|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אני יודע שאתה צודק?
הדבר היחידי שאני יודע זה שאתה ילד מטומטם שלא מבין מהחיים שלו וזורק פה דברים הזויים ותלושים מהמציאות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תקרא את המשפט בחתימה שלי טוב טוב לפני שאתה יוצא בהצהרות כמו שיצאת בפוסט פה
![]() |
#63 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() הג'ובניקים בצבא חשובים לא פחות מקרביים.., נכון שקרביים עושים יותר אבל בלי אלה שמאחורי הקלעים אין הצגה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה ואני יודעים שאני צודק אתה פשוט מזלזל כי אתה גובינק עזוב אן לי מה להגיד לך כל חייל שני הולך להיות גובניק ולא תורם כלום למדינה............ בנתיים שהקרבי עושים שמירות נלחמים ואוכלים את עצמם זה האמת לא משנה מה תגיד אתה יודע שאני צודק קרבי בכלל 90% מהחגים לא יוצאים בנתיים שאתה הולך לבלות עם החברים שלך הם יושבים וקורעים תתחת שלהם וכרגיל שוב תגיד אתה לא מבין כלום אן לי מה להגיד לך יותרר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
חבר פעיל
|
![]() תכלס אני חושב שכמות המשתמטים גדלה כי רוב האנשים כבר נולדו במדינה מאורגנת, והרבה כבר לא מרגישים סכנה קיומית תכלס, אז מן הסתם אין להם זין לצבא.
הרי כשהמדינה רק נוסדה, או לפני, אנשים ידעו שאם הם לא נלחמים הורגים אותם.
![]() |
#66 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
יווווווו רציני אני משתגע מאידיוטים כמוך באמא שלי מה שאתה אומר פה זה ש70% מהצבא לא תורם, כי 70% מהצבא הם ג'ובניקים אז אפשר לשחרר את כל ה70% האלה? הרי הם לא תורמים הם סתם מבזבזים את הכסף של המדינה חתיכת אפס |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
אתה בכלל יודע שעל כל קרבי נדרשים 7 ג'ובניקים מאחורי הקלעים? אתה מבין בכלל כמה ענפים בכלל יש בכל מה שקשור בעורף? אתה חושב שהבניין בקריה מתנהל לבד? או שאולי האפודים תופרים את עצמם? או שהנשק שלך משומן ותקין כי הוא קסום? או שאולי האוכל מוכן ע"י שדונים קסומים? או שעזוב..... המדים שלך נתפרים ע"י ילדים תאילנדים....לא? וגם המטוסים שלנו שמפציצים כמו משוגעים בזמן מלחמה ומחסלים מבוקשים ומבצעים מבצעי חילוץ מתקנים את עצמם...הרי "בואינג" ו "לוקהיד מרטין" גם מעסיקים שדונים חרוצים.....ויש לך את "צהלנט" ו "שביל החלב" כי המחשבים התחברו בעצמם אחד לשני ואתה בכלל יודע כמה יחידות /בסיסים/ משימות של צה"ל שבחיים לא שמעת ובחיים לא תשמע ודורשים כ"א בסדר גודל שאתה לא מבין? ועזוב, עזוב את הכל...אתה חושב שהג'ובניקים הם חפשנים? שמעת פעם על טייסות תחזוקה בחיל האוויר? שם אתה עובד מראשון עד חמישי , 8 בבוקר עד 5 בערב...ועובד עובד....ובימים שאתה לא עובד אתה עושה תורנויות...טוחן תורנויות רס"ר שבחיל הירוק לא חלמו עליהם , עושה שמירות כמו מניאק....שבוע שמירות בחודשיים כמו גדול , טוחן מטבחים , ולא מטבחים כמו בטירונות שזה צחוקים...מטבחים שאתה יוצא עם שברי מאמץ ויבלות אחריהם......ואם זה לא מספיק אתה עושה שנה וחצי יציאות 11/3...נשמע אטרקטיבי לא? הרי הג'ובניקים חיים טוב.... קיצר רסת לי את המצב רוח וזה היום הכי שמח שהיה לי בחודש הקרוב , אז לך תגדל ילדון , כל אחד יכול לצעוק "קרבי זה הכי הכי וג'ובניקים מגרבצים כל היום" ואולי ב 5% מהמקרים זה נכון אבל מה עם ה95% שהשכל המיקרוסקופי שלך לא מכיר? אף אחד לא ממעיט בחשיבות ובהקרבה של הקרביים , כל הכבוד להם ואני מצדיע לכל אחד ואחד שהוא קרבי , אבל אם אין לך מושג מה באמת הולך בצבא סתום את הפה
