|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |||
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
עם סטטיסטיקות אי אפשר להתווכח, יש אנשים שבחיים לא דרכו בחדר כושר והם נראים כאילו הם מתאמנים תקופה לא קצרה, ויש אנשים שהם שנים בחדר כושר ולא רואים תוצאות מרשימות (רואים תוצאות, לא אמרתי שאין תוצאות בכלל, אבל לא תוצאות שהיו מצפים להן). יש אנשים שאחרי הפסקה של כמה חודשים מהאימונים הם חוזרים כאילו כלום, עם כמעט אותם משקלים, תוך שבוע חוזרים לעצמם, לעומת אנשים שלוקח להם חודש-חודשיים לחזור אחרי הפסקה קצרה ומסכנה (אהם אהם). ![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חאלס לזיין תשכל על גנטיקה
אתם לא יכולים לשנות אותה אז שכל אחד ישקיע בתזונה טוב ויתאמןויראה תוצאות טובות |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מלך!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :):):):)
שכח להערוך תיד השניה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() גלעד מתי מעלים את הכרטיס,מה זה השקה של סרט הוליוודי? יאללללההה אני סקרן
![]() |
#70 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#71 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תעלה תמונות שלך..במקום לזיין במוח כל היום ולפתוח פוסטים על רוק ונכון פתחתה פוסטים על מאריוש ועל OLD SCHOOL אבל השאר זה זיוני שכל של פריקים ודחפתה לפה הרבה חברים שלך שבכלל לא כתבו פיפס אחד בפיתוח גוף. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
הושעה
|
![]() הגנטיקה שלי לא עילאית אבל בהחלט טובה. אם ראית אנשים ענקיים שהגנטיקה שלהם כביכול גרועה אז כנראה היא לא גרועה כל כך.
עוד האשמות?
![]() |
#73 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ולאן הגעתה בזכותה. חחחחחחחחחחח ולפי מה קבעתה שהיא טובה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#75 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מרוקאי מ2 הצדדים שלא תחשוב, ואני לא מבין למה אתה צריך להתבטא ככה. חבר שלי פעם השקיע, עכשיו בקושי הולך למכון פעם בשבוע ולא שומר על תזונה ועדיין יש לו היקף 39 אז תבינו אנשים , כל מי שאומר שגנטיקה זה כלום טועה בגדול, כל החברה "הגדולים" כמובן יגידו שגנטיקה זה לא חשוב, בגלל שהם גדלו אז למה שאנשים אחרים לא יגדלו ? ועוד משהו איך קבעת שהוא פריק לפי זה שהוא שומע מאטל ? אז שמע אני שומע מאטל מזרחית היפהופ וטראנסים, ואני לא שום דבר פריק \ ערס \ אימו \ מה שתגידו .. אז באמת תפסיק להתנהג כמו ילד קטן, אתה ענק אתה 130 קילו יש לך יד 50 יופי זה לא אומר שאתה צריך להשתחצן פה על כולם. שורה תחתונה - גנטיקה זה הכל =] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#78 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
הושעה
|
![]() אולי יש בעיות זכרון אבל כלפני איזה חודש חודשים העלתי תמונה מלפני איזו שנה אתה בעצמך אמרת לי שאני נראה טוב.
![]() |
#80 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |