|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אצלי זה חלק מתפיסת חיים כוללת שאם כבר עושים משו אז כמו שצריך בלי לחפף כמעט... ככה בלימודים וככה בכל מיני תחומים שאני מחליט להשקיע בהם... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
|
![]() אנשים טיול שנתי זה רק יומיים :x
זה הרבה פחות גרוע מלצום ביום כיפור.
![]() |
#65 |
Banned
|
![]() תיזהר אחי שמעתי במדבר בזמן האחרון יש שדים טזמנים הם אוכלים הכל!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הייתי חייב ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תשמע אחי אני חייב להגיד לך שבקטע האחרון מה שציטטתי זה בול אני כל מה שאני בוחר להשקיע בו אני נותן את הנשמה שלי ... לפני שהגעתי ל BB הייתי רוכב אופניים 3 וחצי שנים והתחרתי בחול ונסעתי למחנות אימונים בחול ובארץ והגעתי להשיגים שלא חשבתי שאני יגיע בחיים (סגן אלוף הארץ לקטגוריה 15 -16) אל תשאלו למה פרשתי סיפור ארוך .... רק הייתי חייב להגיד לך אחי ש ממש זה אני בידוק מה שרשמת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
|
![]() ציטוט:
לאן יגיע מישהו שמחפף בכל דבר? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תגידו מזה פוסט הורדת מוטיבציה לבנאדם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וסלים אני מסכים איתך על המשפט - אם כבר לעשות משהו (שאוהבים) אז לעשות כמו שצריך ![]()
![]() |
![]() |
#72 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#73 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
טוב שבצבא לא בודקים תיקים ![]()
![]() |
![]() |
#75 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
|
![]() ציטוט:
אתה יכול להגיד על הלימודים... מה אתה משקיע ומכין ש"ב לימודים זה לא הכל בחיים... ולהגיד את זה על BB ולהגיד את זה על שירות צבאי ועל לימודים גבוהים ועל עבודה... זאת גישת חיים שתביא אותך לבנאדם ביינוני - .... אם אתה רוצה להיות ביינוני תהיה אבל בחייאת אחי אל תשכנע אנשים אחרים לעשות את זה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קשה לו לראות אנשים שמשקיעים מכל הלב ושיש להם זמן בשביל זה ת'מבין... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
חבר פעיל
|
![]() תראה סתם אני יתן לך דוגמא על הלימודים..
עד כיתה ו בערך החלום שלי [ואל תצחק] היה להתקבל למחונניים אחרי שבכיתה ד' לא הצלחתי..ואני התקבלתי כנראה שבמהלך השנים האלה הרצון הזה פיתח לי את המוח אבל אני התקבלתי לשם עברתי את הכל אבל עזבתי את זה לדוגמא הזאת למשל הפ סגורים מידי ורציתי שיהיו לי קצת חיים אחרים אתה מבין עד כיתה ו הייתי דיי נעול על זה ואז בת מצוות מסיבות קצת פתח אותי בל נשכח שבסוף עברתי למו"פת הייתי אומר יותר טוב כי הרמה בערך אותה רמה אבל יותר חברתיים פתוחים וגם החברים שלי עברו יחד איתי לשם... הכוונה בכל התגובה המפוצצת הזאת היא שאתה צריך ללמוד לשלב..ראית סתם לדוגמא את ארנולד שורצצינגר עכשיו?הוא פדלאה וסחוט ולעומתו המאמן שלי הראה לי פעם כתבה על גבר בן 60 שהרים יותר מהשיא של ארנולד... והוא נראה מעולה..הוא ידע לשלב את הbb והחיים בצורה מעולה כי ביני לבינך מי שמורעל על Bb דיי נוקשה בקשר להנאות החיים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
חבר פעיל
|
![]() באמת להיות מורעל בחיים זה לא טוב , מקסימום רעל באימונים והכל כי זה כיף ועוזר לפרוק עצבים וגם זה לפעמים לא הכי בריא מי כמוני יודע אני עד עכשיו משלם על ''הרעל'' הזה עם הבייספס שלי...
בשורה תחתונה תרשה לעצמך להתפרק מדי פעם ולא להיות תלוי בתזונה , אם מתאפשר לך בכיף אז כן , אבל אם זה מפריע אז לא קרה כלום אם לא תאכל נכון תאמין לי אתה לא תרד... שאני יוצא עם חברה שלי נגיד יוצאים ב11 , 12 אוכלים איזה גלידה או שותים משהו וזהו שלום על ישראל עד הבוקר שלמחרת שזה יוצא בערך ב1-2-3 בצהריים אני לא אוכל כלום... בקיצור תבלה תהנה תזיין תשתה (אלא אם כן אתה בסייקל) ותהנה מהחיים שלך בוא נומר ככה ובצדק - אף אחד פה לא היה ולא יהיה מר אולימפיה ככה שלשמור את כל מה שאתה בונה בבית עם הסירים והצלחות לא נותן כלום צריך לדעת לשלב הכל... ראית פעם חשפנים ורקדנים בחו''ל? כל החיים שלהם יוצאים שותים מעשנים סמים מכאן נובע שהתזונה שלהם לא הכי הכי , ויש להם גופות שכל ישראלי ואפילו מפתחי גוף פה לא היו מתנגדים אליהם... |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
או שאפשר פשוט לא לעשות צבא ![]()
![]() |