|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#42 |
מושעה
|
![]() אם אתם כל כך לחוצים תשימו חגורה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אמרתי שכשהם פורשים הם סובלים מבעיות גב ועמוד השדרה, ואני מתבסס על מידע שאבא שלי סיפר לי, כי הוא היה ספורטאי והכיר הרבה מרימי משקולות...
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() כאבים בגב התחתון אחרי דד ליפט לאיזה שתי דקות זה נורמאלי נכון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() הסכנה הכי גדולה לפציעה בדלליםט לדעתי זה שאתה עובד במכונות ומתחיל לעשות את זה על משקל מירבי = מוות לגב תחתון ולמרפקים.
צריך להתחיל לעשות דדליפט מהתחלת האימונים או להתחיל בהדרגה לעלות 5 קילו כל אימון עד נעוצרים. ציטוט:
הגב תחתון שלך עבד ולכן הוא "יכאב קצת" ויהיה לך קשה לשמור על יציבה בדרך כלל זה כלום , גם עם זה בעמוד שדרה זה בגלל שעמוד השדרה נדחס ואפשר לשחרר אותו בעזרת תלייה על מתח לדקה או שתיים(רצועות או שרוולים טוב לזה) זה מה שעושים מניפים אולימפיים.
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() גם לרדת במדרגות זה מסוכן,תלוי איך עושים את זה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר ותיק
|
![]() קיצר אתה מגביל את עצמיך בפיתוח גוף בלי דדליפטים.
מבחינתי התרגיל הזה יותר חשוב מהסקווט.
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() לא להשתגע עם משקלים.
לבנות בסיס חזק.
![]() |
#50 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
|
![]() ציטוט:
![]() הוא דיבר שם על מזיק/לא מזיק? (בחיי שאני מרגיש כמו בדיון על "אבקת חלבון הורסת את הבריאות"). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחח' אבקת חלבון זה אסטרואידים!
התשובה היא: לא, לא דיבר על מזיק לא מזיק, רק דגשים לביצוע מושלם וניתוח התנועה. אין אצלנו דבר כזה תרגיל מזיק, תבצע אותו לא נכון, ובמשקל שאתה לא מסוגל לעבוד נכון, שתוציא ממך טכניקה לקויה, זה מזיק. שחיקה תגיע עם הזמן אם נרצה או לא נרצה ועם נעשה דד-ליפט או לא. יש אצלנו רק תרגילים שלא נותנים למתחילים, כמובן שהדד-ליפט חזק בתמונה הזאת יחד עם בנט-אובר-רו.
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() עומרי, לפי הטענה שלך אין לבצע שום תרגיל המערב הטיית גו כמו סקוואט, בנט אובר רו, גוד מורנינג, back extention או בעצם כל תרגיל פונקציונלי אפשרי כדי לא לפגוע בבריאות...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
על איזה שריר אתה בדיוק רוצה לעבוד שרק דדלפיט יכול לתת לך מענה לכך וכאשר ללא התרגיל אותו שריר לא יתפתח? אני מחכה לשמוע תשובה, ואל תבלבל בשכל. תגיד רק איזה שריר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ונכון, תרגילים עם פשיטה עושים נזק לדיסקיות של עמוד השידרה, בין אם אתה בוחר להאמין לזה ובין אם לא. אלה הן הנקודות החשובות שדיברו עליהם משה שחר/להב ושאר המומחים בתחום של הקורס. לא יודע לגבי החאפרים בשלוחות,אבל רכזי התחום תומכים בדעה הזאת, אם יצא לכם להכיר את משה שחר (אנטומיה) או את יורם ויאיר להב, אלה הן הדעות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר ותיק
|
![]() נכון זה פוגע , אבל בוא נגיד את זה ככה , את כל השרירים האלה אפשר לאמן אבל עובדה שאתה חוסך מעצמיך גודל אם אתה לא עושה את זה , אם אתה מפחד להפצע ועושה הכל בבידוד על כדור שוודי , לאן תגיע? לא רחוק.
בכל אופן לא בראש שלי להפצע מדדליפט אני מגביל את זה לפעם בשבוע ולפעמים פעמיים (ולפעמים בכלל לא) ואני לא עושה סקווטים בינתיים.
![]() |
#58 |
חבר פעיל
|
![]() אז עמרי על איזה תרגיל אתה ממליץ לי במקום דדליפט כדי לעבוד על השרירים שהוא עובד עליהם בגב?
ואם אתה אומר שגם Back extension לא טוב... אז מה אתה חושב שאני צריך לעשות? =\ תן את דעתך. תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
|
![]() ציטוט:
דרך אגב, למה קוראים לו deadlift (הרמת מוות) אינדקציה טובה למחשבה..?
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
גם בדדליפט הזוקפים עובדים איזומטרית. אין פשיטה בעמוה"ש לפי מה שאני יודע... סיקס פאק, דדליפט זה כי המשקל הוא על הרצפה... יעני מת.
![]() |