|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() נחמד בהצלחה בהמשך
![]() |
#42 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני קודם מחכה ל תמונות שלך חבל שאתם הורסים את הפורום חצי מהאנשים עוברים לפורומים אחרים בגלל הליצנות שלכם וחבל , לפני שהגעתם (כל הלייצנים שמקבלים את הכינויים תחת השם ) היה פה טוב יותר אני מקווה שמנהל רציני יתעורר פה בקרוב.. וד"א לכל המתלהמים למניהם לא עשיתי מעצמי כלום ואני לא מחשיב את עצמי לגדול ואם הייתם מכירים אותי הייתם יודעים את זה. הקטע שלי שאני לא מזלזל באנשים אחרים שנראים בכמה רמות יותר ממני וגם לא על אלה שנראים פחות טוב.. הגאווה שלכם הורגת אותי כי אין על מה פשוט ,לאנשים חדשים שבאים לפה אין חשק להישאר וזה הכי עצוב פה.. אין לי טעם לריב איתכם לא יוצא מזה כלום אז שיהיה לכם בהצלחה ושתעלו במוט כמה שיותר אם זו השאיפה היחידה שלכם שבוע טוב
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.israelbody.com/showthread.php?t=68106
ח1צן הוא נראה הרבה יותר טוב מימך ואני אובייקטיבי,לא מכיר את שניכם. אז יכול להיות שאתה מרים יותר ממנו,ואם זה מה שעושה לך את זה אז בהצלחה =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חחח לא מזלזל? מה עשית פה בדיוק? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אם זה מה שחשבת אז אני ממש לא התכוונתי לזה כי אין לי על מה אני לא ברמה שאני יכול באמת לצחוק על מישהו כאן בסוף רובנו כאן רק חובבנים ונהנים מהספורט ובמקום לפרגן לאנשים ולתת עזרה אם זה לאנשים חדשים שרוצים עזרה ולהחדיר בהם מוטיבציה כדי שהתחום באמת רק יגדל אתם מזלזלים באנשים ועוקצים בתגובות שלכם ומורידים להם.
![]() |
![]() |
#46 |
Banned
|
![]() אנחנו לא עוזרים
בלוגים בכלל לא באימונים בכלל לא באימוני כוח בכלל לא אלה שאנחנו יורדים עליהם הם אלה שמדברים על דברים שהם לא יודעים ולא מוכנים להקשיב ולצערי יש הרבה מדי כאלה פה, |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
מתי יבוא מנהל חדש שיעיף אותכם כבררר בגללכם תראה מה עשית יא זבל היה לי סקואט 40 קילו ועכשיו הוא 132 תראה מה עשית ליייי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא מטיף לך פה פשוט תסתכל על התגובות שלך נראה לי שתבין אותי.. אין פה מה להרחיב על זה אתה יכול לקחת תדברים ויכול לא החלטה שלכם
![]() |
![]() |
#49 | |
|
![]() ציטוט:
עם תשים לב בן אדם חדש שמגיע לפורום כן מסבירים לו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Banned
|
![]() כשאתה מוצא את עצמך מתווכח עם מישהו שלא קרא בחיים שלו ספר, ממציא עובדות, מבלבל תשכל וטוען שהוא יודע בזמן שהוא ממש לא, אז אתה עונה לו בהתאם.
למי שמעוניין להקשיב אנחנו מגיבים בצורה הכי יפה והכי פשוטה. אנשים רואים סרטון של קולמן חושבים ככה נראה אימון, וכל מי שלא נראה ככה הוא חרטה. ממש מציאותי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
א1ראו סקואט אחיייייי זה כל מה שאתה יודע להגיד תעשה לי טובה אתה לא יותר טוב מאף אחד פה אתה רק מציג את עצמך ככה או שאתה ממש אוהב את הקטע של הרמת משקולות שזה אגב דבר שאני מכבד מאוד או שפשוט לא הצליח לך בבודיבילדינג מסיבות שונות... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
|
![]() ציטוט:
וכשאתה תקרא גם את הספר אתה תיהיה בדעה כמו שלנו.. או לפחות כשתבין את העקרון מאחורי התוכנית |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | ||
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() איפה אתה ראית שאני טוען שאני יודע משהו או עושה משהו יותר טוב מאחר? ההבדל ביננו לבינכם זה שאנחנו נפתחנו לדברים אחרים והשקענו קצת זמן לקרוא עוד דברים ולא רק להסתכל על תמונות של גברים בתחתונים ולחקות כל מה שהם עושים בתקווה שזה יעבוד עליך. מה שמצחיק זה שכל מי שקרא תספר לא חזר יותר לתכניות פיצולים, מוזר, לא? ציטוט:
הדבר היחיד שהם יגידו זה "למה בסרטונים של קולמן זה לא מופיע?" |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Banned
|
![]() חבר'ה חבר'ה, בואו נירגע,
הרי ברור לכולנו שעדיף לאכול דייסת קולמן כל הבוקר עם גבינה צהובה 0% שומן. יש לי 40% שומן ובקושי יש לי שריר!!!!!!!!!!!111111 |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Banned
|
![]() העניין דניאל ידידי הבל1ט,שע"מ שתוכל להבין את טענותינו יותר לעומק כנגד אדירבייספס51 וכנגדך אני אדמה את טענותינו לתחום המדעי:
אתם-בריאתנים אנחנו-מדעניים וחוקרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Banned
|
![]() אויש1
בא לך להראות לי ב*לדר טבעי כלשהו בגובה שלי שיותר גדול ממני? לא אומר שאין, כדי שיהיה מה להשוות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אחרי תמונות גב מתחילה זרימה של תמונות ידיים? זורמים. | טייני | גלריות הגולשים | 12 | 03-09-09 22:55 |
תמונות חדשות מהיום, בהתאם למה שאמרו תמונות ברורות וטובות! תגיבו!! | BlueNinja | גלריות הגולשים | 32 | 22-11-08 17:04 |
[תמונות] מתאמן שלושה שבועות תמונות מההתחלה ותמונות עכשיו | TAMIRSUS | גלריות הגולשים | 39 | 05-10-08 14:43 |
תמונות/טראי בראור/Trey Brewer-תמונות עדכניות | HardCor3 | פיתוח גוף תחרותי | 34 | 17-08-08 03:22 |
תמונות, הרבה תמונות - בראנצ', קורמייר, הנרי, וולף, רול ועוד.. | SiX PACK | פיתוח גוף תחרותי | 29 | 18-05-08 21:54 |