|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הוא לא עושה תרגילים קשים. אין לו סקוואט, אין לו דדליפט, אין לו לחיצה חופשית, אין לו אפילו לחיצת חזה במוט. אתה יודע מה זה להתאמן חזק? להתאמן חזק, זה שאתה עושה אימון אנאירובי, ומרוב מאמץ אחרי סדרת תרגילים קשים אתה מזיע כמו חמור, אתה צריך לנגב זיעה בין סט לסט. להתאמן חזק זה כשאתה עושה דדליפט, ובשלב מסויים אתה רואה כפול ויש לך סחרחורת. אימונים במסה זה לא כזה קשה. תנסה להתאמן כשאתה בדיאטה דלת פחממות כבר כמה ימים. רוצה לגדול יותר מכל הפורום הזה... לא הייתי אומר. אני תופס אותו כסתם ילד משועמם ומטומטם(לפי שגיאות הכתיב שלו באתר, ולפי זה שהוא מוכר קלטות של "כמה סטים וכמה חזרות צריך לעשות".) מתמיד וקורע את התחת מגיל צעיר זה נחמד, אבל לא חסרים ילדים שמשחקים כדורגל כמעט כל יום מגיל צעיר בחוץ, אני רואה את ההשקעה באותה מידה. בגילו הייתי בחוג שחיה בהפועל ב"ש, 5 פעמים בשבוע, שעתיים שחיה ולפעמים חצי שעה אימון יבש בכל אימון. אתה מודד דופק והוא על 180, ואתה רוצה למות כמה פעמים באימון, ואתה נאבק לעמוד בקצב של קבוצה שלכמעט כולם שם יש יתרון עליך (גובה בעיקר...) תאמין לי שההשקעה שלך בכלל לא קשורה לתוצאות, ובטח שבטח שמידת האינטנסיביות של האימון שלך לא קשורה לתוצאות. לפי דעתי באמת יש לו פוטנציאל ממש גדול, ובגיל 17 הוא יהיה מאוד גדול (אם הוא לא ישבור את הגב בחתירה-בישיבה-בשילוב-עבודה-על-זוקפי-גב הזאת שלו לפני זה), אבל זה בגלל הגנטיקה שלו, מה הקשר פה להשקעה וכו'? מה כבר מתבקש, ללכת למכון 3-4 פעמים בשבוע? לאכול...?
![]() |
![]() |
#63 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() ציטוט:
ואתה צודק ב100% |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
הושעה
|
![]() מצחיק שכל מי שמדבר לא היה בגיל הזה שליש מזה.
![]() |
#67 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בכל אופן זה יפה שהבן אדם ככה מורעל ורוצה להצליח אבל אם אין לו תזונה ואימונים מסודרים הוא יכול להמשיך לעשות סרטונים כאלה בוואלה עד מחרתיים ולא להתקדם,סים אותו אצלי ואני עושה ממנו שור ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עלק שליש מזה למה מה הוא? כולה בן 14 שחיף אין לו מסה אין לו כלום הוא שוקל פחות מהבולבול שלי בחיטוב
![]() |
![]() |
#69 |
הושעה
|
![]() חלאס, לא הייתם כמוהו בגיל הזה. גם אני לא. הייתי חטוב, אבל בגיל 13 אם כל הכבוד לא נראיתי ככה.
![]() |
#70 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בולט, הוא לא עושה תרגילים קשים ולא משקיע תזונה בגלל שאין לו ידע..
אבל כוח רצון והתמדה יש לו... הבנתי שהוא מתאמן יום יום(מה שמראה שהוא לא מבין כלום..) אבל זה גם מראה שהוא מתמיד ולא מחסיר ימי אימון(הוא אמר איפשהו שהכי הרבה אימונים שהוא החסיר זה 3 ימים בלי אימון)
![]() |
#72 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#74 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() תרשה לי גם להוסיף muhahahahahahaha |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וואיייייי חזקקקקקקק חתכת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
![]() |
![]() |
#77 |
חבר פעיל
|
![]() השאלה היא למה אכפת לכם ממנו בכלל?!?!!
![]() |
#78 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() 8 עמודים הרמתם עליו...
נ.ב חשבתי שהכותרת מדברת על עומרי טורבו שצולם למגזין פליקס במהלך אימוניו....
![]() |
#79 | |
|
![]() ציטוט:
"הוא בסך הכל ילד קטן מה ציפית ממנו? להיות רן דנקר?" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
|
![]() ציטוט:
http://www.ynet.co.il/PicServer2/201...nkerRan_wa.jpg התרבות המדהימה של ישראל בקשר לגוף.. מדהים ששחיפים נקראים חיות |
|
![]() |
![]() |