|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() הוא אמר לך תרים כבד ותאכל הרבה
מזה לא נכון? הוא לא אמר לך שחיף לך תגור במקרר
![]() |
#42 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
1. אנחנו יודעים לקבל ביקורת בונה,להפנים ולהשתפר. 2.אנחנו יודעים ללמוד את העיקר מהתגובות וליישם אותן. 3. כי אנחנו חזקים,גדולים,יודעים מה אנחנו עושים ומוצלחים בזה. 4.אנחנו לא נפגעים מאנשים באינטרנט,מקללים בצורה אינפנטילית ונפגעים בקלות. 5.אנחנו מעלים תמונות בשביל להשתפר,ולא בשביל לקבל מחמאות שיקריות. וואלה,שיכנעת אותי
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
הרב הראשי לישראלבודי
עוסק ב:: מחשבים ותקשורת - Compu-lab.co.il
|
![]() ציטוט:
לפי עניות דעתי, זאת תגובה הכי אמיתית ונכונה מכמה סיבות: 1 - היא קצרה 2 - מדגישה שאתה זקוק לבצעה שינוי רציני בגישה לאימונים (לאכול, להרים, ולישון) 3 - נותן לך פרק זמן (תוכנית עבודה) של שנה 4 - מעודדת מאוד - הוא אומר לך "אח שלנו !!!" ומה אתה אומר לו ? - אתה לא מתבייש?! אתה לא מתבייש להגיד לאח שלך "יותר גרוע מגוי" ? - יצאת מדעתך ? אתה אומר לו במקום תודה ו"נשיקות בתחת" - לך תזדיין ? זאת כפיות טובה וזלזול ! ועכשיו שמע את דעתי האישית לגבי התמונות שלך. למרות שאני מאמין שעשית עבודה והרבה מאמץ, הגוף שלך דומה לגוף של מרבית הנערים בגיל שלך - זאת האמת. תראה את היידים שלך - אתה לא מתבייש ? תראה את הרגלים שלך - אתה לא מתבייש פעמיים ? תלמד לקבל ביקורת באהבה, ולהעריך אותה! - אין פה אמא, ואין ציצי עם חלב חם. מה שעשית זאת חוצפה ממדרגה ראשונה ולכן לגופו של עניין, על עברות שבין בן אדם לחברו אפילו אין יום הכיפורים מכפר. תהיה גבר בוגר, ויהודי אמיתי ותבקש סליחה מאדם שפגעת בו ! אני מבטיח לך זה רק יוסיף לך כבוד והצלחה
נערך לאחרונה על ידי BigWolf, 08-10-10 בשעה 02:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
הרב הראשי לישראלבודי
|
![]() בס"ד
אני באמת לא רב, ואפילו לא תלמיד חכם (ואפילו עוד לא חזרתי בתשובה) אבל לאיזה רב ציפית ? מה, חשבת שרב זה ההוא עם החנונה באף ופאות עד הזין ? אחד שמשחק אותה "צדיק" לא מדבר "לא יפה" תמיד אדיב וסובלני... כן כן... בתחת שלי ! ![]() רב זה אדם שעושה את כל מעשיו לשם שמים, וכוונתו היא רק לטובת עם ישראל וארץ ישראל- זה הכל. מאוד פשוט. כל המשחק הצבוע שאתה רואה סביבך רחוק מן האמת. רוצה לדעת מה זה רב, מה הוא צריך לעשות, - פתח מסכת אבות(רק 5 פרקים קצרים. זהו)
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() פרקי אבות = מסכת אבות ? , ולהיות רב מתבסס על הרבה יותר דברים מ5 פרקים קצרים , יש לך 5 חומשי תורה ויש תורה שבע"פ הקיצר בהצלחה גבר אני מאמין שתצליח בסוף!
אה ואתה לא יכול להגיד משחק צבוע על דבר שאתה בכלל לא מכיר , ולקרוא בעיתון על אחד עם פאות שאנס זה לא נקרא להכיר .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
הרב הראשי לישראלבודי
|
![]() בס"ד
תבין אח יקר, פרקי אבות זהו בסיס חשוב ומרכזי להבנת הרוח של היהדות, כי לא כל אדם זוכה להבין את התורה לצערי, ומסכת אבות (חלק מהתורה שבע"פ) נותנת את הבסיס הראשוני הטוב ביותר. בכל היתר... פשוט לא הבנת את הכוונה שלי. לא נורא. תתחיל עם פרקי אבות.
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תמונות חדשות מהיום, בהתאם למה שאמרו תמונות ברורות וטובות! תגיבו!! | BlueNinja | גלריות הגולשים | 32 | 22-11-08 17:04 |
שתי תמונות גב שלי תגיבו בבקשה | avivvaitz | גלריות הגולשים | 20 | 04-10-08 17:37 |
תמונות תיסתכלו תגיבו | bad boy | גלריות הגולשים | 12 | 18-09-07 20:26 |
כנסו סתכלו תגיבו תמונות! | חד פעמי | גלריות הגולשים | 41 | 01-02-07 18:25 |