![]() |
רעיונות לשיפור מראה הפורום \ אופציות וכו', כולם מוזמנים להכנס!
אז ככה, אני רוצה לשפר קצת את המערכת, בקרוב מאוד נשדרג אותה לגירסא האחרונה,
פשוט המוד של המוניטין לא מותאם לגירסא הזו, והרבה משתמשים בישראלבודי פשוט לא יכולים בלי המוניטין, ולא רציתי להרוס לכם.. אני אצטרך או להתאים את המוד לגירסא החדשה (כמעט בלתי אפשרי, או לחפש חדש :unsure:) אז באשכול הזה תציעו דברים שאתם חושבים שכדאי להוסיף לפורום :] בקרוב מאוד אני כנראה אתקין גלרייה אישית לכל אחד, אפשרות RSS, רציתי לעשות משהו נוסח בודיספייס כמו ב bb.com אבל זה דורש הרבה מאוד עבודה, זו מערכת ענקית.. אז מה לדעתכם אפשר לשנות \ לשפר? מבחינת מראה? הוספת פורומים? בקרוב אני אוסיף כמה מודים שיעלו את אחוזי ההרשמה לפורום והפעילות גם תעלה. רציתי להוסיף צ'אט ג'אווה לפורום, משהו שאני הולך להוסיף אצלי בפורום בקרוב, אבל אני מפחד שיפרסמו שמה דברים שלא אמורים לפרסם (:dry:) כולם מוזמנים לתרום רעיונות, ונראה בסוף מה אפשר לבצע, מי שיש לו ידע בתכנות ושפות תכנות גם מוזמן לעזור , אם אתם חושבים שאתם יכולים לעזור מבחינה טכנית לבניית דברים חדשים (משהו נוסח בודי ספייס ) אתם מוזמנים להשאיר פה דרכי יצירת קשר ואני אצור איתכם קשר. תודה לכולם :blush: |
א.שיהיה אופציה שכל משתמש יכול לשלוח הודעה פרטית לכל אחד מהמנהלים ושהאופציה לשליחת הודעות בין המשתמשים עצמם תיהיה סגורה ככה לפחות משתמשים שיש להם בעיה יוכלו ליצור קשר במקום להתחיל לשלוח אימיילים.....
ב.שיוכלו לראות את המשתמשים שנמצאים בכל פורום ולא רק שנכנסים לתפריט הפורומים. |
שיהיה רשום למטה מי מסתכל על האשכול, כמו בהרבה פורומים אחרים.
|
ציטוט:
וגם הקטע של הגלרייה נחמד אממ חוץ מזה אני לא רואה פה מקום לשיפור |
תוסיפו שיהיה אפשר לישלוח הודעה פרטית
|
תעבור למערכת חדשה שלא כוללת מוניטין, הכי טוב הכי בריא.
|
חחח למה הרבה משתמשים ביטלו מוניטין :)?
|
תעשו כמו שב. BB.com
גלריה לכל משתמש עם נתונים , היקפים והכל . |
תעשה שיהיה צ'אט...כי אם נגיד יש לי שאלה ואני עוד 10 דקות יוצא לאימון אז נכנסים לצ'אט עם השם משתמש ואז אני שואל מקבל תשובה מהר והולך לאימון..זה רעיון טובב
|
להחליף את העיצוב הזוועה הזה ולהעיף את הפירסומות המכוערות האלה מצד שמאל שלא תורמים בשיט לא לפורום ולא לרווחי החנות.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה אני אמור לענות! שהיה אפשרות שליחה הודעות פרטיות זה חשוב! ושלא יקפצו כל מיני אנשים בצד של הפורום זה לא מעניין:( |
ציטוט:
-------- בקשר למה לשפר בפורום, אז ביטול מערכת המוניטין זה הדבר הכי טוב שאפשר לעשות. נמאס כבר מכל ההודעות של "חחחחחחריף מוניטיןןןןןן", "חחחחחחחמוץ מתוק מוניטיןןןןן" , "מוניטין מובטח !!@$%", "אהבתם? מוניטין" וכו'. |
אתה כנראה על רזולוציה יותר גבוהה, אני נמצא על הכי קטנה (נראה לי זה 800x600 משהו כזה), יותר גבוהה מזה הכל נראה לי נורא קטן, אני צריך מיקרוסקופ כדי לקרוא.
תבדוק את המוניטין שלך (תחזיר אותו שניה רק לקרוא את ההערה). |
אין כמעט הבדל ביין הודעות פרטיות לביין ההערות שרושמים במוניטין..(שלא תבינו לא נכון ותבטלו את זה אה?)
צ'ט זה סבבה לגמרי אבל נראה לי להגביל את זה לשעות מוסיימות אולי? הגלרה אישית זה מעולה... להוסיף אפשרות לערוך את הכותרת כשפותחים פוסט חדש... |
ציטוט:
|
אני בעד להוריד את המונה הודעות זה ימנע המון ספאם
|
ככה, מערכת כמו ב Bb זה בלתי אפשרי, עברתי על המערכת הרבה, היא פשוט דבר מטורף , יש שמה עבודה מטורפת ויותר מדי אופציות, ממש יותר מדי אופציות.
הודעות פרטיות לא יהיו בגלל שירוצו בהודעות דברים שממש לא צריכים לרוץ בפורום שבין היתר מייצג חברה , צ'אט לא בעיה להתקין וגם שמה נצטרך השגחה. בקשר למערכת מוניטין, זה קיים בכל מערכת, אבל נראה בידיוק מה נעשה כנשדרג מערכת, יהיה בסדר , חשבתי שתעלו רעיונות קצת יותר רציניים.. |
כשאני שם מישהו ברשימת האיגנור, אז אני עדיין רואה את השם שלו ושהוא הגיב, אבל ההודעה שלו כאילו סגורה.
אפשר לטפל בזה שההודעה הסגורה לא תופיע בכלל ? |
-תעשה גלריה אישית לכל אחד כמו בbb.com.
-תעשה צ'אט, זה דבר שימנע המון המון ספאם בפורום. -בנוסף, תעשה פורום למתחילים - ששמה יתרכזו כל השאלות המטומטמות והחוזרות ונשנות של כל המתחילים, כמו גם אשכול שאלות נפוצות ותשובות עליהן. בנוסף שמה יהיו כל מיני קישורים למאמרים באתר. ניתן גם לפרק את הפורום הזה לתת פורומים בנושאי אימון תזונה וכו', או לחלופין לעשות פורום למתחילים בכל פורום שקיים כרגע. -ניתן רצוי וכדאי לעשות פורום העוסק בחומרים, לא בסחר או משהו דומה - אלא רק במידע וכו'. -יש עוד מד כזה שמתחת לשם שמראה אחוזי פעילות באתר, גם אפשרי להוסיף. -תעשה גם הודעות פרטיות, זה חשוב - זה ימנע גם סחר במוניטין להודעות. גם ככה מי שרוצה חומרים יודע ממי להשיג ומאיפה, וגם אם זה מאנשים מהפורום הם יפנו לדבר על זה באייסי. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