|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() ציטוט:
בע"ה זה יהיה בטבריה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
דרעק האשר פריג' הזה וואלה אם כל התחרות הייתה תלויה בו ולא בניסיון שלי לא הייתי מתחרה אצל האפס הזה בחיים !!! פשוט ידעתי שמוקדמות אצל אלי לא הייתי עובר פעם הבאה שאני אתחרה אני אגיע מוכן 100% ויודע תעבודה ולא יעשה טעויות של מתחילים. ישקיע ויתכונן מראש ![]() וכמובן יתחרה אצל אלי ואמחק מהזכרון שלי את ארגון IFBBITCH כל עוד הוא מנוהל בידי אשר רודן הרודנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מפתח גוף מתחרה
|
![]() ציטוט:
חחחחחח דרך אגב מתי אתה מעלה תמונות שלך? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() החזה שלו בתמונה שהבאתי נראה גדול יתר מבתמונות שהוא פירסם.
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
שם הוא היה חטוב מאוד ופה לא , חטוב אבל לא כמו שם.. החיטוב נותן אשלייה של גדול..
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() אני שוב חוזר ואומר שאין לך שום מושג אם מי אתה מדבר !!!
אל תתגרה בי!!! וילד כאפות בחייאת אתה הילד כאפות היחיד פה !!! לא איכפת לי מאחרים איך הגבת להם כל עוד הגבת לי בחריפות זה נוגע אליי!! אל תקפוץ מעל הפופיק!! יש לך אף יותר מידי בשמיים!! ולדעתי גם המנהלים פה לא ממש עושים את העבודה כמו שצריך למה בדרך כלל תגובות כמו אימא שלך וכאלה לא עוברות בשתיקה!! ובקשר לתגובה שכח מהתגובה אתה חושב שאני קנאי חחחח תאמין לי נשמה אין לי במה לקנות אתה לא יודע איך אני נראה מי אני ומה אני אז סתום ת'פה !! ולפני שאתה פותח אותו תחשוב טוב טוב!! ודרך אגב כל מה שכתוב לך למטה בוגר אוניברסיטת ת"א וכל הבולשיט שכתבת בכלל לא הולם אותך ואתה לא מתקרב לאחד כזה!! אם אתה רוצה אנחנו יכולים לסכם את זה אחרת?!?!?
![]() |
#7 | |
מפתח גוף מתחרה
|
![]() ציטוט:
אתה פחדן..אני לפחות מעלה תמונות גאה בעצמי..אתה פוחד שיראו את הגוף שלך..תעלה תמונות שלך ואחר כך תדבר.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ועוד משהו,אור זכה מקום שלישי במר ישראל וזה מאוד מכובד. לפי הביקורת שלך הוא היה צריך לזכות מקום אחרון,ולא זכור לי שאתה אחד השופטים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
מפתח גוף מתחרה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() חחחח אני ירגיע
ואור אין לי מה להוכיח לך מי שמכיר אותי פה יודע טוב מאוד איך אני נראה ומה אני מסוגל !! להעלות תמונות אני לא מתכוון רק בגלל שאמרת לי!! ותאמין לי שאני הבן אדם האחרון מהקנאים שמגיב בישביל להעליב ואני תמיד מחמיא למי שצריך ומתי שצריך!! הויכוח איתך ניגמר פה!!
![]() |
#13 | |
מפתח גוף מתחרה
|
![]() ציטוט:
באמת כדי שהויכוח יגמר כי כל מילה שאתה מוציא מהפה מוכיחה לי דבר אחד שאתה חרטטן ורק דיבורים ויותר מכל פחדן שפוחד לעלות תמונות לפורום..אתה יודע שאין לך מה להציע.. אני הוכחתי את עצמי..אני בקביעות מעלה תמונות ומוכיח את עצמי מחדש כל יום לעומתך שאתה רק יודע לדבר...פקה פקה..לתת ביקורות בפורום זה הכי קל..תעלה תמונות תראה מה אתה שווה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
:):):):) הורג אותי שאתה היחיד פה שמרגיש מר עולם עם כל הכבוד שזכית לא יודע במה!! לא נותן לך זכות לקלל שום אימא פה!! אני ייתן לדברים אחרים לדבר במקום התמונות!! ![]() אם בא לך לראות אותי כל כך אני יביא לך טלפון !!
![]() |
![]() |
#15 | |
מפתח גוף מתחרה
|
![]() ציטוט:
ולך אין זכות לזלזל בי ובמקום לתת תגובה עניינית לתמונות שלי אתה כותב"תטפל בג'ינו".. אין לי צורך לבוא לראות אותך אני לא אסע עד לרחובות בשבילך.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר מתחיל
|
![]() חחחח מה קרה פתאום!! לא בא לך לראות אותי????
![]() |
#17 |
חבר מתחיל
|
![]() חחחח לא צריך לרחובות זה טעות תבוא לאשדוד!! חחחח
תראה אותי מקרוב !!!
![]() |
#18 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() אור, אני רק יכול להגיד לך שהתגובה שלך למיקי הזה הייתה ילדותית ולא מתאימה. הבנאדם בסה"כ נתן ביקורת, אתה לא מושלם. לכל אחד יש את הזכות להעיר ולתת תגובות חיוביות או הערות. אתה לא רוצה לקבל הערות אל תעלה תמונות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
מפתח גוף מתחרה
|
![]() ציטוט:
נשמע כמו בזבוז זמן רציני |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() שניכם יצאתם ילדים קטנים אש
מיקי :אור צודק בנקודה מסויימת,הביקורת שלך יצרה רושם מתנשא ודי מגעיל אור:מיקי צודק בכך שאתה עדיין לא בעמדה שאתה יכול לברור את המבקרים שלך,ברגע שאתה מעלה תמונות לאינטרנט אתה חשוף לביקורת ,ככה זה בחיים האלו ,תמיד יהיה מישהו שיגיד משהו שירגיז אותך,תלמד להיתעלם. אם הויכוח הזה ממשיך אני משעה את שניכם יום טוב.