|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
|
![]() סגרנו על מס' דברים שהולכים להתבצע בקרוב.
סגנון הצגת CS לא יהיה , אין טעם. megashape, גם פורום פרש זה פורום של ילדים מסכנים? כי יש להם סקין דומה מאוד ל CS רק עם טבלאות. papoose8, תזכור את הסיסמא שלך ולא תיהיה לך בעיה של העפה אחרי 5 ניסיונות התחברות, זה אמצעי אבטחה שמובנה במערכת. כרגע זה העיצוב היחיד, אנחנו לא מתכוונים לעבוד עם מס' עיצובים במקביל, זה רק יביא בלאגן מבחינת שיפורים ותוספות (צריך לטפל בכל סקין בנפרד.) |
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#63 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() תוסיף סמיילים
|
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() גלריה אישית תיהיה בקרוב.
|
![]() |
![]() |
#65 |
חבר פעיל
|
![]() אחי סליחה על ההקפצה אבל לא יכולתי להתחבר - הכוונה שכל פעם שאני סוגר את הפורם המערכת שוחכת אותי וצריך להכניס סימא מחדש במקום שהיה קוקי כמו בהרבה פורמים
יש שתי דברים נוחים מאוד: אתה מגיב למישהו זה כותב תהודעה כרגיל אתה אחרי זה בא להגיב למישהו אחר במקום שהיה לך שתי הודעות ברצף כמו עכשיו זה עושה קו כזה ושם תהודעה השניה בתוך ההודעה הראשונה, תנסה זה מאוד נוח דבר שני שמצטטים מישהו יש לך למעלה בציטוט לינק להודעה המקורית.. שלחתי לך לפרטי באיזה פורם תוכל לראות דוגמא לזה בפועל דבר אחרון הכי חשוב!! או שתעשו תסיגנון של הנושאים עצמם כמו פרש/Dc או שתעשו שבכל נושא תהיה אפשרות לעבור לכל עמוד לדוגמא עכשיו איך אתה עובד לעמוד 4? אתה צריך 4 אחר כך 4 בנושאים יותר גדולים זה מציק ותעשו שיהיה יותר הודעות בכל עמוד שיהיו פחות עמודים והנושא של המעבר בין עמודים ממש מציק גם מהעמוד הראשי של הפורם וגם שאתה בנושא עצמו
#66 |
חבר פעיל
|
![]() אי אפשר לשלוח לך הודעה לפרטי תגיד לי אם אפשר לרשום לך תשם של הפורם פה
וגם תעשה שאם יש תקלה או משהו ועושים Back בדפדפן ההודעה נשמרת
#67 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#68 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הקטע של ההודעות בתוך נושא, http://www.israelbody.com/profile.php?do=editoptions תערוך לך פה כמה הודעות אתה רוצה לראות בעמוד. בקשר לסגנון של ההצגת נושא, גם את זה אתה עורך פה http://www.israelbody.com/profile.php?do=editoptions תבחר לך לינארי \ ת'רדד \ היבריד, בנוסף בכניסה לכל נושא אפשר להגדיר באיזו צורה תראה את הנושא שאליו אתה נכנס ואז אתה תראה את ההודעות כמו בפרש. הודעות פרטיות לא מאופשרות במערכת, אז אתה לא יכול לשלוח לי בפרטי, תגיד לי מה שם הפורום ואני אמצא אותו בגוגל. |
|
![]() |
![]() |
#69 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() לעשות גלריה של נתונים כמו bb.comו לעשות את האופצייה להוסיף סרטים מיוטיוב שלא יצטרכו להכנס לקישור(שיראו ישר על המסך(קוד מיוחד שלא עובד בפורום).
שיראו מי מסתכל על כל נושא. לדעתי צריך להשאיר את המוניטין אבל רק כדי שישלחו הודעות
#70 |
חבר פעיל
|
![]() Hwzone
ולא זוכר אם בתפוז או Dc זה שומר הודעות (אולי אני מתבלבל, בכל מקרה לא כל כך הכרחי) וחבל שאין הודעות פרטיות (מה זה נותן?) בהצלחה בשיפורים :]
#71 |
חבר פעיל
|
![]() אור
אם אתה צריך עזרה בתכנון, רעיונות, וכל מה שלא יהיה אני אשמח לעזור מסנג'ר: cohenliran2@hotmail.com |
![]() |