![]() |
סוף סוף הח"כים עושים משהו חיובי! - חוק נגד מצעד הגאווה
|
הם מתעסקים בזוטות.
במקום זה שיעשו חוק שהמפלגה של בשארה תצא מחוץ לחוק, לא ייתכן שראש מפלגה בגד במדינה, ברח, ואנחנו עדיין משלמים לו פנסיה+פיצויים של התפטרות, והמפלגה שלו עדיין קיימת |
מה בדיוק טוב בזה?, הם חלק מהחברה הישראלית וזכותם להפגין את זה, שלא תבין אותי לא נכון, אני לא מעודד הומואים וכל היוצא מזה, אבל גם אין לי ממש בעיה איתם, ואני מכיר שתי הומואים(מהשכבה) ששתיהם אחלה ילדים..
|
ציטוט:
אחלה חוק.. |
ציטוט:
מדברים על הומואים אתה דוחף לי את בשארה? זה נכון שגם זה חשוב אבל מה הקשר של זה לפוסט? |
ציטוט:
מוניטיו:diractor: |
ציטוט:
זה מה שנקרא "לעשות דווקא". סתם הם רוצים לעשות רעש וצלצולים. שיעשו את זה בנגב או משהו כזה.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
גם אני אין לי בעיה אם הומאים אבל זה מוגזם מצעד הגוואה בירושלים שילכו לתל אביב חסר להם קום למה לעשות דווקא בעיר הקודש? אבל זה מיבחנתי כבר צומת לב יותר מדי הם סתם מנסים לעורר פרובוקציות בירושלים וחוץ מזה ירושלים עיר הקודש שלנו אסור לטמע אותה החוק הזה לא מונע מהם להפגין בכלליות אלה רק בירושלים בעיקרון |
ציטוט:
2. למה הם צריכים להתנהג בצורה פרובוקטיבית ולכפות את עצמם על אנשים שלא מקובל אצלם דבר כזה של התערטלות בציבור.. ?? ד"א לא מכיר שזה כן מקובל... |
ציטוט:
אבל לאסור את המצעד לגמרי זה לא נכון. (לא קראתי את הכתבה, אז מצטער אם אני אומר משהו מטומטם, והאיסור מכוון רק לירושליים) |
ציטוט:
וככה שמעתי מכמה מקורות שהעונש על בגידה הוא מוות.. :glare: |
ציטוט:
|
בוא'נה יש לך חוצפה, מה אתה אומר שיעשו את זה בנגב?! :mad:
|
ציטוט:
אשכרה להתעסק בקקה. |
ציטוט:
מצעד גאווה עלק:crazy: שישבו בשקת בפינה,אף אחד לא יגיד להם כלום ! אבל מה מצעד גאווה ? אני לא מבין את זה ! אני לא רוצה להבין את זה ! אבל אם הזמן אני בחרתי לעצור על הפוזיציה של (תחיה ותן לחיות) אבל מצעד גאווה בירושליים וכו' זה באמת באמת מוגזם ! בתל אביב שיעשו מה שבראש שלהם חצי תל אביב הומואים ולסביות (אוהב לסביות דרך אגב) ... |
האמת אני גם לא כ"כ בעד המצעד בירושלים, אבל למה לחרדים כן מותר לצעוד? אולי גם זה מגעיל אותי? שיעשו את זה בבית שלהם סבבה אבל למה בת"א?
כמובן שזה לא דעתי אבל גם להומואים(שהאמת אני טיפה סולד מהם) מגיע לעומת החרדים הם משלמים מיסים וכן עושים צבא וזאת גם הבירה שלהם |
זה כמו נגיד שאני אתה ועוד כמה נחליט לעשות מצעד הסטרייטים
זה סתם צומת לב |
שוב הכנסת מבזה את עצמה (בלי קשר לאם יש לקיים את מצעד הגאווה או לא) בחקיקה פופליסטית,
בשורה התחתונה - לא יעבור את מבחן בג"ץ. |
ציטוט:
רובם בורגנים פלצנים שיושבים בבית וטוחנים את החבר שלהם.. ותעשה לי טובה ואל תתחיל עם "החרדים לא עושים צבא" היה על זה פווווולל דיונים... חרדים לא עושים מצעד דווקא במקום שההתנהגות שלהם פוגעת בתושביו אם כבר..:disgust: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