|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() מה זה מאסיבי מר עולם אתה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מנסה להוכיח שאני יותר טוב מהמפצלים, לא לשם זה העלתי את התמונות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() כן אבל מי שלא ליצן זה קורה לו על הדרך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() אוי נו באמת,מה אתם עכשיו לוקחים לעצמך את המשקלים בתור פרקטור?
אני במהלך הss כמעט שלא זזתי במשקל גוף שלי,התחלתי להרים יותר,וגדלו לי ההיקפים. ובשנה אומנם עליתי 15 קילו,אבל עשיתי שינוי יותר גדול מ90% מהפורום פה. באמת שמשקל זה לא הדרך הכי מוצלחת למדוד התקדמות. ולנושא אלברו אתה ענק,כל הכבוד!
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אתם שוכחים דבר אחד משמעותי ביותר..
אחד מהדברים החשובים בss, זה התזונה.. לאכול המון כדי להתאושש, ואז אתה מגיע למצב שאתה על 20% שומן, צברת מאסת שריר יפה.. ועכשיו אתה מתקדם לעבר חיטוב רצחני, לרובנו, האנשים הטבעים שלא משתמשים בסטרואידים, החיטוב הזה יכול לגרום לנו לאבד המון שריר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמה דברים 1 - למה לדעתך עולים יותר שומן ב ss אמשר כל תוכנית אחרת מי שמתחיל שמן [ראה ערך אני.. ] מסיים שמן .. ככה זה עובד אבל מי שמתחיל רזה.. מסיים רזה אבל מאסיבי.. לדוגמא.. 3 חברה שיצא לי לעבוד איתם [בדיקות עם קליפר.. כמה בדיקות חוזרות] אחי בן 13.5 [עדיין בתהליכים] - התחיל 55 קילו על 12% שומן ... כיום הוא 72 על 13% שומן אחי בן ה 15 - התחיל 63 קילו על 13% שומן ... סיים על 78 קילו על 14% שומן חבר בן 15 - התחיל 52 קילו על 11% שומן ... סיים על 76 קילו על 14% שומן כולם עלו בצורה מטורפת במשקל גוף.. וכמעט לא בשומן... מבחינת משקלי העבודה.. כולם העלו לפחות 70 קילו על הסקואוט שלהם בתהליך [אחי בן ה 13 לדוגמא כרגע סגר שיפור של 80 קילו מתחילת התוכנית.. וממשיך לרוץ עם זה] ואתה אמרת בעצמך.. אוכלים מלא כדי להתאושש זה לא שזה בא ב OVER ..א וכלים ככה.. כי צריך.. בתוכניתש מעלים בה 70 קליו לסקוואט ב 13 שבועות .... צריך לאכול הרבה! 2 - אם עושים חיטוב נכון.. לא מאבדים הרבה שריר... ואני לא מדבר על להגיע לרמה תחרותית של 5% שומן ...
![]() |