|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#62 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() יפה שאנחנו מסכימים
אז אל תצאו בהכרזות גורפות "סמית' מאשין זה חרא" סמית' זה לא חרא,יש לו את השימושים שלו ,אפילו אני משתמש בסמית' כשאני רוצה לעשות תרגילים מסויימים בrp ולהגיע הרבה מעבר לכשל,לעשות דבר כזה עם מוט חופשי זה פשוט מסוכן מדי.
#63 |
חבר פעיל
|
![]() smith לחיצת כתפיים יש בעייה לעומת חופשי?
|
![]() |
![]() |
#64 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה די חרא, עדיף לג פרס
#65 |
חבר פעיל
|
![]() עדיף חופשי,
יש יותר עבודה של מייצבים.
#66 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
|
![]()
#68 | ||
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
אין ספק שלבן אדם פצוע/עם בעיות כאלה ואחרות יהיו בעיות בסקוואט, לא דיברנו על אנשים כאלה. עד כמה שאני יודע פותח הפוסט הוא ילד ולא מגיע עם פציעות, אחרת הוא היה מציין את זה. מכיוון שהוא בריא, אין סיבה שלא יעשה סקוואט, וכך גם הרבה מתאמנים אחרים, שחושבים שזה שנשברה להם הציפורן מכניס אותם לקטגוריית הפצועים. בנוסף, אני לא מסכים שרוב מי שבא לחדר כושר מגיע עם פציעות קודמות, רוב האנשים באים כדי לעבור על כל מכשיר וללכת. שמח שכולנו מסכימים.
![]() |
![]() |
#69 | |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
*לא מכליל ואומר שכולם בצד זה או אחר. |
|
![]() |
![]() |
#70 |
חבר פעיל
|
![]() דווקא ss זאת תוכנית קלה ביחס לתוכניות נפח. הקושי בליצור כוח עם עומס כבד לחזרות נמוכות הוא שונה מאשר ליצור כוח בנפח גבוה. החומצות חלב בתוכניות נפח עושות הרגשה הרבה יותר רעה מאשר בנפח נמוך עם עצימות גבוהה יותר.
מה שפסיכולוגית מייאש ב ss זאת העובדה שצריך המון זמן לטפל בטכניקה לעומת תוכניות מתחילים נפוצות בחדר כושר, שבה המתאמן בעצם נעזר במכשירים ותרגילים קלים ובעצם "נכנס לעניין". לדעתי אבל זאת שטות. לדעת לעשות סקוואט ופרס ובנץ' כמו שצריך זה חשוב מאוד, גם אם זה לוקח זמן. למתאמן מהשורה אפשר לשלב אותם לאט לאט עם תוכנית בסיסית יותר במידה ויש צורך וזה לא מפריע למטרות. עוד מה שקשה ב ss בשלבים יותר מתקדמים זה ההתקדמות. בעוד שבתוכנית נפח מתעסקים יותר בחזרות ויכולת הגיוון גדולה יותר, ב ss אפשר להתקע אחרי כמה חודשים וזה יכול להוריד מהמוטיבציה אצל חלק מהמתאמנים. |
![]() |
![]() |
#71 |
|
![]() Ss תכנית הרבה הרבה יותר קשה מ"נפח גבוה" עם מטרות לא מוגדרות
#72 |
חבר פעיל
|
![]() נכון אתה צודק, אנשים שעושים ab עושים את זה סתם, אין להם מטרה מוגדרת.
ולא זה לא יותר קשה בהרגשה. אתה בטח תתחיל לדבר על התאוששות אבל זה גם בולשיט בלתי מוגדר ובכל מקרה אני צודק פה לגבי מה שכתבתי על חומצות החלב, אז רד מזה. |
![]() |
![]() |
#73 |
|
![]() אצלי כל תוכנית שעובדת בטווח חזרות נמוך תהיה יחסית קלה. בשבוע כוח אני יכול לדלג אחרי אימונים לעומת שבוע חזרות ושבוע הלם בכלל שאני זוחל הביתה.
אני אתקן לפני שזה יבוא ממישהו - אני עובד מספיק חזק. תאמינו לי. |
![]() |
![]() |
#74 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
#75 | |
|
![]() ציטוט:
דרך אגב יש לי כניסות חופשי לגרייט שייפים בכל הארץ עכשיו שאני מדריך ברשת.צריך לקבוע אימון גב משותף מתישהו,ההאמרים בגרייט כפר סבא קוראים לי בזמן שאני ישן...
