|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() אם הייתי כזה שמן כמו שאתם מתארים אותי, הפנים שלי היו נראות טיפה אחרת, תאמינו לי...
![]() |
#2 |
מתחרה מקצועי - חבר על
כללי:: מר הצפון 2010.מר הדרום 2011.מר ישראל מקום 3 פעמיים. מר חיפה והקריות
עוסק ב:: בפיתוח הגוף
חדר כושר: פורמה קלאב
|
![]() למה איך הן ניראות עכשיו בידיוק רזות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
הושעה
|
![]() סימן פיסוק כלשהו איפשהו במשפט הזה עלול לעזור...
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחח' ברוך שובך תותח!
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() you remind me a semi truck!
very good job man!! welcome back! the days isnt like the old days in the forum ![]()
![]() |
#7 |
מתחרה מקצועי - חבר על
כללי:: מר הצפון 2010.מר הדרום 2011.מר ישראל מקום 3 פעמיים. מר חיפה והקריות
עוסק ב:: בפיתוח הגוף
חדר כושר: פורמה קלאב
|
![]() הכוונה גבר שהפנים שלך גם עכשיו נפוחות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() הוא לא אמר שסטרואידים לא מזיקים,
הוא שאל אותך אם אתה יודע כמה הם מזיקים, גאון. תביא סירטון של ההרמות עם פלטה אחת, ואז תדבר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תזכיר לי מי אתה שאני חייב לך משהו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אתה נראה ממש גדול
מה הגובה?
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() הבחור מעליי שכח לציין עוד שהוא מתאמן בבית, ככה שאין שום פוזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() חחח מצחיק לראות אנשים שמיתאמנים חודשיים וקראו איזה ספר מנסים להגיד לך איך להיתאמן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() נחמד כל הרעיונות שאתה חושב עליהם ומאמין בהם אבל כמו שאמרתה אתה קודם כל בן-אדם ואחרי זה ספורטאי, אז תמיד תזכור שבן-אדם אמיתי יודע לתת כבוד לאנשים שמסביבו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() נראה מעולה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() anthon is the man, he is huge!
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר מתחיל
|
![]() חוץ מפרצוף כועס, אין שום דבר מרשים בגוף שלך.
במיוחד לא שרירים. 1 מתוך 10 השופט |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() איכשהו תמיד, אבל תמיד בנושאים שאתה פותח יש ריבים ולכלוכים...
מעניין... קצת לחשוב לפני שאתה כותב משהו לא יזיק מר אנטון.
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אני אל ממש קשור לנושא אבל פאק!
אתם מוכנים לרגע אחד.. לצאת מהסרט המטומטם שאתם חיים בו שפאוורליפטינג = שומן ?.. רק לרגע אחד לזנוח את הרעיון המופרח והלא נכון הזה זה שבישבילכם פאוורליפטרים זה רק מי ששוקל 110 קילו ומעלה [הקטגוריה העליונה] זה דבר מטומטם לחשוב... כי כשאתה מתחרה בכזאת קטגוריה.. לא משמ אכפת לך מאחוז השומן שלך אבל קחו פאוורליפטרים שמתחרים בקטגוריות סגורות משקל נגיד עד 90.. עד 100 עד 110 הם מאסיבייןם בטירוף! וממש ממש לא על אחוזי שומןם גבוהים כי האחוז שומן אל עוזר להם בתחרות.... חבל להם לבזבז קילוגרים על משקל שלא מועיל להם.. הנה כמה שמנים.... ![]() ![]() ![]() ![]() קירק שמן נכון? Uיש עוד המון דוגמאות.. אלה פשוט כמה מפורסמים שכנראה תכירו גם מי שלא משמ מתעסק בתחום פשוט צאו מהסרט שפאוורליפטינג = שומן.. כי זה לא... ואולי אפילו להפך בתוכניות ליניאריות עצימות ותזונה מחושבת [לא מבחינת לאכול א1ף עם ע1רז כל היום] אלה מבחינת הכנסה קלורית חיובית סבירה +500 מעל ההתחזוקה+הוצאה קלורית של אימון [עלייה של 2 קילו בחודש~] לרב תיהיה יותר נקייה מאשר אימונים אחרים ופחות עצימים
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שלא הבנתה את צורת החשיבה של האנשים כאן.
הם מתכוונים(שוב לפי דעתי) שבפאוורליפטים אתה מעמיס הרבה פחמימות, לכן אתה משמין ובסופו של דבר אתה מתעצל גם להוריד את אחוזי השומן כי התחרות לא דורשת ממך את זה(יש עוד סיבות כמובן), זה לא יפגע בניקוד שלך כי בניגוד לבאדיבילדינג לא בודקים את הגוף שלך - אם הוא חטוב או לא, אלה כמה אתה מרים בסה"כ. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עדכון קטן אחרי אימונים של שלוש וחצי חודשים בערך.. | נאור123 | גלריות הגולשים | 7 | 27-09-10 21:46 |
אחרי שנתיים, הגיע הזמן לחזור - צריך עצה :) | GodAnubis | אימונים | 4 | 29-10-08 02:01 |
עדכון מלפני ארבעה חודשים בערך | ttestt | אימונים | 6 | 28-02-08 12:09 |
תמונה שלי אחרי שנתיים של אימונים | the sus | גלריות הגולשים | 43 | 16-06-07 23:16 |
חוזר לעבוד חדר כושר אחרי שנה וחצי שנתיים בערך צריך את עזרתכם.. | omer007 | אימונים | 6 | 24-01-07 10:31 |