|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Banned
|
![]() אנורקס שמפחד לעלות מאסה כמו בנאדם, סופר כפיות חלב בספל קפה שהוא מכין ומחפש אוכל "משביע" כי הוא אף פעם לא עשה מסה כמו שצריך כי הוא מפחד להשמין, ולא יודע שבמאסה גם ככה מפוצצים רוב הזמן ולא רעבים.
אם הוא היה עושה מאסה כמו שצריך ולא מחטב עד העצם את השריר שלא היה לו כנראה שהוא לא היה מגיע למצב של עודף עור בכמויות שלא יביישו פיל ממוצע בספארי ברמת-גן. נדמה לי שזה הכל, לא אכפת לי כ"כ אם פגעתי או לא ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
כללי:: חייל..
עוסק ב:: סמים
חדר כושר: EXTREME
|
![]() חיטוב עד שתראה בסדר לא רזה ואז תתחיל מסה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כמו שאני? תעשה לי טוב יש לי את הייעוץ של גיל, לא צריך יותר מזה.
תאמין ליש אני לא במטרה שלריב עם אנשים, אבל מאז שבאתי לפה, אתה איכשהו חייב להתנכל אליי ביציאות של"עור עודף" וכו'. כאילו זה משהו חייזרי ובמקרה אין את זה גם לאסי ולעוד מאות אלפי אנשים שעברו מסכת עינויים דומה לשלנו.. תעשה לי טובה, אם היית מבין רק רבע ממה שעברנו במהלך הדיאטה או בכלל במהלך החיים כשמנים, היית מדבר. רק שניהיה בריאים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
"אין לך מושג מה עברתי" - ממש שואה גרעינית. אני לא מתנכל אני מציל את הילד שלא יסיים אנורקס עם עור עודף ונקיפות מצפון אם נפלה לו כפית חלב יותר מדי לקפה. אל תערב את אסי בשטויות שלך, הוא בניגוד אליך יודע שהוא עשה טעות רצינית והוא במצב מעולה, הוא עולה במאסה כמו גדול ולא סופר כפיות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
|
![]() ציטוט:
אתה ראית את "כמויות העור" שיש עליי שאתה מדבר ככה בשיא הביטחון? לא תיארתי לעצמי שעד ככה הבורות חוגגת. שתבין קצת מזה מלהיות שמן, תדבר. איפה אסי, אולי לו תקשיב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
|
![]() ציטוט:
תרשום את האייסיקיו שלך או המסנג'ר, מעניין אותי לדבר איתך קצת.. |
|
![]() |
![]() |