|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC
|
![]() בואנה, יש לך מזל שהקפטן פישל כי אחרת היית זוכה ודאי בבל1ט השבוע.
איך לעזאזל, עברת תוך יום אחד מ: "לא סובל את התרגילים האלה" ל- "יש לי בעיה במערכת העצבים שלא מאפשר לי לעשות את התרגילים האלה" לתוכנית שמכילה רק את התרגילים האלה בנפח גבוה מאוד או אלטרנטיבה, תוכנית שמכילה רק את התרגילים האלה ובעצימות גבוהה מאוד. נפלא. חבל שלא מחלקים פה באנים על טיפשות. נערך לאחרונה על ידי איש הלילה, 03-08-10 בשעה 20:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: Forma
|
![]() טובב..יש לי פציעה שננסה להתגבר עליה.
עברתי על התגובות, וזה בסדר, יצאתי קצת בל1ט כי הקורס הזה עירבב אותי לגמריי ,ומה שאמרתם לי נגד את מה שלמדתי, חלק מהדברים, לפחות יש לזה סיבה...ולפחות היה אשכול מעיניין.. וגם אני אוהב אתכם!..
I do it because I can I can because I want to I want to because you said I couldn't מדריך חדר כושר מטעם ווינגייט נערך לאחרונה על ידי mag707, 03-08-10 בשעה 20:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
unlearn that bullshit they teach you at the academy, that shit will get you killed out here ![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: Forma
|
![]() +1 ...!!..עצוב אבל זה נכון, כנראה..
I do it because I can I can because I want to I want to because you said I couldn't מדריך חדר כושר מטעם ווינגייט נערך לאחרונה על ידי mag707, 04-08-10 בשעה 14:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() המצב של התעשייה ידוע היום, רוב חדרי הכושר הממוסחרים היום רובם מכונות(עם כלוב דחוק בפינה ועם 4 מוטות אולימפיים אולי), אם לא היו אוהבים כל כך את הבנץ' פרס נראה לי שהיו מעיפים גם את הכלוב.
זה מה שמוכרים וזה מה שמלמדים, ככה המונופול של הפיטנס. לעניין, אני יכול להגיד מניסיון שלא כדאי לעשות דדליפט 3 פעמים בשבוע, גם שבוע של פעמיים דדליפט ישאיר אותך כואב בסופ"ש, זה תרגיל שמעמיס לל הגוף בצורה שאני לא יכול לתאר, תעשה תבין. כשמדברים על סט אחד 5 חזרות כוללים כמובן 2-5 סטים של חימום עם משקלים נמוכים יותר בהתאם לרמה שלך... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
יתרונות לספיגה מהירה | mb512 | תזונה ותוספים | 6 | 04-07-10 12:25 |
יתרונות וחסרונות של חגורת גב? | TheDrag0n | פיתוח גוף-כללי | 25 | 23-03-09 15:36 |
יתרונות הפיתוח גוף | tomerA | פיתוח גוף-כללי | 19 | 22-08-07 00:43 |
יתרונות באימונים שונים - מה דעתכם | Homie | אימונים | 11 | 01-01-07 01:35 |
יתרונות השיבולת שועל | Taquila | תזונה ותוספים | 5 | 01-12-06 23:44 |