|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
חבר פעיל
|
![]() אני אשאל שוב, עמרי איזה תרגיל אתה מציע במקום דדליפט?
ומגנזיום מה עם הבנת הנקרא? כתבתי משקל בסיסי שמתחילים איתו יעני פעם ראשונה שאתה עושה תרגיל... מה? פעם ראשונה שעשית לחיצת חזה עם דאמבלים הרבצת 30 קילו? אז שב בשקט... |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, אם הייתה לך פריצת דיסק או חשש לפריצת דיסק אז אני אסכים עם עומרי בקבלת ייעוץ מקצועי במקרה זה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
http://www.exrx.net/WeightExercises/...gDeadlift.html אתה לא רואה שיש פשיטה? זה ממש לא כמו סקוואט. גם במצב כמו שאתה מתאר עדיין העומס גדול יותר מסקוואט. בלי קשר, על איזה שריר אתה רוצה לעבוד שאין לו תחליף מדדליפט? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
על איזה שריר אתה רוצה לעבוד שהוא כל כך חשוב בשביל להסתכן בפציעה בגב תחתון,פציעה באיזור הכי קריטי בגוף. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() עומרי אל תתחכם. זה סטיף לג דדליפט ומשתמשים בו עם משקל של מוט בשביל לחמם את האיזור ולא יותר. לא מעמיסים משקל בתרגיל הזה. בדדליפט רגיל/רומני הגב לא עושה פשיטה.
איך תאמן גב תחתון כמו שצריך בלי דדליפט?
![]() |
#69 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
נתתי את ההסבר הזה שמשה שחר (אנטומיה) אמר: "שריר זוקפי הגב מפעיל לחץ על הדיסק ועם הזמן הכוח שמופעל עליו גורם לו לזוז" אף אחד לא חייב לקבל את ההסבר הזה אם הוא חושב שההסבר הזה הוא שקר, אני בוחר לקבל אותו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | ||
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() |
![]() |
#73 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
חבר פעיל
|
![]() ברור שזה מסוכן..אם אתה לא עושה את זה נכון.
כמו כמעט כל דבר בחיים ובאימונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
מנהל ראשי
|
![]() [quote=Bullet]עומרי אל תתחכם. זה סטיף לג דדליפט ומשתמשים בו עם משקל של מוט בשביל לחמם את האיזור ולא יותר. לא מעמיסים משקל בתרגיל הזה. בדדליפט רגיל/רומני הגב לא עושה פשיטה.
quote] זה לא אומר שאין עומס. גם בנטואבר רואו אין פשיטה ויש עומס גדול מדי שלא מצדיק לעשות את התרגיל בעמידה. אבל זה הגב שלך, תעשה איתו מה שאתה רוצה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
|
![]() אני עם עומרי בעניין הזה, לא יכול להיות שתרגיל כזה בעייתי יחשב לטוב (מהבחינה הבריאותית)
בטוח שזה גורם נזק כלשהו לגוף כתוצאה מעומס יתר לחולית...
![]() |
![]() |
#77 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
עזוב אני לא מבקש שתקשיב לי, אני לא מקצוען באנטומיה, משה שחר כן. תתחילו לבכות לי עוד 5 שנים שיתחילו כאבים, שלא נדבר על גיל מסוגר יותר, כל זה בשביל מה? בשביל לאמן זוקפי גב! מגוחך!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עומרי, לי יצא לשמוע דעתם של 2 אנשים שמסיימים השנה לימודי פיזיותרפיה - שניהם עושים דדליפט ולא יוצאים נגד התרגיל. סתם הבאתי לך דוגמא לאנשים עם ידע שלא פוסלים את התרגיל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
חבר פעיל
|
![]() מה עם חתירות למיניהם הם גם עובדות חזק על הגב התחתון ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
(אני לא מדבר על T BAR) *עריכה: לא מדובר על אותו שריר מטרה כמו בבדליפט |
|
![]() |
![]() |