ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 16-04-07, 23:37   #61
gog
חבר פעיל

אפשר להגיע דרך גיבוש מטכ"ל את זה אני יודע, לגבי אלה ששאלת לא יודע.
ישן 16-04-07, 23:38   #62
Vin diesel
מושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Nareznoy
תודה, אתה יודע אם אפשר להגיע לגיבוש 669 דרך גיבוש צוללות או גיבוש טייס?
אין לי מוסג אחי,תאמת יש מצב.אבל........אם הצבא הזה כל יום משהו משתנה אצלם..אתה צריח לחקור את כל העניין הזה בפורמים של מתגייסים.איפו שיש הרבה שאלות על גיבושים וכל מה שמסביב.אני לא רוצה סתם להטעות אותך.
Vin diesel מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 16-04-07, 23:58   #63
Nareznoy
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Vin diesel
אין לי מוסג אחי,תאמת יש מצב.אבל........אם הצבא הזה כל יום משהו משתנה אצלם..אתה צריח לחקור את כל העניין הזה בפורמים של מתגייסים.איפו שיש הרבה שאלות על גיבושים וכל מה שמסביב.אני לא רוצה סתם להטעות אותך.
סבבה אחי, ד"א אתה היית בגיבושים?
אני הייתי ביום סיירות ובגיבוש של השייטת שהיה ממש אבל ממש קשה
Nareznoy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-04-07, 00:11   #64
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

דיזל , העיקר תאכל יפה תעשה קומבינות גם עוד 100 קלוריות לא יזיקו ,
אי צדק מה שהצבא עשה לך.

אבל מה אחרי זה זכרון השריר וההתאוששות שמוגברת של הגוף יתחילו לעבוד ואחרי הצבא אתה תגיע בחזרה ל44 ואפילו ל45 בתוך לדעתי (אצל גיל) פחות משנתיים , ראיתי באינטרנט סיפורים של אנשים שהפכו לרזים מאוד ואחרי 5 שנה העלו את כל המאסה ב8 חודשים (אנשים שיותר גדולים מרוב הפורום פה)

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-04-07, 00:14   #65
Vin diesel
מושעה

ציטוט:
סבבה אחי, ד"א אתה היית בגיבושים?
אני הייתי ביום סיירות ובגיבוש של השייטת שהיה ממש אבל ממש קשה
גיבוש שייטת אני יודע שזה הכי קשה בצהל לפי דעתי..יום סיירות זה גם קריאת תחת אבל בקטנה..
בכל מקרה לא קיבלתי יום סיירות כי הקאבה שלי 49 ביגלל כל מיני סיבות..
והאיתי בגיבוש צנחנים/דובדבן.
ו-ועוקץ/לווטר.שניהם לא קשים.אם כושר ממוצע טוב אפשר לסיים.(זה לא מתקרב לזרת של גיבוש שייטת)הבעיה בגיבושים האלה זה שמנסים לישבור אותך בראש כי פיזית אתה יכול להיות חזק אבל בוא אני יתן לך דוגמה...בגיבוש עוקץ/לווטר מתי שזחלנו...בה אלינו אחד המפקדים ואמר לי שאני זוחל כמו כוסית..חחח אז סמתי עליו זין והמשחתי ליזחול(תאכלס זחלתי טוב)אני יכול לעלות תמונה איך נראו המרפקים שלי אחרי הזחילות..הכל דם..)..וכך צריח לעשות,לא לדבר איתם..אחרי זה הוא בה לחבר שלי ואמר לו אתה זוחל כמו סבטא ושאל אותו אם הוא רוצה מטרייה וארטיק...חחח וחבר שלי שעל אותו בחזרה"ואתה צריח מטרייה וארטיק" והמפקד הזה אמר לו תעוף לי מהגיבוש..חח קיצר העיף אותו(והוא הכי שפיץ בכושר)...ומזה צריח להזער ,הכי טוב זה לא להקשיב ל-מה שאומרים לך.תתרקז בלסיים תגיבוש.
ישן 17-04-07, 00:16   #66
Vin diesel
מושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Leo
דיזל , העיקר תאכל יפה תעשה קומבינות גם עוד 100 קלוריות לא יזיקו ,
אי צדק מה שהצבא עשה לך.
אבל מה אחרי זה זכרון השריר וההתאוששות שמוגברת של הגוף יתחילו לעבוד ואחרי הצבא אתה תגיע בחזרה ל44 ואפילו ל45 בתוך לדעתי (אצל גיל) פחות משנתיים , ראיתי באינטרנט סיפורים של אנשים שהפכו לרזים מאוד ואחרי 5 שנה העלו את כל המאסה ב8 חודשים (אנשים שיותר גדולים מרוב הפורום פה)
אני אולי בקרוב יתחיל לאתמן(גוף עליון)אני יעשה מקסימום שאני יכול...בכל מקרה גם אחרי שנה בלי משקולות יש עלי גוף..וכן זיכרון שריר זה דבר מדהים.
ישן 17-04-07, 00:19   #67
Nareznoy
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Vin diesel
גיבוש שייטת אני יודע שזה הכי קשה בצהל לפי דעתי..יום סיירות זה גם קריאת תחת אבל בקטנה..
בכל מקרה לא קיבלתי יום סיירות כי הקאבה שלי 49 ביגלל כל מיני סיבות..
והאיתי בגיבוש צנחנים/דובדבן.
ו-ועוקץ/לווטר.שניהם לא קשים.אם כושר ממוצע טוב אפשר לסיים.(זה לא מתקרב לזרת של גיבוש שייטת)הבעיה בגיבושים האלה זה שמנסים לישבור אותך בראש כי פיזית אתה יכול להיות חזק אבל בוא אני יתן לך דוגמה...בגיבוש עוקץ/לווטר מתי שזחלנו...בה אלינו אחד המפקדים ואמר לי שאני זוחל כמו כוסית..חחח אז סמתי עליו זין והמשחתי ליזחול(תאכלס זחלתי טוב)אני יכול לעלות תמונה איך נראו המרפקים שלי אחרי הזחילות..הכל דם..)..וכך צריח לעשות,לא לדבר איתם..אחרי זה הוא בה לחבר שלי ואמר לו אתה זוחל כמו סבטא ושאל אותו אם הוא רוצה מטרייה וארטיק...חחח וחבר שלי שעל אותו בחזרה"ואתה צריח מטרייה וארטיק" והמפקד הזה אמר לו תעוף לי מהגיבוש..חח קיצר העיף אותו...ומזה צריח להזער ,הכי טוב זה לא להקשיב ל-מה שאומרים לך.תתרקז בלסיים תגיבוש.
צריך גם להיות בולט כי הרבה שמסיימים לא עוברים
Nareznoy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-04-07, 00:27   #68
Vin diesel
מושעה

ציטוט:
צריך גם להיות בולט כי הרבה שמסיימים לא עוברים
אתה בולט ברגע שהם רואים שאתה עוזר לחברה האחרים שקשה להם וגם מתי שאתה מגיע ראשון בכל מיני מבחנים.ובוא לא נישכך את המבחן הסופי..שאתה יושב ברעיון..שיכול להפיל אותך כמו קייסם.
ישן 17-04-07, 01:40   #69
mickey
חבר מתחיל

אל תדאגו חברה הוא יחזור לעצמו ואני אחראי לזה ולא רק גוף עליון