהם עברו לabc הם התחילו לראות תוצאות...מה לעשות יש גם כאלה ואייל....התכנית של לייל זאת התכנית הבאה באה שאני אעשה [אני אסיים את תכנית הכוח שכרגע אני נמצא בה אחזור לתכנית המקורית שלי לתקופה קצרה של חודש בערך ואז מתחיל את לייל זאת התכנית שלי לחצי השנה הקרובה]
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עכשיו תחשוב מה היה קורה אם היית נותן למתחיל גמור להתחיל ישר עם תוכנית כמו ss, שגם תתן לו 4 ימי התאוששות בשבוע וגם תעבוד איתו רק על היסודות. זה שמתאמנים שלך לא גדלו יכול להיות ממליון סיבות שלא קשורות לתוכנית עצמה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() אני אצטט את דניס וולף
you need to decied if you are a bodybuilder or a powerlifter" אז תפסיקו להתעסק במשקלים וקקי ברצינות |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() מישהו פה רוצה לנסות תתוכנית אימונים שלי?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
|
![]() ציטוט:
מתאמנים שכבר עשו את זה פעם אני קצת יותר נותן להם וזה אולי נכון על הנייר שממליון סיבות הם לא גדלו אבל בדיוק כשהחלפתי להם תכנית הם התחילו לגדול....? כניראה זה מהתכנית עדיין אני מאמין ורואה שעל רוב האנשים תדירות משפיעה יותר מנפח....אבל עדיין צריך למצוא את האיזון בין תדירות לנפח
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
איך היה נראה מתאמן שמהיום הראשון שכף רגלו דרכה בחדר הכושר עבד עם התרגילים הבאים בטכניקה טובה: סקוואט, דדליפט, פרס בעמידה, פאוורקלין, מתח, חתירה ואוכל כמו שצריך? אני אישית הייתי מתחבא בתוך איזה מערה גדולה אחרי שנה של אימונים של הבחור, שלא ימצא אותי בטעות וינשנש אותי בין הארוחות. בכל אופן מיצינו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
חבר פעיל
|
![]() האמת שאני לא ממש חושב שזה משנה
אף פעם בכל האימונים שלי לא ממש הרגשתי את הגב .. והוא גודל האמת שגם את החזה אני ממש לא מרגיש (עד היום שאחרי ) מוזר ..
![]() |
#90 | |
|
![]() ציטוט:
אתה לא מבין....מתאמנים שכן מסוגלים לבצע את התרגילים האלו אני נותן להם... יש לי כמה מתאמנים שיש להם יכולת לעבוד עם טכניקה טובה גם כשאין עליהם השגחה כבר מהאימון הראשון שלהם בחד"כ תנחש איך התכנית הראשונה שכתבתי להם ניראית? לחיצת חזה חתירה/פולי אובר הד פרס סקוואט שני סטים יד קידמית שני סטים יד אחורית.... מוכר מאיפהשהו? אתה חייב להבין שאני ממש לא מתנגד לתכניות האלו....להפך..! אני חושב שזה הכרחי להכניס שיטת עבודה כזאת מידי פעם בתכנית האימון ולא משנה מה המטרה שלך-לראיה...המטרה שלי היא לגדול ולהות ארון קיר....ואיזו תכנית אני עובד עכשיו? תכנית כוח אבל אני נגד זה שאנשים יעשו אותה במשך חודשים על גבי חודשים כשהמטרה שלהם היא בכלל לגדול ואת זה אפשר להשיג יותר טוב מתכניות חלוקה למיניהן... קיצר כשיפורסם המאמר שלי תבין שאני תומך גם בשיטת העבודה הזאת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
דדליפט צריך להיות מסוגלים לבצע גם אם מעירים אותך באמצע הלילה, זה תרגיל פחות מסובך מסקוואט בכמה רמות. האנשים שבאים לעבוד בחדר-כושר לא צריכים להיות תלויים במדריך שמבצע משמרת בשעה זו או אחרת, אלא להיות סגורים בדיוק מה הם הולכים לעשות בכל אימון, כשהדבר היחידי שעלול להשתנות זה אם הם מפספסים חזרות. הודעה זאת לא חלה על אנשים כמו deus ex machina, כי הוא פריק ששובר שיאים אישיים בקפיצות של 15 ק"ג. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
|
![]() חחחחח
בכל אופן אתה צודק ואני מאמין שאתה יודע שגם אני חושב ככה...הבעיה היא ללמד את רוב האנשים להפריד את הגב מהאגן למשל....זה פשוט בלתי אפשרי כניראה לא לימדת מספיק אנשים לעשות דד ליפט אבל אני אומר לך להמון אנשים זה פשוט לא נקלט מה זה להתכופף עם גב ישר... וזה לא קשור למשקלים...גם עם מוט ריק..גם עם המוט הזה של נאירובי של ה-4 קילו הרבה אנשים פשוט לא מצליחים להסתדר עם הבסיס של להוציא חזה החוצה... עזוב...עד שלא תראה את זה קורה לא תבין....בגלל זה עדיף לי בתור מדריך לוותר על העיניין של לתת להם תרגיל כזה
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני מציע לך לקרוא את הפרק על הדדליפט בss, אם אתה חלש באנגלית, חסר התעניינות או זמן אתה יכול לדלג על כל ההקדמה וההסבר האנטומי והקינסיולוגי וללכת ישר ללמידה של התרגיל, זה עד כדי כך פשוט, יחסוך לך המון תסכול עם המתאמנים שלך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
|
![]() אולי זה יעזור לי....למרות שראיתי ת'סרטונים של הבחור ומשם לקחתי את הטיפים להסבר...
אולי בפרק הזה בספר יהיו רעיונות שיעזרו לי... לא חלש באנגלית פשוט אין לי סבלנות לקרוא דברים ארוכים[הוצאתי את כל הסבלנות שלי על מאמרים באנגלית על אילוף כלבי הגנה] אז איך אני מגיע לתקציר דרך האינטרנט?
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
זאת אומנם גירסאת בטא, ויש בה שגיאות דפוס וכאלה - אבל בגדול זה קריא מאוד (עם דגש על מאוד) אח שלי למד לעשות דדליפט ב20-30 דקות ולפני זה המוט היחידי שהוא נגע בו היה לבנץ' פרס ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |