|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
|
![]() בהקשר שאתה גם שחיף ושגם לך אין מסה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
חבר פעיל
|
![]() ואיפה אני רשמתי שאני ג'ון רמבו ?
קיצר אתה לא צריך ללכת לחבר לשחק באקס בוקס או משהו? או סתם לזיין במ'וח אתם יודעים
![]() |
#63 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
"תגובה מושכלת" אתה אלון מזרחי במקרה ? ...
![]() |
![]() |
#64 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש פה אנשים שמבינים ביקשתי הסבר במקום זה עונים לי חאטווים בני 14 עברייני מקלדת וקוקי בוא תעלה תמונה שלך ניראה מה אתה שווה שאתה יודע להעביר ביקורת על אנשים שאתה בעצמך לא מעלה תמונה כולה פורום אבל חבל שהוא מלא בילדים שמזיינים במ'וח ומרשים לעצמם להתפלצף כי זה רק אינטרנט ושהם חוזרים לבית ספר או לצבא הם שוב סותמים ת'פה ובאים לפה להרגיש אכבר גברים חבל
![]() |
![]() |
#65 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
טוב שמע תעשה מא שבראש שלך אתה סתם שובר את הראש על דברים לא חשובים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ווווואאאאאאאאאאאאאאייייייייייייייייייייייייייייייי ייי זה הכי נכון גם אצלי זה ככה
![]() |
![]() |
#68 | |
|
![]() ציטוט:
האמת האמיתית היא שכל אחד צריך לעשות מה שמתאים לו ועוזר לו להביא תוצאות טובות. אם מישהו רוצה או לא רוצה לעשות כפיפות בטן, או דדליפט לשם העניין, שלא ייעשה. אין איזה כללי יסוד שמחייבים אותך לx סטים בשבוע של X חזרות בשביל להשיג תוצאות. סה"כ מה שאני ואחרים אמרנו פה, זה שקודם כל "ריבועים" זה פונקציה של אחוז שומן נמוך + גנטיקה, אם אין לך את אחד מהם את כל עבודה כנגד התנגדות לא תשנה את העובדה שסביר להניח שלא תהיה לך את הצורה הזו בבטן. מעבר לזה יש תרגילים מורכבים שהסיבה שהם נקראים מורכבים, היא שמספר גדול של שרירים מסייע לביצוע התנועה ובטן היא אחת מהם. להרבה אנשים הגירוי הזה כשלעצמו ייעשה את העבודה ויביא לגדילה כמו שצריך, וכל תרגיל אחר יהיה מיותר. אם בכל זאת יש כל מיני מייקל לואיסים שמתעקשים שהדרך היחידה ליצור היפרטרופיה בבטן זה 70 סטים של כפיפות בטן בשיפוע שלילי, חיובי, תלייה מהתקרה, תלייה מהצוואר, בזווית של בדיוק 32 מעלות במשך 40 דקות, שיבושם להם. רק שלא יבואו לפה כאילו הם זכו הרגע במר אולימפיה, יעצבנו את האלה שיש להם קצת ידע, יטעו את אלה שלא ויתנשאו על כולם. בסדר? אפשר לסגור את הדיון הזה כבר?
![]() |
![]() |
#69 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה שהתכוונתי זה שאני לעצמי הוצאתי ככה ריבועים וכמעט כל מי שאני מכיר ולא שמעתי על אפחד שעשה 3 סטים של 15 ויצא לו מזה משהו ... הביאו מאמרים קיבלתי ושתקתי אחריי זה ימים יגידו וזהו אמרתה הכי טוב שכל אחד יעשה מה טוב לו
![]() |
![]() |
#71 | |
|
![]() ציטוט:
אין מה להתייחס יותר מידי ברצינות לרב האנשים פה ענו לך כמה פעמים ששרירי הבטן מתפתחים בואתה צורה כמו השרירים האחרים . וזה מוכח מדעית , אם כל כך קשה לך להאמין ! רב המשתמשים פה זה ילדים בני 14 שנרשמו למכון ומנסים לסיים 10 דקות בהליכון אל תקח ללב , כל דבר תתיחס למי שמגיע לו יחס וזהו
![]() |
![]() |
#72 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה תודה למי שהביא כתבות
![]() |
![]() |
#73 |
|
![]() ההיפרטרופיה בבטן היא מיזערית ביותר, ריבועים בבטן זה פונקציה של אחוז שומן.
גם אם תתאמנו עליה כול החיים, יבוא מישהו עם אחוז שומן יותר נמוך משלך תיהיה לו בטן יותר בולטת.