![]() |
#76 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רק הסקווטים יכולים לקחת לי שעה (עם החימום שלהם) ותאמין לי אתה מת בשני סטים האחרונים תלוי בעצימות |
|
![]() |
![]() |
#77 |
|
![]() בטח, מאוד קשה להעלות 2.5 קילו למוט פעם בשלוש שבועות למתחיל
#78 |
|
![]() זה יותר קשה במה שבא לך. הרגשה, התאוששות
#79 | ||
|
![]() ציטוט:
דדליפט ספציפית אני עושה כל שבוע באותה מתכונת שהיא חימומים עד rm2-3 היום הרמתי 152 ל2 חזרות (מלאות). אני יודע שהתרגילים האלה מאוד מאוד מתישים ומעייפים. ואחרי זה גם עשיתי מיליטרי ושם ספציפית גם שברתי שיא (60.8 ל4 חזרות, ופרס, לא פוש פרס) עבדתי בעצימות גבוהה על סף הצרחות... אחרי זה לא הפריע לי להמשיך באימון כתפיים וללכת הביתה די בכיף ולא גמור. בעוד באימון הלם רגליים לדוגמא אני באמת על סף בקושי ללכת ואחרי פשיטות רגליית בסופר או דרופ סט אני חייב אשכרה להרביץ להם (לתת כאפות / אגרופים לקוואדס) מרוב שזה שורף... עד כמה שזה מושפע זה להרביץ לעצמך אבל זה עינוי אמיתי. בשבוע כוח אני אף פעם לא יוצא גמור, (הכל יחסי) ואני מדגיש לפני שתגיד "עד שאין סרטונים..." אני לא צריך שתאמין. מצידי תחשוב שאני מרים חצי מזה בטכניקה מחורבנת. שים לב שאני לא עם הראש בקיר והיו לי טעויות ואפילו ראיתי את הדיוידי של SS (כן כן ) ולמדתי. אני לא אחת שפוחד להודות בטעויות אבל שאני מצהיר שאני עושה משהו אני עומד מאחוריו אם זה ירצה אותך ואם לא. ולגבי משקלים כבדים - הכל יחסי, אם לך 200 יכול להיות לא מי יודע מה קשה בדדליפט, זה לא אומר שאני לא אהיה קרוב לנפוח את נשמתי ב150, ומתאמן אחר יכול להגיע לאותה רמת מאמץ ב100. כמו שלירון אמר שאחרי סט של פחות מ60 קילו בסקוואט הוא היה חייב לנוח 20 דקות. המשקל לא אינדיקציה למאמץ. ציטוט:
לגבי אימון ביחד - בכיף, למרות שספציפית בהאמרים לגב אני בעייתי הפרק כף יד לא מסכים להפסיק להציק לי... נראה לי שזה בגלל המחשב, שמתי כרית לעכבר זה קצת עוזר אבל עדיין לא מסוגל לבצע שום תרגיל בסופינציה. תקשיב טוב, יש לי כמה דברים להגיד לך- 1. אני לא מתאמן מתחיל, כן גם באמות מידה של המשקלי עבודה לפי התוכניות ss ו5x5. 2. אתה מוזמן לבוא להתאמן איתי לראות את העצימות שאני עובד בה, אני יכול להשיג לך כרטיס אורח ותתרשם בעצמך. 3. באמת שלא אכפת לי מה אתה חושב על התוכנית שלי, אני מתקדם וטוב לי. אני רוצה לראות אותך מתקדם 2.5 כל אימון או אפילו כל שבוע לאורך תקופה ארוכה שהמשקלי עבודה שלך בסקוואט מעל 1.5, ודדליפט קרוב לכפול 2. 4. הזלזול המתמיד שלך בכל מה שהוא לא ss / 5x5 מחליא אותי. אתה מזלזל גם באנשים מעבר לזלזול בתוכניות שלהם וזה ילדותי ומטופש. נערך לאחרונה על ידי Scylla, 08-10-09 בשעה 21:34. |
||
![]() |
![]() |
#80 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() עד שאתה לא מעלה סרטונים אתה מזיין את השכל.
תצלם,תעלה סרטונים ותשתיק את כולם,עד אז לא מדברים על משקלים בהתרברבות |
![]() |