|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
נפיחון
|
![]() ואללה? יפה יפה. יאללה יובנאי פיזדוק באמת חלאס להרוס לו תפוסט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() אחד הדברים הכי מצחיקים זה קללות ברוסית שנכתבות בעברית חחח איגור טייני אתם הורגים אותי בסוף אני ישתין בתחתונים בגללכם
ובקשר לבחור הוא ניראה סוף סוף סוף הדרך יש עליו מסה מטורפת כמו שזה נירא הוא מתאמן רציני נותן את הנשמה וככה הוא ניראה זה יאללה פרגנו מכל הלב בכל הכוח כי מגיעה לו גבר אני מפגן לך מכל הלב עזוב אותך כל הssים שכל מה שלשוב להם זה המוט לדעתי יש לך עתיד ואשמח לראות אותך על הבמה אגב בדקת אחוז שומן במקרה? מסקרן אותי ידעת כי הוורידים שלך בחוץ מצורה מאוד יפה |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() איגור אתה חי בסרט המשקלים שלו מטורפים ובכלל שהוא מתעסק בפיתוח גוף ולא מעניין אותו משקל, ודרך אגב למה נראה לך שאם תתאמן 3 שנים אז כל הזמן אתה תהיה במגמת עליה במשקל?אם זה היה ככה אני הייתי מרים 700 קילו עכשיו בנץ'.זה ממש לא עובד ככה, מי שמתחיל להתאמן תוך כמה חודשים מגיע למשקלים מכובדים זה נכון,אבל לעבור אותם זה כבר עניין של שנים ואם בכלל אפשרי,באיזשהו שלב נתקעים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
נפיחון
|
![]() אבי הבאנתי כבר שטעיתי. הגזמתי בתגובה שלי ולא הייתי צריך להכניס את כל החוינה הזה של ss והויכוח המיותר שנגרם בגללי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() איזה בחור טוב זה פידרס גדול.
![]() |
#48 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר מתחיל
כללי:: משה שחר מאמן חדר כושר ותזונת ספורט
עוסק ב:: מוסיקה
חדר כושר: הולמספלייס
|
![]() כל הכבוד מסיבי !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() לא חוכמה אתה גרוזיני
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() אתם עצום אחי!
מה היקף יד ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר מתחיל
|
![]() מההיקף יד?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() יש את הסוגיה שהבחור נמוך מאוד,וזה מקל הרבה על משקלי העבודה,מי שיתווכח איתי על זה לא מבין בשיט.דבר שני תלמדו לכבד אנשים ,כול אחד עוסק בשלו ואתם נתקעים בחשיבה המובנית שלכם,בלי יכולת לספוג ידע חדש ולהרחיב אופקים כי אתם עושים בנאדם אחד לאליל ומקבלים את תפיסת האימונים שלו והפילוספית ברזל שלו כתורה..שזאת טעות
אתם תוהיים למה ענפי הספורט חזקים ענפי ספורט חובבנים בארץ אך לא כמקצועים,וזה מתחיל בנו שאנחנו לא רוצים ללמוד מכול הבא ליד,מנהלים ויכוחים מיותרים במקום פשוט לפרגן לבחור, חצי ממכם מדברים מעל הפופיק במקום לשתוק ולהעמיס פלטות על המוט, טמיר אחלה עבודה כול הכבוד יצא לי תמיד לראות אותך פה ושם,שמור על ההישגים עלה והצלח! |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() נמוך / גבוה זה רק תירוץ. מאוד קל להגיד "אם הייתי..." ע1נס גבוה מאוד וזה לא עוצר בעדו.
![]() |
#56 |
|
![]() חחח גבוה נמוך זה תרוצים כמו "אחי ישך גנטיקה יותר טובה משלי בגלל זה אתה סוס ואני לא "
ברמת החובבן זה לא כל כך משמעותי |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() לאדם שיש מוטת ידיים ארוכה יותר או קצרה יותר יש התבטאות ישירה על משקלי עבודה ועל צורת עבודה ועל מראה כולל ואסתטיקה..ואני לא מחפש תירוצים ולא רומז לזה שיש לו גנטיקה טובה משלי ושאני חלש ממנו.כי המשקלים שלי גדולים יותר..ממש לא הנקודה וחבל שפירשתם אותי ככה,לא נורא בכול מקרה לא הייתי צריך להגיב זה גורר את היחס הלא נכון,מצטער אם פגעתי במישהו,בהצלחה לכולם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
צצריך לבדוק
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
חבר מתחיל
|
![]() אתה מוזמן להעלות.
בינתיים תמיר וdudeman יכולים לדבר, הם לא גיבו את זה בסרטון, ועאני בכל מקרה לא חושב שהסקבטים שלהם מלאים. ולמבנה גוף יש משמעות אדירה. אם אד קואן היה בגובה של אנדי בולטון הוא היה שוקל משהו דומה לו, ומושך יותר ממנו. ידיים ארוכות ועוד איך עוזרות, בעיקר בדדליפט. אבל אלה דברים שאמורים לעניין אנשים שמרימים 300 קילו, לא 180 וגם הם בגדר "לכאורה". |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כאבים באשך ימין | טלסביון | פציעות ספורט | 8 | 02-01-11 19:10 |
תגידו בבתי כלא בארץ יש חדרי כושר ? | SuzukiR | פיתוח גוף-כללי | 41 | 01-12-07 02:14 |
בבקשה תגובות על התוכנית ! באתי אם שאלות מסויימות ! | Nick | אימונים | 5 | 26-11-07 15:00 |
מחר שביתה במחוז חיפה בבתי ספר על יסודיים | VoRteX | פיתוח גוף-כללי | 14 | 07-03-07 17:34 |
מחר שביתה בבתי הספר!! מתחילים ב10:00! | P-a-n-1-c | פיתוח גוף-כללי | 19 | 05-01-07 00:08 |