|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא מודד ביינתים...
תודה גיל מת עלייך אחי ! וסוקרזה זה בדיוק התכנון 15 קילו ואם עדיין יהיה אחוז שומן סביר בעזרת השם גם 20 קילו יש לי עד סוף החורף ![]()
![]() |
#62 |
חבר פעיל
|
![]() נראה טוב אבל לא מסתדר לי המשקל כל כך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
|
![]() אסי תמיד אמרתי שאתה חמור עבודה...
ברגע שתצא מהכוס של חברה שלך אז תרים טלפון ואל תשכח עם מי התאמנת ומי הביא אותך יא פעור |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
|
![]() ציטוט:
חח הביא לאן ? ותרים טלפון אתה ימניאק! כבר נטשת אה ? ומצטער אחי התחלתי לעבוד כמו ****** אין זמן גם מנסה להשיג כמה שיותר כסף לאילת...
![]() |
![]() |
#65 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בשבוע וקצת אני עושה ת1500 שקל שצריך לשם ... ושמע LEE השינוי שDENOUS עשה ניראה לי אחד הגדולים בפורום, והכי גדול לגיל 16 לפי דעתי ! הוא היה שמן אחורשמוטה ראיתי אותו במציאות גם ועכשיו הוא לא סופר פה אף אחד שמתחת לגיל 17. (יש יוצאי דופן אבל הוא אחד השפיצים פה לגיל הזה..) מה כולם פה נדבקתם עליו "תעשה מאסה של 12 קילו ותעלה תמונות" יש כאן אנשים שניראים הרבה פחות טוב ממנו.. ואומרים להם "יפה מאוד מתשיך ככה" אז יש לך יד 45... זה לא אומר שכולם צריכים או רוצים להיות כמוך ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() אחלה של שיפור
![]() |
#67 |
|
![]() החורף הבא, כן?
![]() |
#68 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
|
![]() מקווה שלא :]
אני יודע נשמע קצת לא מציאותי ולא אפשרי אבל נראה מה יהיה מקסימום אני אמשוך את המאסה עד ליולי ואעלה כמה שאני יכול עד אז.