|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אתה תעשה הכל בישביל להיראות מסיבי ושרירן אה ? [ גם ניתוחים לשאיבת שומן ] .. בישביל מה יש חדר כושר ? תסים לב באיזה פורום אתה נימצא בכל מקרה הייתי ממליץ לך על שורף שומן או משהו בסיגנון אין טעם לעלייה במאסה .. אל תיקח את זה אישי יש המון אנשים כמוך אתה לא היחיד תאמין לי הזמן יעשה את שלו ... רק תפציץ בעבודה ריצות שחייה אופניים חחבל כל האירובי למיניהם . ותעלה נקיי יותר !!! נערך לאחרונה על ידי TheHulKid, 10-12-08 בשעה 15:50. |
|
![]() |
![]() |
#83 |
חבר פעיל
|
![]() לירון התקדמת הרבה אחי ושים זין על כולם =)
|
![]() |
![]() |
#84 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
חבר פעיל
כללי:: הכיעור בהתגלמותו
עוסק ב:: עד מתי נוב' 09
|
![]() וואו לירון, אני פשוט שונא אותך יותר ויותר ככל שאני רואה כל הודעה שלך,
חשבתי שהגלנו אותך מהפורום הזה, אבל איכשהו חזרת ואני בטוח שהרבה מהאנשים פה שמרו על הפה שלהם בשביל לא לצאת חרא, בקיצור, אני במקומך הייתי עף מפה ומהר, למה אין פה מקום לאנשים כמוך (ראה תגובה של גלעד*). תחזור לFxp, אנשים אהבו אותך שם ![]()
#86 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
שחכת להעביר ביקורות על הכותרת שלו " הגיע הזמן להתעדכן במצבינו ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#87 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גלעד לרשות הממשלה לירון כמה אפס חסר כבוד עצמי אתה יכול להיות אתה שמן the one תפסיק להשפיל את עצמך
![]() |
#88 |
חבר פעיל
|
![]() בלי לצאת מניאק או משהו, אתה נראה ככה סתם כמו עוד שמן ..
עד שלא תעלה תמונת פרונט לא נוכל להגיב אחרת, כי ככה אתה נראה. |
![]() |
![]() |
#89 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() טוב 42 אני לא רואה אחי,
בלי לזלזל ראיתי אנשים עם 42 ואתה לא קרוב לאיך שהם ניראים, וזה לא שאתה גבוה, בכל מקרה יש שיפור מפעם שעברה אבל בכל מקרה תנסה להעלות יותר נקי |
![]() |
![]() |
#90 |
חבר פעיל
|
![]() קצר ולענין שים פרונט ותצלם פוזינג יותר טובה ליד למה לעזעזל תמיד ליד הגוף?!
42 +20 שומן אולי
#91 |
חבר פעיל
|
![]() :):):):) קרעו אותי התגובוות פה,חחח חייב להגיד שאני גם לא אוהב אותו למרות שאני לא מכיר אותו חחח אבל ההודעות שלו מיתנשאות אחושרמוטה והוא מדבר כמו איזה פרופסור לבאדיבילדינג ומה שהכי מצחיק פה שהוא דומה לחרא
מיצטער חחחחח לא יכול להיתאפק פשוט |
![]() |
![]() |
#92 |
חבר פעיל
|
![]() +1 =]
#93 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ילד אומלל..יא חרטטן עלוב ורקוב עלק ידיים 38 על קר.. אולי 34 על חם..עוד בן 16 שלאר יודע מה זה טונה... בוא תמצוץ לי את הזין יא ילד מסכן נערך לאחרונה על ידי Ido, 10-12-08 בשעה 16:44. |
|
![]() |
![]() |
#94 |
חבר פעיל
|
![]() ![]()
#95 |
חבר פעיל
|
![]() תאכלס גלעד צודק כוסעמק.
וזה לא רק זה, אני זוכר טוב טוב מה שהלך פה לפני כמה חודשים. לא מבין מה הוא עושה פה בכלל, ואיך מתנהגים אליו ככה. |
![]() |
![]() |
#96 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר לשאול מה הלך פה לפני כמה חודשים?=]
#97 |
Banned
|
![]() עדיף שלא תשאל אני נזרכ בימים ההם ומקבל חלחלה
![]() הינה נזכרתי באשכול של פעם של סוף מאסה שלו.. http://www.israelbody.com/showthread.php?t=32995 מאז הוא לא התקדם הרבה תאחלס הוא נראה בדיוק עכשיו כמו בסוף המאסה חח. |
![]() |
![]() |
#98 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
צח אתה ילד הומו! לקקן תחת מסריח!מה אתה עושה פוזות לפני חודש ליקקת ללירות תתחת! שחיף מסריח! כל הודעה אתה יורד עליו ולחשוב שעוד פירסמתה אשכול וכתבתה בו "תודה ענקית ללירון שתמך בי ועזר לי" שחיף צבוע! |
|
![]() |
![]() |
#99 |
Banned
|
![]() לא צבוע ולא כלום ואתה תוריד תאף שלך יחתיכת אוכל בתחת שוקל 65 ואתה חושב שאתה יזזה סוס... תרגע מבין לא אכפת לי איך אתה נראה לירון עושה שטויות כל הזןמ ומתנשא חש מעצמו .
|
![]() |
![]() |
#100 |
Banned
|
![]() |
![]() |