|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() מחכה לראות תוצאות סופיות, מה המטרה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כבר אמרתי לך את זה ונגיד לך שוב פעם
גב מטורף ביותר תנסה לעוף איתו! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() עם כל הכאב שתלך אחורה ואתה אחת ההבטחות הגדולות בתחום בארץ אני חושב שתלך להיות קרבי......
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() נראה לי שבנ"מ יש חדרי כושר
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() תודה לכולם על התגובות,
אני כבר הגעתי להחלטה לפני הרבה זמן לגבי מה אני הולך לעשות כשיגיע הצבא.. אני רציתי להוציא ממני את המקסימום בתחום הפיתוח גוף ולהגיע לאחוז שומן נמוך, ללכת לנ"מ בלי בעיות כמו ששיבצו אותי ולראות איך אני יסתדר שם עם הפיתוח גוף. מה שכן אני בחיים שלי לא יוותר על הפיתוח גוף וקבעתי לעצמי מטרה שהיא לעלות על במה ולהציג רמה בלי בושה ואני יעשה הכל כדי להשיג אותה, לא משנה איזה מכשולים יהיו בדרך (כמו צבא וכו')
![]() |
#7 | |
מפקח ראשי
|
![]() ציטוט:
אתה עכשיו בן 17 וזה נראה לך דבר הכי חשוב בעולם, אבל תאמין לי שעוד 15 שנה אתה תראה את ההודעה הזו אתה תצחק. בכל מקרה מקווה שתצליח בכל דרך שתבחר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
|
![]() ציטוט:
דבר שני, אתה קראת בכלל מה אמרתי? לפני הצבא אני רוצה להגיע לא"ש נמוך עד הגיוס ולהוציא את המקסימום, אמרתי שאני הולך לעשות את השירות שלי בנ"מ כמו כל בן אדם רגיל ואז לראות איך ואם אני יכול לשלב את הפיתוח גוף בעסקה. מה זה קשור לאנשים יותר גדולים ממני ויותר מרשימים ממני בחייאת רבאק?? תבין או תקרא לפחות את מה שאני רושם ואז תגיב תעשה לי טובה..
![]() |
![]() |
#9 | |
מפקח ראשי
|
![]() ציטוט:
דבר שני, קראתי מה שרשמת וחלק מהדברים היו שיש לך מטרה לעלות על במה ולא תיתן לצבא להפריע לך לממש מטרה זו וזה די ידוע שהצבא יפריע בזמן זה או אחר, ולכן הגבתי בצורה הזו. אני אישית לא אוהב את הדעה הזו כי כל אחד כאן בפורום אוהב את תחום פיתוח הגוף, אבל גם אוהב את המדינה שלו(כך אני מקווה) ותורם/יתרום 3 שנים מחייו למען המדינה כמו שאחרים עשו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
אתה עדיין צעיר מרדן, הנה זה נחמד שרושמים לך ככה? אתה כנראה לא מבין מה הוא רשם, וגם מי אתה שתחליט לו או תשפוט אותו על מה שהוא רוצה לעשות עם 3 שנים מהחיים שלו? זה לא איזה חודש חודשיים זה פאקינג 3 שנים, שבכל הכנות, אם לא הולכים לסיירת אז 99% שלא יעשה שום דבר חוץ ממעצרים וגם זה לכמה חודשים מסכנים (הכוונה לקרביים), אז דיי לדבר שטויות, כי רוב השירות של הקרביים זה שמירות, אימונים, פטרולים, ופה ושם מעצרים, חוץ מביחידות מסויימות, ובנ"מ, ובמיוחד בנ"מ, חוץ מהכמה חודשים שהוא יתפוס קו חי"ר הוא לא יעשה שום דבר חוץ משמירות, שלא דבר על ג'וב ש70-60 % מהג'וב לא באמת צריך לגייס.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
אפשר לחשוב מה הוא אמר... שהוא ינסה לשלב פיתוח גוף אם ילך לא ואם לא אז לא אחרי הצבא הוא ינסה לעשות הכל... אתה מכיר אותו שאתה מזלזל וחושב שהוא יצחק על זה אחרי זה ? תעשה לי טובה. אין קשר לכל מה שאמרת עכשיו....
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() מבלי להכיר יותר מדי טוב את ארבל וסיבותיו למה הוא שובץ שם, אבל ארבל היה ג'ובניק בבסיס 20 דקות מהבית.
אל תשווה קרבי לג'ובניק מבחינת האפשרות להשקיע בפיתוח גוף וגם בסיס סגור מאוד פוגע אם לא לחלוטין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() איזה רוחב מפלצתי...
יפה מאוד בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() גב מעולה!
תגיד לפי מה שזכור לי הגיוס שלך לא כל כך קרוב..איך עשיתה ששיבצו אותך לנ"מ?
![]() |
#16 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() ? ///
![]() |
#17 |
|
![]() אהה אחי לא שמתי לב לזה
הקדימו לי את הגיוס ל6.12 והתקבלתי לנ"מ בגלל שהשתתפתי בתוכנית דור המשך (שאבא שלך צריך להיות 15 שנה בקבע בחיל האויר ואז אתה הולך אוטומטית לחיל האויר) תודה אחי, לא רציתי להעלות את הדיון ההוא עוד פעם בגלל שהייתי קטן וחסר ידע.. אבל לא משנה ועכשיו.. לפי התמונות אתה יכול לתאר לעצמך =)
![]() |
#18 |
|
![]() לא רוצה לבאס אבל מה שאומרים לגבי הנ"מ זה נכון... חבר טוב היה והכל קווים כחולים רגועים ואין כמעט בכלל פעילות ואפילו שמעתי הנפצה שלנ"מ הייתה פעילות בצפון לכסח את הדשא במקום שמגלן היו צריכים לעשות מארב חחח...
אבל ככה או ככה כל חייל קרבי זה עוזר המון (למדינה ולקרביים האחרים שצריכים יחסית לשמור פחות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קודם כל, מה נראה לך שישלחו מישהו לכסח את הדשא כדי שמגלן יעשו שם מארב? לא עובדי רס"ר יעשו את זה ולא אף אחד. במיוחד לא יחידה קרבית. במלחמה של צבא כנגד צבא, ולא צבא נגד טרוריסטים רדיקליים פסיכופתים, בלי המערך הזה, מדינות ערב / אויב יפרקו לנו את הצורה בכמה ימים. סייג לחכמה - שתיקה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |