|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
|
![]() למה שהוא יעשה חיטוב ? הוא אמר שהוא הולך להתחרות?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() ממוצע אתה בטוח לא אתה יותר נוטה לכיוון של עילוי גנטי (המצאה שלי המילים האלה) אלה משקלים מאוד מכובדים
![]() |
#63 |
חבר פעיל
כללי:: אני בחור טוב
עוסק ב:: לימודים
|
![]() מדהים ואם אתה טבעי זה עוד יותר מדהים וזה עוד הוכחה שלישראלים יש את הגנטיקה טובה ולרוסים הכי טובה (גם אני רוסי) באמת בחור גדול ענק.
חבילות קטנות אולי איזה סופר קטן ממש לא חבילה קטנה
![]() |
#64 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ולפותח הפוסט אתה גורם לטנק להראות קטן לידך סחטיין על היד!
![]() |
![]() |
#65 |
חבר פעיל
|
![]() מעניין איך הגעת למסקנה הזאת..
![]() |
#66 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי מילים, פאקינג מפלצת.
ואם אתה באמת טבעי כמו שאתה אומר אז אני מוריד בפניך תכובע, כל הכבוד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() אתה תנין אחי, מעניין יהיה לראות לאיזה גדלים תוכל להגיע כשתיכנס לעסק הרציני באמת..
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מטורף! פשוט מטורף.
עזוב אותך חיטוב אתה נראה מצויין ככה, אם תשאל אותי, האחוז שומן הנוכחי מוסיף למראה של הטנק. יש כוונות להתחרות בעתיד הקרוב/רחוק?
![]() |
#70 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לשדוד את תנובה
|
![]() אחי אתה פשוט חיה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
יהיו לי סיוטים בלילה מלחשוב על זה ![]() אולג......עם הראש שלי והגנטיקה שלך אנחנו יכולים לכבוש ת'עולם!
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
חבר פעיל
|
![]() אתה אחד הטבעיים המרשימים שיש בעולם כיום ואני לא מגזים. אם רק תיקח את הספורט הזה יותר מתחביב השמים יהיו הגבול.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | ||
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
ואיך לעזעזל אתה רוסי? מוסקוביץ זה שם של אשכנטוז צהוב לא של רוסי! ציטוט:
אני ואתה באותם משקלי עבודה בחזה כמעט |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הכל תלוי באיך אתה עובד סדר התרגילים באותו היום שאתה מתאמן.
אני עובד בשיטות אחרות לכן המשקלים אולי קצת נמוכים מהצפוי אפשר לעבוד 150 על 6 חזרות אבל לא באיכות של 130 על 6, הכי חשוב זה להתרכז בשריר שאתה עובד עליו. נגיד חזה אפשר להתרכז על השריר לחבר את השכמות לא לנעול מרפקים, ככה שחזה נטו עובד, ולא גב וטרייספס וכתפיים. אבל אפשר גם סתם להרים להעמיס משקל ואז 50% הגב שלך דוחק 40% יד אחורית ו10% חזה... וזה לא מה שאנחנו רוצים.. אנחנו רוצים 90% חזה. ככה שלהגיד שעובדים אותו משקל זה דיי לא משחק תפקיד הכל תלוי איך... |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי גם אני לא נועל, ורציתי לדעת אם זה בסדר, כי מדריך במכון כושר שלי אמר לי שהגירוי נמוך יותר. ואני לא אחד שמקשיב למדריכים ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
חבר פעיל
|
![]() בטוח אתה סלקטור..
באיזה מועדון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
הושעה
|
![]() שמע, יש הרבה אנשים בעל מראה מרשים, אבל זה כבר יותר מזה - הרבה יותר מזה. לפחות במסה אתה מקדים די בהרבה לא מעט אנשים שגם אותם בתאכלס רואים ברחוב - מתרשמים.
מה שקצת מוזר שאני פחות עבה ממך די בבירור, אבל יש לנו נתונים מאד דומים משום מה...
![]() |
#78 |
חבר פעיל
|
![]() גודל מטורף אחי תמשיך כך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
חבר מתחיל
|
![]() מצטער אחי אבל אני די בתוך שאתה על סטרואידים ארנולד הגיע להיקף יד של 52 ס"מ והוא ישתמש בהם וגם הוא מתאמן כל החיים שלו לא משנה כמה אתה אוכל בלי זה אין כמאת אפשרות להגיע ליותר מ95kg של {שריר}.
לא משנה מה תגיד אני לא יאמין אבל לבריאות (לא שזה מפריע לי שאתה משתמש פשוט תודע). |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
חבר פעיל
כללי:: איגור
עוסק ב:: עובד
|
![]() ציטוט:
אי אפשר להגיע מעל 95 קילו בלי סטרואידים? אני בן 18, בשיא שלי שקלתי 103, עכשיו בנתיים הפסקתי להתאמן, אז ירדתי לקצת.[עכשיו אני שוקל 100] נראלך שמישהו שפוי, בן 18 ישתמש בסטרואידים? תעשה טובה. במקום להחמיא, אתה מדבר שטויות.
![]() |