|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני קודם מחכה ל תמונות שלך חבל שאתם הורסים את הפורום חצי מהאנשים עוברים לפורומים אחרים בגלל הליצנות שלכם וחבל , לפני שהגעתם (כל הלייצנים שמקבלים את הכינויים תחת השם ) היה פה טוב יותר אני מקווה שמנהל רציני יתעורר פה בקרוב.. וד"א לכל המתלהמים למניהם לא עשיתי מעצמי כלום ואני לא מחשיב את עצמי לגדול ואם הייתם מכירים אותי הייתם יודעים את זה. הקטע שלי שאני לא מזלזל באנשים אחרים שנראים בכמה רמות יותר ממני וגם לא על אלה שנראים פחות טוב.. הגאווה שלכם הורגת אותי כי אין על מה פשוט ,לאנשים חדשים שבאים לפה אין חשק להישאר וזה הכי עצוב פה.. אין לי טעם לריב איתכם לא יוצא מזה כלום אז שיהיה לכם בהצלחה ושתעלו במוט כמה שיותר אם זו השאיפה היחידה שלכם שבוע טוב
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חחח לא מזלזל? מה עשית פה בדיוק? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אחרי תמונות גב מתחילה זרימה של תמונות ידיים? זורמים. | טייני | גלריות הגולשים | 12 | 03-09-09 22:55 |
תמונות חדשות מהיום, בהתאם למה שאמרו תמונות ברורות וטובות! תגיבו!! | BlueNinja | גלריות הגולשים | 32 | 22-11-08 17:04 |
[תמונות] מתאמן שלושה שבועות תמונות מההתחלה ותמונות עכשיו | TAMIRSUS | גלריות הגולשים | 39 | 05-10-08 14:43 |
תמונות/טראי בראור/Trey Brewer-תמונות עדכניות | HardCor3 | פיתוח גוף תחרותי | 34 | 17-08-08 03:22 |
תמונות, הרבה תמונות - בראנצ', קורמייר, הנרי, וולף, רול ועוד.. | SiX PACK | פיתוח גוף תחרותי | 29 | 18-05-08 21:54 |