|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() שמע, כשנרשמתי לפורום הזה הייתי 70 וקצת קילו באחוז שומן גבוה על 1.77, לא בדיוק מפלצת מסה. גם לי היה ידע יחסי, בעיקר דברים שלקחתי מפורומים מחו"ל. לקחו כמה שנים, לאט לאט כמו שאמרתי, והיום אני על 87 קילו באחוז שומן יותר נמוך ממה שהייתי כשהתחלתי. זו הדרך הנכונה, רק סבלנות והתמדה.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מקווה עוד חודשיים שתזכו לראות אותו חטוב ועוד חצי שנה כבר הרבה יותר גדול מעכשיו (לגובה ולכל הכיוונים). לאט לאט אני אתקדם.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
#63 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
2. אם אתה מתכוון לעמוד וחצי הזה שלייל כתב בסוף הספר.. אז שיבושם לך. אני חשבתי שאתה מתכנן לעשות UD2 רגיל וכתוצאה מכך מצפה גם לעלייה במסה. |
||
![]() |
![]() |
#64 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2. כי זה אותם עקרונות בסופו של יום.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
#65 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כנס ללוגים, הצג את כולם ותופתע לגלות לוג חיטוב של כ20 עמודים אם איני טועה. PSMF וUD2 אלו באמת שני עולמות שונים.. הלוג הראשון שלו הוא זה שדומה בעקרונותיו.. באמת שניתן ללמוד ממנו הרבה על חיטוב. ושוב, אתה לא צריך חיטוב! שכח מזה בשלב זה.. חבל. 2. נכון וגם פה הוא מדבר על כמות פחמ' נמוכה. משהו כמו 100 גר' ליום. ממש לא מתאים למסה לדעתי וייתן לך עליה מזערית אם בכלל. הרעיון הוא לא לעלות בשומן. אל תיתן לשומן להטריד אותך כעת. אתה בתחילתם של האימונים (עכשיו כבר פחות) - בשלב זה העלייה בשומן צריכה להיות מזערית אל מול העלייה בשריר. אל תשכח את גילך הצעיר שמונע ממך להתפתח בצורה אופטימלית. |
|
![]() |
![]() |
#66 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שמשהו לא בסדר בתפריט שלך תתקן אותו תשתדל לעלות כמה שיותר נקי אפילו תעלה נטו נקי תראה שגם תעלה הרבה פחות במשקלים ובקצב יותר איטי וגם זה היה יותר הסטטי
ובכל זאת כל הכבוד והכי חשוב לא להתיאש |
![]() |
![]() |
#67 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
דבר שלילי: לייל מקדונלד לא המציא את הגלגל, UD2 זה פשוט דיאטה קטוגנית מחזורית שהוא חישב במדוייק כל מיני דברים ועשה אותה אופטימלית. אבל העקרון פשוט-לדולל גליקוגן כדי שבשלב העליה במסה יהיה P ratio גדול יותר, זה הכל.
![]() |
#68 |
חבר פעיל
כללי:: מתאמן מתחיל
עוסק ב:: מכונאי
|
![]() רציני ל4 חודשים זה לא ממש טוב..
אתה התאמנתה בלי הפסקה? |
![]() |
![]() |
#69 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#70 |
חבר פעיל
|
![]() לכל החברה שאומרים ל4 חודשים זה לא טוב.
אני מסכים איתכם שבכללי אני נראה על הפנים. אבל לא ראיתם איך הייתי לפני אז אתם לא יודעים אם זה טוב או לא. וזה טוב.
![]() |
![]() |
#71 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אם אתה מרגיש שהספקת יפה תמשיך לעבוד ולהתחזק אם לא תשפר סך הכל אתה מתאמן בשביל עצמך ולא בשביל אחרים. כל העלבה שקיבלת פה או משהו בסגנון תנסה לקבל את זה כנקודה למחשבה ותתקן את זה אני ראיתיפה כמה אתה מבין\ לפני שהעלת אתהתמונות הייתי בטוח שאתה בן 18 לפחות יש לך ידע תיישם אותו ותתחיל לפעול אני מאמין בך |
|
![]() |
![]() |
#72 | |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
#73 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נניח שאתה שוקל 80. כמה גר' חלבון כבר תאכל? נגיד 160. יוצא לך קצת יותר מ1200 קל'. כמה קל' כבר תצרוך משומן?? הרעיון הוא שתעלה במסה בגלל ימי ההעמסה. לא בגלל שניתן לעלות במסה מ150 גר' פחמ' ביום. ובאמת שלא כ"כ הבנתי מה עומד מאחורי זה. הרי לא תדלל גילקוגן במהלך השבוע מאחר ואתה כן מספק לגוף פחמ'. אם כך, מה הרעיון בעמסה? בניגוד לUD2 אותה אני ממש מעריך. לUD2 לעלייה במסה לא התייחסתי כלל. שכן אני לא מבין מה בדיוק היתרון שלה על תוכנית עלייה במסה רגילה? אולי פיספסתי משהו? |
|
![]() |
![]() |
#74 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() יש האומרים שלשומן יש אפקט אנאבולי לא פחות טוב מפחממה.
ככה שאפשר לעלות במסה עם מעט פחממות.
#75 |
חבר פעיל
|
![]() בולט בן כמה אתה?
#76 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() או שאני פיספתי משהו או שאתה פיספסת משהו.. נניח שבשביל לעלות במסה במשקל של 80 ק"ג אתה צריך במינימום 2500 קל'. והגענו ל1200. תאכל 1300 קל' משומן? (בחישוב זריז כמעט 150 גר'..) לפי הבנתי, הרעיון הוא להעלות במסה מהעמסת הפחמ'. לא מכך שתהיה במאזן חיובי בגלל כמות גדולה של שומן. וכאן התהייה שלי. הרי אנחנו לא מדללים גליקוגן עם 100-150 גר' פחמ' ביום. אז מה תיתן ההעמסה? |
|
![]() |
![]() |
#77 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לאנשים עם רגישות לא טובה שרזו ורוצים לעלות במסה יחסית לאט לשומן יכול להיות יתרונות בשבילם על פחמימה. למרות שצריך רגישות ממש נמוכה בשביל זה, כי שומן יכול להפוך לשומן בקלות.
|
![]() |
![]() |
#78 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() לא הבנתי מה הבעיה שלך נמרוד?
אימונים לא נכונים? תזונה לקויה? |
![]() |
![]() |
#79 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גנטיקה בינונית. פשוט נקודת ההתחלה שלי הייתה על הפנים.
|
![]() |
![]() |
#80 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
וכן, זה יוצא 150 גרם שומן. אז מה? אתה כ"כ מפחד משומן? ![]() נמרוד אין לך שום בעיה של גנטיקה, יש לך בעיה של גיל, זה הכל. ילד בן 14 לא ייראה כמו רוני קולמן, מה לעשות...