|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
|
![]() ל Buch
אני מטר 87 בערך משקל 65.5 פעם אחרונה שנמדדתי-לפני חודש בערך. ואני רוצה להיות על 7-8 אחוז במשקל 76-80 |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
חבר פעיל
|
![]() אני אישית לא מבין מה הדחף שלך לריבועים, זה נחמד, אבל אני מעדיף מאסה. אישית אם הייתי אתה הייתי עולה אפילו ל15-16 אחוז שומן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
|
![]() נכון ברור שמאסה זה נחמד, אבל אני מאמין שאם אני יהיה על משקל 76-80
ב7-8 אחוז שומן תהיה עלי לא מעט מסה, ואם לא תהיה מספיק תמיד אפשר להכנס למסה שוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
חבר פעיל
|
![]() כן אני בטוח..
גמלי אין כל כך הרבה מסה ברגליים, יש לי קצת.. ואין לי מושג איך זה יכול להיות |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו אמר מוזיאון יד ושם ?
![]() |
#67 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אחי אתה בן 16 וחצי ונראה פשוט פחות..
תשמע לכל מה שאמרו פה תעלה במסה מלוכלך, תעשה מסה שנתיים ככה בלי הרבה חיטוב, אתה צריך לפחות עוד 15 קילו שזה גם לא הרבה בשבילך.. אנשים מה הקטע שלכם עם ה"ניצול שואה"?!?!!?!@#$@#$!@#$#! מה התחלקתם על השכל, מילא אומרים פה בדיחה שחורה שם בדיחה שטיפה קשורה לשואה אבל להגיד דברים כאלה?! אתם אנשים שפלים חסרי טאקט! ושוב אחי תתיעץ עם תזונאים תלך למכון כושר תתן את כל הכוח! יאללה בהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
חבר פעיל
|
![]() חח אחי אין על מה לחשב בכלל צריך בסיס ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
חבר פעיל
|
![]() כולכםםםם ילדים קטנים,מה הדימוי הזה לניצול שואה!!עזבו אני אפילו לא ינסה להסביר..
תקשיב ילד אתה צריך עוד מסה תסתכל פה במאמרי תזונה אתה תוכל לקחת אבקת עלייה במסה ולהיראות הרבה יותר טוב אתה בסוף תשתיק לאנשים פה את הפיות עם רק תירצה! יש לך שאלות תפנה אליי
![]() |
#70 |
חבר פעיל
|
![]() אין לך שום סיבה לעשות חיטוב.אף דיאטן שפוי לא יעשה לך תוכנית תזונה לחיטוב כי אין צורך לעשות חיטוב.כמו כן מתאמן מתחיל וההתקדמות ההתלתית שלך יאפשר לך לעלות הרבה במסת שריר יחד עם עלייה מינימלית באחוזי שומן.תרשום בפורום תפריט אישי ותכנית אימונים(יש בפורום הרבה אנשים שמבינים עניין) ,תקרא מהמרים תישן ותגדל .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
חבר פעיל
|
![]() עזובבבב אותך חיטוב שמיטוב...
תתחיל לאכול קודם כל ותעלה במסה לאט לאט, אי אפשר לעשות חיטוב אם אין מה לחטב אחי ![]()
![]() |
#72 |
חבר פעיל
|
![]() גבר הייתי במצב דומה לשלך רק שאני לא חשבתי על חיטוב חשבתי כל הזמן משקל משקל משקל לעלות ואחרי שנה וקצת אני 30 קילו יותר ואני עדיין לא מחטב למרות שאני יותר גדול ממך בהרבה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
חבר פעיל
|
![]() מה?!