![]() |
![]() |
#68 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מאיפה צצת? ממש יצאת אהבל עם ההודעה הזאת אני בטוח אבל שתתבגר. רק שתדע - שכל הקרביים גם מורידים את הכובע בפני הג'ובניקים אחרי הכל, ורוב הקרביים מעריכים את מה שהם עושים ויודעים את העבודה. אף אחד לא מזלזל באף אחד. אני בתור אחד שרוצה ללכת לקרבי אומר לך מעכשיו שאל תזלזל באף אחד, חשבת על כאלה שלא יכולים להיות קרבי בגלל הפרופיל שלהם אבל תורמים בדרך זה או אחרת? אין מצב שאתה בצבא פשוט אין, אני חותך את הזין אם אתה בן יותר מ16.. עדיף שילכו להיות ג'ובניקים מאשר שישתמטו, היחידים שאתה יכול לבוא אליהם בטענות אלה המשתמטים... ואני בטוח שהמון חבר'ה ג'ובניקים נפגעו עכשיו. נערך לאחרונה על ידי BodyKilo, 06-08-08 בשעה 21:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() אני לא מגזים.., ואני גם רוצה ללכת לקרבי אז זה לא קשור.., ברור שקרביים תורמים יותר מג'ובניקים ,מסכנים תחיים שלהם וכל זה, אבל בצבא זה צריך להיות לוחמים, וצריך להיות מערכת שתצייד את הלוחמים וכל זה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Banned
|
![]() אחוז הג'ובניקים באמת מועילים לצבא לא כל כך גדול. רובם יושבים ומגרבצים כל היום..
וואלה יש לי חברים הולכים מריצים דאחקות בבסיס ב1 בצהריים הם כבר בבית |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() עזוב אחי אין עם מי לדבר....הבחור לא יודע כלום מהחיים שלו
![]() |
#74 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() נ.ב, כנס לאייסי חזון אחרית הימים... תגיד, the-one- על סמך מה אתה חושב הקצינים הבכירים בצבא מחליטים החלטות ומתכננים אסטרטגיות? החי"רניקים מדברים איתם בטלפון בזמן הקרב? הטייסים מדברים איתם במירס בזמן הטיסה ואומרים "וואלה אני רואה פה מטוס אויב באופק?"
תוספי תזונה אבקת חלבון ישראלבודי תוספי תזונה לספורטאים במחירים הזולים ביותר בישראל. תוספי תזונה במשלוח מהיר לבית הלקוח סינטרקס סיינטרקס נערך לאחרונה על ידי Bullet, 06-08-08 בשעה 22:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
חבר פעיל
|
![]() לא משנה
![]() |
#77 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() איך אומרים מהפחית קולה שאני שתיתי בבקו"ם
עוד לא עשו את הדיסקית שלך אחי חאלס לפטפט שטויות כל מי שלובש מדי צה''ל , נחוץ למערכת אין אחד מיותר .. נכון שהם לא שבוזים כמו קרביים אבל הם עושים הרבה עבודה אפורה
![]() |
#78 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
חבר פעיל
|
![]() אתה אפילו לא התחלת יב' על מה אתה מדבר בכלל ינחש משקפיים