|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר להגיע דרך גיבוש מטכ"ל את זה אני יודע, לגבי אלה ששאלת לא יודע.
![]() |
#62 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני הייתי ביום סיירות ובגיבוש של השייטת שהיה ממש אבל ממש קשה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() דיזל , העיקר תאכל יפה תעשה קומבינות גם עוד 100 קלוריות לא יזיקו ,
אי צדק מה שהצבא עשה לך. אבל מה אחרי זה זכרון השריר וההתאוששות שמוגברת של הגוף יתחילו לעבוד ואחרי הצבא אתה תגיע בחזרה ל44 ואפילו ל45 בתוך לדעתי (אצל גיל) פחות משנתיים , ראיתי באינטרנט סיפורים של אנשים שהפכו לרזים מאוד ואחרי 5 שנה העלו את כל המאסה ב8 חודשים (אנשים שיותר גדולים מרוב הפורום פה)
![]() |
#65 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה לא קיבלתי יום סיירות כי הקאבה שלי 49 ביגלל כל מיני סיבות.. והאיתי בגיבוש צנחנים/דובדבן. ו-ועוקץ/לווטר.שניהם לא קשים.אם כושר ממוצע טוב אפשר לסיים.(זה לא מתקרב לזרת של גיבוש שייטת)הבעיה בגיבושים האלה זה שמנסים לישבור אותך בראש כי פיזית אתה יכול להיות חזק אבל בוא אני יתן לך דוגמה...בגיבוש עוקץ/לווטר מתי שזחלנו...בה אלינו אחד המפקדים ואמר לי שאני זוחל כמו כוסית..חחח אז סמתי עליו זין והמשחתי ליזחול(תאכלס זחלתי טוב)אני יכול לעלות תמונה איך נראו המרפקים שלי אחרי הזחילות..הכל דם..)..וכך צריח לעשות,לא לדבר איתם..אחרי זה הוא בה לחבר שלי ואמר לו אתה זוחל כמו סבטא ושאל אותו אם הוא רוצה מטרייה וארטיק...חחח וחבר שלי שעל אותו בחזרה"ואתה צריח מטרייה וארטיק" והמפקד הזה אמר לו תעוף לי מהגיבוש..חח קיצר העיף אותו(והוא הכי שפיץ בכושר)...ומזה צריח להזער ,הכי טוב זה לא להקשיב ל-מה שאומרים לך.תתרקז בלסיים תגיבוש. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |