|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יואב זה אתה? שינית שוב את הכינוי?
מה המצב נשמה?
![]() |
#4 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחי מה אתה מתאמץ לריב עם 3 ג'ובניקים שמתוסכלים על זה שאף אחד לא שם עליהם זין ואז הם אומרים לך שאתה תגיע לצבא אתה גם תהיה מבאוס עזוב אותך שטויות ככה זה רוב הג'ובניקים...
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כמובן שבלי המערך הלא לוחם אין צבא ואולי לעיתים הג'ובניקים ותומכי הלחימה תורמים יותר אבל זה סוג תרומה שונה אתם חייבים להודות,האימהות של הלוחמים במשך שלוש שנים לא ישנות ואני בטוח שהאימהות שלכן ישנות יופי ואני לא איזה פעור מושתן כמו שנאמצר(רוב הסיכוים שאני לא אהיה בקרבי)ׂ אבל אתם לא יכולים להשוות את התרומה של מישהו בקרבי לג'ובניק למרות שיש ג'ובניקים שאולי מבחינת צה"ל תורמים יותר אבל יש הבדל בתרומה כי פה יש חירוף נפש אתם חייבים להודות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() מה אתם עונים לו בכלל?
שמתי לב שרוב האנשים שצוערים"גובניקים מסריחים אני יהיה קרבי " הם ילדים שעוד לא טעמו שניצל אחד בבקום...במקרה הטוב עברו צו ראשון..אז שבו בשקט כשתתגיסו דברו עד מתי ???נוב 7!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() איך הגעת למאבחנות פסיכוטכניות?
![]()