|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יש את המתקן על הכבלים אז קיצר יש אחד שתמיד עושה אותו תרגיל ..פשוט תופס צד אחד מישר את הידיים ורץ עם זה אחורה עש שהמשקולות נוגע בברזלים למעלה !! ..לא עוצר עד ששובר את המתקן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
חבר פעיל
|
![]() אתמול עשיתי תאומים בסמית' מאשין ואיזה שומע כזה שתי זקנות מאחורה מתלחששות כזה "וואי כמה משקל הוא שם?" ואז באתי להוסיף עוד פלטות ואחת מהן שואלת אותי "כמה משקל זה?", אני אומר לה "140 בערך" אז היא עושה לי "וואי אתה לא תגבה יותר". באתי לשלוח לה את הפלטות שהיו לי ביד לראש שלה אבל התעשתתי ואמרתי לה "זה לא פוגע בגביה, סתם מיתוסים" והיא סתמה.
לא מזמן עברתי למכון חדש, בלי הרבה חרטטנים אבל המכון הקודם היה עמוס בהם. היה איזה אחד שעושה רבע או שמינית סקוואט. עכשיו, כל החיים הוא עובד עם אותם משקלי העבודה ופעם אחת הוא בא אליי עושה לי"אחי אני כבר 10 שנים תקוע על אותו המשקל בבנץ'". שמעתי עליו סיפור שפעם אחת הוא לקח קריאטין של פרות עם איזה מולקולה מיוחדת ואחרי שבוע הוא הגיע לבית-חולים והיו צריכים לנקות לו את הכליות. היה גם איזה אחד במכון שהתחיל לעשות סייקלים. הוא בא אליי עושה לי "אחי אני הולך להיות סוס, התחלתי לקחת סטרואידים", אני אומר לו "איזה חומרים" אז הוא אומר לי "לא יודע, זה כדורים וורודים כאלה" אני כזה Wtf?? ומאז שהוא התחיל את הסייקל הוא מאמן רק ידיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#84 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() "לא תגבה"
אומרת סבתא בגובה 1,50 המאמן המאנייק בחדר כושר הקודם "מאמין" בזה ( אורמ את זה לכמה ילדים שלא יעשו שטויות)
![]() |
#85 |
חבר פעיל
|
![]() וואי המכון שלי זה תופעה...
קודם כל יש לי מאמן שפשוט ממש שונא אותי מאז שהוא גילה שאני עשיתי לחבר שלי תוכנית אימונים והחבר הזה עובד לי התוכנית שלי ולא לפי התוכנית שלו אז זה פגע לו באגו הוא התחיל פעם אחת לצעוק עליי וזה שאני יותר בחיים לא יעשה את זה וכו'..מאז לא דיברנו יותר מילה רק הוא כל הזמן צוחק עם האנשים במכון על זה שכל המידע שלי מהאינטרנט ומהאתר לפיתוח גוף עלק(הוא התכוון לישראלבודי). לפני כמה ימים עבדתי עם משהו כמו 55 קילו חתירה חופשית עשיתי 3 סטים של 10 חזרות שמעתי בצד את המדריך אומר לבעלים של המכון שמה שאני עושה זה מהאינטרנט וזה קיצור באו אליי בקבוצה שתי המאמנים והבעלים ואמרו לי שהם לא מרשים לי לעשות את התרגיל הזה יותר בחיים עד גיל 16..הם התחילו להתלחשש שהמשקל הזה משוגע לגיל שלי וכו'... השתגעתי מעצבים כמעט זרקתי עליו את הפלטה לפנים...הוא אמר לי"אם אתה רוצה קח את הכסף שלך ואתה יכול ללכת למכון של פליקס(לב אילת למי שמכיר) שם אף אחד לא יגיד לך כלום" הקטע המצחיק זה שאחר כך עבדתי עם 32.5 קילו מסור כל יד והם לא אמרו לי כלום!! ובכללי לפחות 10 פעמים באימון כמעט כל אנשים במכון אומרים לי שאני צעיר מדי והמשקלים שלי משוגעים וכו'...