|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ההפלייה המתקנת היא לא בהקשר הזה , סתם מעצבן שהומואים יכולים לפשוט לך את הרגל בגלל שעשית משהו שנוגת את ההפלייה המתקנת. (נ.ב הרבה פרופסורים הומואים וערבים נמצאים בעמדתם אך ורק בגלל זה והם חסרי כשרון בכלל)וזה כמובן לא רק הומואים.
אגב: תקראו תגובות , איזה פיגור יש לאנשים שמה: התותחים הכבדים של הדמגוגיה מופעלים "עוד שנה נהייה כמעט כמו איראן" וחלק צוחקים עליהם ואומרים: "עוד שבוע נרצה להיות חופשיים כמו בסעודיה ואיראן"
![]() |
#62 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() שיעשו את זה בעולם הבא,בגן עדן.(אה אופס,הם לא יכולים להתקבל לשם) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
לפי הערכתי ההצעת חוק של ש"ס לא תתקבל ,וזה בטוח ב-100 אחוז. ההצעת חוק של המפדל יכולה מאוד להתקבל, בוא נקווה לזה לפחות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, אני לא ממש חושב שיש הפליה כלשהי... מה שחשוב לנו, הסטרייטים, הנורמלים, שכל מי שלא כזה (כמונו) שיסתום את הפה, ישמור את זה לעצמו, ויחיה את החיים שלו בלי לערב אותנו בפרטים.. חחח שזה אומר התערטלות בציבור, הפגנות, מחאות.. וכל השאר ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() הצעת חוק מסוכנת ומיותרת. זה מדרון חלקלק, ברגע שאתה מתחיל לאסור על קבוצות מסויימות לבצע אקטים פוליטיים לגיטימיים כמו מצעדים והפגנות, הדרך לאסור על יותר ויותר קבוצות להביע את עצמן קצרה. אפשר לפתור מחלוקות בהבנה, אין צורך לערב חקיקה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
מי שמבין יבין.
![]() |
![]() |
#68 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#69 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
(שחכתם להזכיר את סין אבל שיהיה לא תואם את האג'נדה כנראה) אה , ושחס וחלילה לא יבחר ימין שהוא לא משוגע כמו ש"ס לשלטון ויקח מהם קולות... (מדיניות שקיימת הרבה בארץ ישראל הודות למפא"י)
![]() |
![]() |
#70 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() עזוב ליאו, אני אפילו לא מנסה להבין את האמירות המעורפלות שלך.
bullet - ברגע שאתה שולל מאיזו שהיא קבוצה את הזכות הדמוקרטית הבסיסית שלה אתה יכול לעשות את זה לכל קבוצה אחרת. למשל: יגיעו להחלטה שאסור לחרדים לעמוד ברחוב ולהציע לאנשים להניח תפילין באיזורים מסויימים בארץ כי הרבה אנשים יתלוננו עליהם באיזורים האלו. אני אישית לא אוהב את התופעה הזאת, אבל וואלה, כל עוד לא מכריחים אותי לעשות שום דבר ולא פוגעים בחירות שלי אין לי בעיה שהם שם. בחיים לא הייתי מחוקק נגדם חוק כלשהוא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
נ.ב אתה כנראה לא מבין משהו אחד בסיסי בארץ הזאת יותר מהדמוקרטיה המזוייפת שאתה מדבר עליה. ואל תשווה בכלל את המצעד הזה להנחת תפילין של חרדים זה דמגוגיה זולה
![]() |
![]() |
#72 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אוי לבושה. מה הדבר הבא? אסור יהיה להומואים להחזיק חנויות? נעשה להם את "ליל הקריסטל מפראדה"?
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
|
![]() ציטוט:
רק תחתום Kאן Kאן וkאן. אגב, האירוע יהיה מטעם זיגזגים היילדים האלו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
לא , אף אחד לא אוסר עליהם להקים חנויות ולאף אחד זה לא היה אכפת אגב זה לא רק קשור להומואים , אם היו עושים מצעד BSDM של סטרייטים לחלוטין בירושליים זאת גם הייתה לא מי יודע מה מתקבלת , וכאן אין שום שלילת זכות של מיעוט ( קבוצה טיפולית ) מה גם שהחקיקה הזאת גם אם היא תעבור ( בג"ץ באקט אנטי דמוקרטי תזרוק אותה לפח למרות שנבחרי הציבור ורוב הציבור כבר נגד המצעד הזה) אבל יש להם מועדונים בירושליים והם הולכים שמה חופשי ואני מאמין שאם הם יתלבשו צנוע ולא עם חולצות בטן הם אפילו יוכלו לעבור במאה שערים אחד ליד השני. הדבר המסוכן כאן זה אנשים שלוקחים דבר נקודתי שמתדרדר , ומפרשים את הפעולה נגדו כמשהו שיביא את החופש שלנו לרמה של אסיר בתא 2X2 . שוב , משה ואלביישן , אם איכם מבינים , תחרשו על מבחני איקיו מילוליים עד שתאמנו את המוח שלכם לרמה שהיא מעל למידת נעליכם. (אני אומר את זה לא כי אני פתאום מתכיל להתלהם אלא שאני כותב הודעה שכל העולם משום מה מבין חוץ מכם כל פעם שבעצם אתם קוטלים את עצמיכם בנושאים בסגנון הזה)
![]() |
![]() |
#77 | |
|
![]() ציטוט:
היום או מחר אני אטרח לקרוא את כל האשכול ואגיב. למרות שיש לי הרגשה שהבנתי על מה מדובר, בכל זאת, לקפוץ למסקנות זה טיפשי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
|
![]() ציטוט:
חחח, תודה אחי. בדר"כ יש לי הומור שחור פסבאדו מקאברי, אבל פה אני מפחד שיפלו עליי. (אם למשל אני אציין שאני חושב לפתוח שווארמה בשם: "שיפודי מיצי" *שורק*). אוהבים אותך, עומרי. ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה אפשר מצידי לבנות תאי גזים וקרימטוריום לבני אדם לא רצויים(אני לא אזכיר את סוגם/מינם) לעשות בהם ניסוייים במקום בחיות מעבדה מסכנות ולא יודע מה עוד. ![]() |
|
![]() |
![]() |