|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() גם אני יכול להצטרף לעמותת עודף העור.
Therock - אחי אתה חלש לך שב על סלע יא זין, אנשים כמוך נמאסו אסי סחטיין בחיי שאתה נראה חטוב יותר, מטורף =), מאסה בכל הכוח |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
לך תוכל חצץ יחתיכת ילד מושתן אנשים כמוך צריך להעלים מהעולם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בקיצור בהצלחה אסי
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חאלס אנשים פוסט כזה יפה של בן אדם שמשקיע מאוד אל תבאסו לו תפוסט
תמשיך להראות את ההתקדמות שלך בחור צעיר.....מעניין לראות אותך בהמשך הרגליים שלך זה דבר שעוד לא ראיתי הם אשכרה יותר גדולות משאר הגוף, חחחחח קטע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() מזל טוב אח...
רגליים מצויינות ונראה שגם הגב התרחב |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() רגליים טובות מאוד, אבל התמונות לא מחמיאות תמונות קודמות הן היו מטורפות!
כמה זמן כבר מתאמן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() רגליים גם אל משהו ... גב ממש בפיגר
![]() |
#8 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() אסי אתה מגיע למר ישראל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() אין לי אפשרות להגיע אחי....
Sandra חח באמת זה מצחיק אתה מסתכל על כל השכבה רק צוחק צריך להכניס את כולם לחדר כושר 24\7 דחוף.... דימה אני לא מבין מה רוצים מהיידים שלי הם אל כאלו בפיגור מה שבפיגור באמתז החזה עליון אצלי... קח כמה תמונות אחורה ותראה תמונות של היידים שלי במצב קר לגמרי ותראה שהן בסדר גמור לדעתי :\ לגבי תמונות אחרי אימון אני מצטלם אחרי אימון כי אין לי מצלמה שלי והפלא שלי לא יכול להעביר למחשב אז אני לא יכול להצטלם במצב קר פתאום סתם מדי פעם יוצא לי שחבר מצלם אותי מצב קר אז אני מצטלם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() Omfg:|
אתה בגילי... No way פשוט מדהים כל הכבוד צריך לשכנע את כל השכבה שלי להכנס למכון כושר
![]() |
#13 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() הידיים אצלך נראות בפיגור, אני במקומך הייתי נותן עליהם דגש ולא מפסיק לאמן אותם כפי שאתה רוצה לעשות.
תעלה גם תמונות במצב קר... רוב התמונות שלך אחרי אימון. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() בואנה כל פעם שאתה מפרסם תמונות מה אתה מצפה שיגידו לך?? וואי איזה שינוי אדיר כל הכבוד אתה נראה פצצה??? אז עשית שינוי טוב, אבל באים ומעירים לך על נק' שנראות לפי התמונות כחלשות ולא רק בתמונות האלה ספציפית ואתה כל אבל כל[!!!] הזמן מתווכח.
חלאס אתה לא יכול לצפות שכל הזמן ילקקו לך את התחת, אני יודע שזה כיף לפרסם תמונה ולקבל מלא פידבקים חיוביים וזה מביא רעל וכו', אבל אם אתה רוצה תגובות וביקורות בונות אתה צריך גם לקבל אותן לפעמים ולא להתווכח איתן על כלום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
תגיד אתה טמבל ? תפסיק כבר לזיין את השכל כל הזמן שני דברים אתה ידוע לעשות מצווין אחד זה לזיין את השכל והשני זה לקנאות באנשים כל הזמן ולא להאמין להם אם הם עושים משהו יותר טוב ממך לא נמאס לך כמו מסכן ? אמרתי לך בסהכ שאני לא מבין מה אתה רוצה מהיידים שאתה אומר שהם כל כך בפיגור אז אמרתי לך לך כמה עמודים אחורה תסתכל על התמונות של היידים ותראה שזה לא פיגור ענק שמצריך דגש ליידים. וביקשתי ממך ביקורת ? לא. אז עשה טובה תפסיק להגיב פה כי זה כבר מציק מתוך כל ה-4 תגובות שלך בדיון הזה 3 מהם תגובות מפגרות או שעקצת מישהו או ששאלת שאלה מטומטמת כדי להכשיל או שאתה מזיין את השכל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() ציטוט:
![]() פאניק אתה זיין שכל חפרן מה נהיה ממך לעזעזעאל?! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() הרבה שטויות רושמים פה מה שמצחיק אותי שהתמונות לא משקפות את הגודל במיוחד בידיים הידיים אצלך לדעתי האישית גדולות יחסית לשאר הגוף וזה ממש יפה גם הגב מאוד טוב והחזה והרגלים מדהים..
אז יאלה אני רוצה לראות אותך כבר 90קילו+ ![]() |
![]() |
![]() |