ואז יש את האלה הסטרואידניקים שבאים אליי ואומרים לי שיש לי פוטנציאל ושאני עושה בשכל לא להקשיב לאנשים שאומרים לא להרים כאלה משקלים וכו'.. וכמובן איך לא לקינוח כל אימון יש את המישהו שבא אליי ואומר לי שאני הורס לעצמי את הבריאות עם האבקות האלה ושאני לא יגבה ויש את הנשים שחושבות שאני לוקח סמים וואי ומשהו באמת מפוצץ מצחוק יש איזה אחד שפעם אחרונה שהוא התאמן במכון היה שהתחלתי את המסה(לפני 4-5 חודשים בערך) אחד בן 17 עם היקף בייספס 30 שחושב שהוא אוכל 8 אלף קלוריות ביום. הוא בא אליי לפני איזה שבועיים הוא אומר לי(יש לציין שזה אחרי ש 2 ילדים אמרו לי שהתקרנפתי רצח)"בואנה השמנת רצחחח"..אני עושה לו וואלה סבבה הוא אומר לי"את האמת כמה שייקים של חלבון אתה לוקח?!4?8?" אני אומר לו אחד הוא עושה לי"אין מצב בחיים" אני אומר לו שזה בכלל לא קשור וזה והוא בשלו מנסה להתחיל להסביר לי..עשיתי לעצמי מצווה ועפתי משם באמצע שהוא דיבר
![]() |
#86 |
חבר פעיל
|
![]() וואי יש לי פרסי אחד מוזר במכון.. שם בבנצ' פרס שני פלטות של 45 פאונד בכל צד..
עושה לי שמע אחי זה 180 קילו כל צד זה לא צחוק בוא שמור לי... אני כזה כן.. טוב אחי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
מנהל מקצועי
|
![]() בדיוק היום המאמן במכון שלי אמר לי שכל החלבונים שאני לוקח זה לשווא
ושהגוף לא מנתנפח בגיל הזה אלא מגיל 17 ומעלה. חשבתי לעצמי בטח כשהיה לו יומולדת 17 הוא אמר לעצמו יום למחרת,בוקר טוב עולם!היום זה היום הראשון לניפוח,ברוכה הבאה |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
הושעה
|
![]() מה שמעניין זה שבתאכלס לאף אחד לא ממש אכפת ממך, אבל בעניין הגובה שלך כולם חייבים להביע עניין ודאגה פתאום.
![]() |
#93 | |
|
![]() ציטוט:
אני יגיד לך בהמשך לאיזה מחלה ! אבא של חבר שלי לוקח את זה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
http://anabolic-steroids.webzone.ru/...anabol_cmp.gif |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() גם כשהאנשים האלו הם זקנות או מנקים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
זה או שסתם רוצים לפתוח שיחה או משהו. תכלס ההדגמה של הנכון מסתכמת ב200 חזרות איטיות עם משקל של נקבה
![]() |
![]() |
#99 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
חבר ותיק
|
![]() שיקראו עיתון בין חזרות בדרך כלל הזקנים לא תופסים אף פעם מכשירים כי הם יחסית מנומסים לפחות מניסיון שלי ,
הכי מציקים זה: חוכמולוגים שמתקנים שומרי גב מדאמבלים של קילו שמזהירים את כולם ילדים ערסים אלה שמתלהבים מול כולם להרשים את החברה שלהם שהם גררו לחדר כושר והכי מציק אבל בנות שעובדות אלכסונים בלי גזרה כבר עריכה : זה כיף רצח לעשות דדליפטים \בנצ'ים \ מקבילים(+50 קילו) \ מתח עם יד אחת \ פלאנטשים וכל זה מול כל אלה ואז אני הופך ליצור חדרי כושר