|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
Banned
|
![]() נערך לאחרונה על ידי HeavyDuty, 23-08-10 בשעה 02:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() לא בא לי
אתה הוכחת פה משהו מהטענות שלך?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Banned
|
![]() כן, הבאתי עובדות מהשטח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
|
![]() אההההה!!!
אתה זה מאמן הבודי בילדרים הגדול בעולם!? אין לך שום הוכחה לכלום חמודי...
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Fat bastard
|
![]() חח אתה או טרול או באמת ליצן.
זה העובדות שלך? בודיבילדרים? סבבה סתכל על טום פלאטס. אחד הבילדרים עם הרגליים היותר מרשימות שאי פעם היו. עושה רק סקוואטים מלאים ותומך בהם. הנה, לפי הטענות שלך, זה עובדות מהשטח. אבל כמו שאמרתי בהודעה הראשונה שלי, זה וויכוח לשווא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לא ראיתי אותם סובלים מכאבי גב ולא ראיתי אותם שהם רזים ושחיפים עם רגליים רזות. ובוא נשים תסטרואידים בצד ולא נתפס עליהם כל פעם שלמישהו אין תשובה אז הוא אומר סטרואידים. מי שטוען על סטרואידים אז סטרואידים גם על סקוואט מלא ואז הכל נמדד יחסית לאדם שצורך סטרואידים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
זה ההודעה שאתה רשמת. מה אתה רוצה לדעת? כבר פירטנו הכל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני מוכן להביא ראיות אם יאיר יביא ראיות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
|
![]() אז אמרתי לך אל תביא ראיות...אני לא אביא ראיות אתה צודק
סתם דוגמא....הbb עם הרגליים הכי טובות בארץ זה גלעד בן יעקוב....והוא עושה סקוואטים עמוקים כמו הסבל בגהינום..
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Fat bastard
|
![]() שמע אני פשוט לא מבין מה אתה רוצה, כנראה אתה טרול אז זה פשוט תהיה ההודעה האחרונה שלי ושיבושם לך.
אבל אני מוכן לתת לך שוב בראשי פרקים על מה היה בדיון. ולפני זה אני גם אגיד לך שאני לא אחראי למה שאף אחד רושם מלבד למה שאני רושם, אם אתה רוצה תדפדף ותקרא את ההודעות שלי בלבד ונתתי הסבר להכל. 1.כשיש לך פציעות לשעבר, ייתכן שטווח התנועה שלך יהיה קצר משל בנאדם בריא ולכן הסקוואט יהיה חלקי. 2. יותר קל לעשות סקוואט חלקי, ומכאן שבילדרים שמים בו יותר משקל. תגיד להם לשבור מקביל והמשקל יירד. 3. ניתן לעבוד על טווח תנועה מסויים על מנת לחזק את הטווח הזה, אך שיטה זו מתאימה למתאמנים מתקדמים+, ואין אף אחד בפורום הזה שמתאים לקטגוריה. 4. כל הסיבות לעשות סקוואט מלא ניתנו בדפים הקודמים, אתה מוזמן לעבור ולקרוא. ושיהיה לך בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
איפה ראית מתאמני Westside עושים סקוואטים מלאים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
Wsb מתחרים בארגון שהשופטים בו ליצנים, זו לא אשמתם, אבל המאמנים שרשמתי עדיין מטיפים רק לסקוואטים מלאים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
חבר פעיל
|
![]() איפה המאמר??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
זה קצת מוזר גם בst הם לרוב לא עובדים למלאים, בטח רוב המתאמנים שם אבל ראיתי כמה מהם בתחרות של ipf עובדים מלא בדיוק כמו בחוקים של ipf יש את זה גם ביוטיוב איפהשו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עזוב הם חושבים אנשים מטומטמים רק הם שוכחים שיש פורומים בארה"ב שלא סופר אותם ממטר והם עושים חצאי סקוואט כחלק שגרתי מהאימונים שלהם ומעלים סרטונים מאימונים שלהם אבל פה משום מה כנראה יותר חכמים כי מצטטים פסוקים רק אלוהים יודע מאיפה הם מביאים את זה. חבל"ז פה אסור לך לחוות דעה אובייקיטית פה עדיף לך לשתוק או לדבר כמוהם כי הם המבינים הגדולים שלא תגיד שלא אמרתי לך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
נתת 3 סיבות למה סקוואט חלקי יעיל, זה מה שאני טוען בין היתר ולא פסלתי את הסקוואט המלא להפך. עכשיו אני לא יודע אם קראת תמאמר אבל הוא פוססססססססלללללללל סקוואט חלקי בכל צורה שהיא הוא מסביר שזה דופק ת'גב. הסבר למתקשים על כל תרגיל אני יכול להגיד שזה יכול לדפוק תגוף אם לא מבצעים נכון אז בואו לא נתחכם. ואל תקרא לי טרול כי יש להם שיער קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק נערך לאחרונה על ידי HeavyDuty, 24-08-10 בשעה 00:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מה אתם אומרים על המאמר הזה? | Barbell Man | אימונים | 37 | 20-12-09 19:01 |
המאמר הכי טוב על הסקוואט שיכולתי למצוא | Fatboy | אימונים | 8 | 05-02-09 13:32 |
וואי כמה שתיתי אתמול, מה יכול לעזור לי עכשיו לכאב ראש? | megashape | פיתוח גוף-כללי | 11 | 22-08-08 14:38 |
שימו ערוץ 10 תראו איזה נוכלים עכשיו עכשיו נכון ל:3:22 בלילה | Danielllo | פיתוח גוף-כללי | 12 | 09-11-07 16:50 |
המאמר על סייקל פחמימות... | ואן דאם | תזונה ותוספים | 2 | 06-09-07 19:02 |