מה לחטב תגיד לי אתה בערך על 6 אחוז שומן מקס' 7 תראה איךא תה נראה לראות אותך ככה בים אחי באמת הייתי נגעל.. אל תקח את זה אישית אבל זה לא יפה בכלל.. אתה מאוד רזה.. מה ריבועים ראית את הזרועותש לך? את החזה? בחייך אחי תאמין לי תתחיל עכשיו לטחון אל ממש.. אתה תראה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טוב מאשר עכשיוו מאשר זה שאתה רוצה עוד לחטב אין לך מה לחטב בקצב הזה אתה תיההי אנורקס מזה הדבר הזה.. קח את עצמך ביידיםןץ... תפסיק עם השטויות אין לך מה לחטב בכלל... מה ריבועים תעבוד על הבטן תעלה במאסה מה לחטב אתה ממש מצחיק תסתכל על עצמך שיהיה בהצלחה אחי זה יהיה קל בשבילך לעלות במאסה |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ציטוט:
אתה לא צריך לחטב כדי לראות ריבועים במצב מנוחה !!! אין לך כמעט שומן - אתה רק צריל יותר מאסת שריר בשרירי הבטן וזהו . און שתעלה נקי, או שתעלה לא כ"כ נקי כדי שלא תעבור את ה 12% שומן , או שתפציץ מאסה ואז תחטב. (אני הייתי הולך על אפשרות מ"ס 2)
![]() |
![]() |
#75 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד מה רציתה לעשות בסרטון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
וד"א - ניצול שואה? לא אומרים את זה אפילו בצחוק. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
חבר פעיל
|
![]() לפאניק- אני חושב אותו דבר כמוך בערך, אבל התגובות פה הלחיצו אותי אז אני הולך על מסה..
לנדב- כן אני מתחיל מסה בערך כמו שאמרת.. אני חושב שאני על 9-10 אחוזים גם.. ואני רוצה לעלות מסה נקיה אבל לא 100%.. כלומר-לעלות 1-2 אחוזים לא כל כך יפריע לי.. אז זה בערך עד 12% חח.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
הושעה
|
![]() אם תתחיל לעשות חיטוב - אנחנו נבוא ונגרום לך לאכול!
![]() |
#79 |
חבר פעיל
|
![]() תקשיב
אתה צריך לאכול גבינות עם 30 אחוז שומן, הכול, גם אוכל בריא, גם לא בריא, הכול. ל4 שנים הקרובות לשכוח את המילה חיטוב. אתה לא צריך תפריט בריא עם 2500-3000 קלוריות. אתה צריך 20,000 קלוריות בלי חשבון בתקווה לא למות.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
חבר פעיל
|
![]() חבר'ה ניראה לי שחלק מימכם קצת ניסחפו עם הדימויים והכל..
אוקיי הוא רזה כמו המון מהחבר'ה בגילו יש אנשים פשוט רזים.. בכל פורום אחר לא היו מעודדים אותו לאכול כמו משוגע,אבל זה פורום פיתוח גוף אז כולם קופצים על כמה שהוא רזה.. וגם אני מסכים שהוא צריך לעלות במישקל,אבל ניראה לי קצת הלחצתם תבחור.. נתחיל מיזה שתוציא את המושג "חיטוב" מהראש..אתה לא במצב הזה! רואים שינוי בין 2 התמונות,תתחיל לעבוד לפי תפריט מסודר תעלה בקולריות עם הזמן..אני בטוח שלא תוכל לאכול כמיות גדולות ביום אחד וגם לא מומלץ לעשות את זה מהמון סיבות.. אז לאט לאט תעלה את כמות הקולריות שלך,תישקול גם גיינר בנוסף,תיתאמן טוב! ושיהיה בהצלחה..תאכל תפריט עשיר בדברים טובים לא רק פיצות ושטיות..לא ביגלל שחלילה תעלה קילו,פשוט המזון הזה לא יבנה אותך תיתן דגש על מזון איכותי שיעזור לך לפתח את הגוף,תעבור על המאמרים תבין מה אתה עושה ושיהיה בהצלחה! אתה צעיר יש לך את כל הזמן שבעולם ליגדול תעשה את זה בריא והכי חשוב בכיף |
![]() |
![]() |