|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
וכן, הייתי הולך על abcd עם טווחי חזרות משתנים - שזה מה שאני עושה כרגע. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה רואה התקדמות מבחינת משקלים ו"נפחים"? שוב,אני מתכוון להשתמש בה באופן זמני , אבל עדיין לא רוצה להשאר במקום. טווחי החזרות משתנים מתרגיל לתרגיל , כאשר באימון חזה לדוגמא בתרגיל הראשון (בנץ') אבצע 4-6 חזרות ובאחרון - (פלייס) אגיע עד 15 חזרות. שוב תודה , אני אעבור בבוקר על השרשור בכדי להתעדכן ואלך לבסיס - שיהיה הרבה בהצלחה. אורי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
|
![]() אממ...
התוכנית הזאת באה עם מאמר או משהו כזה? קישור בבקשה? :ם
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Banned
|
![]() התוכנית שפירסמתי ממש לא סופית. היום בערב בעזרתו הענקית של ארבל אני אשלים את התוכנית ואפרסם אותה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Banned
|
![]() התוכנית שפירסמתי ממש לא סופית. היום בערב בעזרתו הענקית של ארבל אני אשלים את התוכנית ואפרסם אותה.
בינתיים אימוני A B כן סופיים: A: חזה + יד קידמית: Power: חזה עליון בדאמבלים - 4x4-6 בנצ' פרס 4X4-6 מקבילים - 4x4-6 כפיפת מרפקים מוט ישר – 3X4-6 פריצ'ר במכונה- 2x4-6 פטישים – 3x4-6 Rep Range: חזה עליון עם מוט – 4x7-9 לחיצה עם דאמבלים [ללא שיפוע]: 4x10-12 פלייס בשיפוע חיובי – 4x12-15 כפיפות מרפקים כנד מוט W – 3x7-9 כפיפות מרפקים כנגד פולי תחתון – 2x10-12 פריצ'ר דאמבלים – 3x12-15 Shock: חזה עליון בסמית' \ פלייס כנגד כבלים [בשכיבה]– 2x8-10 מקבילים \ פלייס חיובי כנד משקולות – 2x8-10 דחיקה כנגד מכונה סופר סט – 1x10,8,6 כפיפות מרפקים עם דאמבלים בישיבה \ כפיפות מרפקים כנגד דאמבל עם הירך – 2x8-10 פריצ'ר במכונה \ פטישים – 2x8-10 כפיפות מרפקים 45 מעלות 1x10,8,6 B: רגליים: Power: סקוואט – 4x4-6 לג פרס – 3x4-6 לאנג'ים – 3x6 דדליפט רומני – 4x4-6 כפיפת ברכיים 3x8 Rep Range: פרונט סקוואט בסמית' – 3x7-9 לג פרס פיסוק רחב – 2x10-12 פשיטת ברכיים – 2x12-15 כפיפת ברכיים בשכבה– 3x7-9 כפיפת ברכיים בישיבה – 2x10-12 דדליפט רומני 2x12-15 Shock: סקוואט \ פשיטת ברכיים – 3x8-10 לג פרס \ לאנצ'ים – 3x8 פשיטת ברכיים – 1x10,8,6 דדליפט רומני \ כפיפות ברכיים - 3x8-10 כפיפות ברכיים בישיבה [טווח תנועה יחסית קצר] – 1x10,8,6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
חבר פעיל
|
![]() דימה למה לא לעבוד בטווחים משתנים כמו שציינו פה (4-5 עד 12 ומעלה)
בתוכנית רגיל כמו abcd1 או abc4 ?
![]() |
#67 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אבל בלי קשר, פשוט יש תרגילים שאתה רוצה שפעם הם יהיו עם 6 חזרות, פעם עם 12 ופעם עם 15. בתוכנית כמו abcd עם טווחים משתנים התרגילים והטווחים בהם תמיד אותו דבר [אתה הרי לא משנה משבוע לשבוע את טווח החזרות, תמיד הדדליפט יהיה עם 6 חזרות, המסור עם 8, הפולי עם 12 והחתירה בכבל 15 - ומה אם אני רוצה שהפולי יהיה 6? - מבין?]. בכל אופן אני מאוד מחפש גיוון כי הכל כבר נהיה לי מונוטוני ומשעמם, אני רוצה לגוון, לקבל בוסט מוטיבציה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | ||
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() |
![]() |
#69 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
|
![]() זו תגובה שמבוססת על עובדות ואמיתות אנטומיות ופיזיולוגיות, חבל שאתה מתלהם סתם בלי לגבות את עצמך בהתאם
![]() |
#71 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
זה שהבייספס עובד במשיכות למיניהם זה טוב ויפה, מה שאני טוען זה שאין מספיק עבודה וזה לא מספיק לעבוד על הבייספס ושאר השרירים הקטנים רק ע"י עבודה על שרירים גדולים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
|
![]() "במשיכות באחיזה רחבה, בסופינציה לכיוון החזה, הבייספס, הברכיאליס, הברכיורדיאליס, והכתף האחורית עובדים מאוד חזק בשיטוף עם הרחב גבי. הלטס לא עושים את כל העבודה!. אנשים לא מבינים שאפילו אם הם לא יתנו עבודה ישירה לידיים ולכתף, כאשר המשקל יעלה בתרגיל הנ"ל, אתו יעלו המשקלים שהיד והכתף מושכת וכמובן היפרטרופיה."
![]() |
#73 |
Banned
|
![]() גם אם תאכל מספיק ותרים ארגזים ולבנים כל היום אתה תגדל, כל עוד אתה אוכל הרבה ומרים משקל אתה תגדל - השאלה כאן היא כמה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
|
![]() זה לא נכון ברוב המקרים, ובמקרים שזה לא יספיק כן יספיק תחזוק מינימלי של סטים בודדים.. אבל סתם בשביל שלא יאמרו אחר כך שאני יהיר ולא נותן צ'אנס - יש לך ביסוס למה שאתה אומר?
![]() |
#75 |
Banned
|
![]() ניסיתי fbw וניסיתי abcd - בabcd גדלתי יותר.
תגיד שזה אורח חיים שונה, כמויות אוכל שונות, מנוחה.. לא אכפת לי - גדלתי יותר ובגלל זה אני אמשיך. גם אתה לא הבאת פה ביסוסים, חוץ מלהגיד ש"בעבודה על שרירים גדולים גם השרירים קטנים יגדלו" לא אמרת הרבה - המשפט הזה נכון, אבל שוב - השאלה כמה יגדלו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#77 |
Banned
|
![]() טוב אחי...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
|
![]()
![]() |
#79 |
Banned
|
![]() אחרי שתדחוף איזה אצבע לתחת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() דימי תתחיל לשמור על הפה ,אני לא בא ועוזר לך בשביל שאחרי זה תזרוק זין על חוקי הפורום
תעשה לי טובה אישית ושלוט בקריזות שלך.