|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() זה מה שקורה כנראה יש איזון
בורכת בגנטיקה אבל מוח של ציפור
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() שמע יש לך גנטיקה מהאגדות אבל בוא נציג עובדות:
1. 80-120 סטים באימון עצים של שלוש שעות? 2. לפני האימון אתה רץ יותר מפאקינג חצי מרתון. 3. אתה אוכל 40 חזות טרול ו80 קוראסונים? 4. המשקלי עבודה שלך בדדליפט\בנץ'\סקוואט יותר גבוהים משל כל הפורום? 5. אתה עושה 40 סטים של מתח מקסימום+ 40 סטים מקבילים מקסימום? אחי, עם כל הכבוד שיש לאיך שאתה נראה באמת ועוד בגילך אבל על מי אתה עובד??????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() בשביל לצלם את האימון 120 סטים שלך צריך להוציא מארז dvd מיוחד לחגים+ בונוסים מאחרוי הקלעים של 80 חזות עוף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
![]() |
#47 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() מה שאני לא מבין למה צריך להגזים, הבחור נראה מעולה, ויזואלית יש לו גיבוי, אבל למה להמציא סטים בחזקת 6?
![]() |
#50 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() קיריל אל תתעצבן אח שלי
![]() ![]() ![]() ![]() פאשלי נחויי פסייה |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() פשלה נחוי אני גבר גבר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() פפפפ קקקקקקקק אני טרול טרול
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() מה יש? אני גבר גבר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() בהחלט נראה מרשים ביותר!
אבל אין מה לעשות שהפוסטים שאתה פותח והתגובות של החבר'ה כאן זה פשוט הורג מצחוק ![]()
![]() |
![]() |
#58 |
Banned
|
![]() עליתי עליך, אתה הפרוייק החדש של UMBRELLA CORPORATION ויש לך VIRUS - T בדם שלא מפסיק לפעול לרגע, לכן יש לך יתרון עצום על בני אדם !
כמה עובדות על HADASH 1) הוא אוכל 40 חזות עוף ו40 קורסונים בארוחה, מה יקרה לבסיס אם הוא לא יספק ל HADASH את המזון בזמן, זאת השאלה שנשאלת .?.. 2) האימון שלו נמשך 3 שעות ומורכב מ 120 סטים, אתם בתח שואלים את עצמכם למה רק 120 סטים באימון ? הכול פשוט - HADASH לא ישן כבר חודש. 3) לפני שהוא ניגש לאימון המשקולות, הוא חייב לחמם את המסת שריר האדירה שלו על מנת להזרים את וירוס ה T לכול חלקי הגוף, בכדי להצליח במשימה HADASH משתמש במכשירי ההליכון ורץ 25 קילומרטים או עד שהמכשיר (נשרף/נשבר,נמעך,נדרס וכו'...) בבסיס תמיד דואגים להחליף את המכשירים הדרוסים/המעוכים/השרופים - בזמן, אם לHADASH לא לספק במהרה מכשירי הליכון - הוא יעבור לשיטות אחרות של חימום ואירובי - וצהל תפשוט רגל עקב זה שאי אפשר לעמוד בקצב ההריסה של HADASH, בלתי אפשרי לרכוש כול יום 30 טנקים ו 20 מסוקים חדשים, זאת הכמות הדרושה ל HADASH לבצע איון האירובי או החימום הקל לפני אימון המשקולות .. אם מישהו יודע עובדות נוספות שרק יחזקו את הדעה שלי ש HADASH הוא פרוייקט של UMBRELLA CORP, אשמח לשמוע אותם, תרגישו חופשי לשתף את כולם. ![]() HADASH - אני אומר לך בשיא הרצינות אם תלך ליעוץ פסיכולוגי לקבן - הקבן יצטרך טיפולים ארוכים אצל פסיכיאטר ... נערך לאחרונה על ידי Bodybuilder, 15-12-10 בשעה 13:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה לא מצחיק בגרוש אני חושב שאתה גורם לתינוקות לבכות שאתה מנסה להצחיק ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תמונות חדשות | Furious1988 | גלריות הגולשים | 21 | 30-04-09 18:53 |
תמונות חדשות מהיום, בהתאם למה שאמרו תמונות ברורות וטובות! תגיבו!! | BlueNinja | גלריות הגולשים | 32 | 22-11-08 17:04 |
תמונות חדשות של מרטינז !! סוף סוף כמה תמונות פוזינג | SiX PACK | פיתוח גוף תחרותי | 15 | 31-05-08 13:08 |
2 תמונות חדשות של אלכסיי לסוקוב . ועוד כמה תמונות טובות | zed | פיתוח גוף תחרותי | 24 | 20-05-08 15:35 |
כמה תמונות חדשות :) | HooliGan | גלריות הגולשים | 16 | 21-05-07 12:33 |