|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() קפטן שלד
עשיתי ss וכן הגעתי למשקלים מעקמיי מוט ואני יודע ששלוש סטים של סקוואט ודדליפט לוקחים הרבה זמן במיוחד שאתה מקבל סחרחורת מהמשקל.. פשוט אני חושש שתכנית כוח תתקע אותי במקום כי תכנית פיצולים הראתה לי שינוי משמעותי.. ועכשיו אחריי שעניתי לך אתה תענה לי התכנית הזו בסדר? a בנט אובר 3x8 מתח 3xmax סקוואט עמוק 4x8 דדליפט 2x5 מקבילים - 3x8 b בנץ 4x8 לחיצת חזה שפוע חיובי משקולות 4x8 כפיפות בעמידה עם מוט קצר 3x8 לחיצת כתפיים עם מוט בעמידה 4x8 אם לא תקן אותה ואני יילך על זה כבר כי השתגעתי ואם אפשר תרגילי עזר לידיים במיוחד קדמית כנראה שאני חוזר לתכנית כוח
![]() נערך לאחרונה על ידי אדיר53, 08-09-10 בשעה 01:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Banned
|
![]() 1. מה הם המשקלים המעקמי מוט שלך? (שלא תטעה, המספרים גם לא רלוונטיים בגרוש בלי סרטון, אבל סתם מסקרן אותי לדעת)
2. אם נראה לך שאתה יכול לעשות סקוואט כמו שצריך אחרי מתח וחתירות, תבדוק ותראה שלא 3. אם אתה חושב שאתה תוכל ללחוץ מעל הראש יותר מ4 גרם אחרי שעשית בנץ', אתה שוב טועה. 4. תכנית כוח לא תתקע אותך במקום. כוח הוא הדבר הכי בסיסי והכי חשוב באימון, אני יכול עכשיו לתת לך תמונות של 900 משקולנים ופאוורליפטרים שיש להם יותר מאסה מ80 אחוז מהבילדרים, מה תגיד? |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
את כולם באימון אחד, אתה לא תצליח לסיים את האימון. עדיף לך לשים באימון אחד, סקוואט חתירה ובנץ ובשני דדליפט פרס ומתח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ושוב חזרנו ל ss אז תגיד תעשה ss תודה אחי אני לא סגור על עצמי נראה מה אני יחליט..
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע שזה מעצבן ללכת נגד ההיגיון הפרטי שלך, אבל הייתי מציע לך להפסיק עם הגישה של "לבלבל לתקוף להטעות" את השריר מאלף זוויות, וחבל לך לנסות להמציא את הגלגל מחדש כשמישהו עם יותר שנים באימונים ממה שאתה חי עשה את זה בשבילך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() לנסות אותה ככה בדיוק כמו שהיא?
לא לשנות משהו? דאטו אתה מסכים איתו?
![]() |
#48 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#50 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחח 4 פלטות של מה? של 5 קילו אולי אם היה לך 4 פלטות בסקוואט ודדליפט, בכלל לא היית חושב על התכניות המפגרות האלה ולא היית מדבר בכזאת בורות על "תכניות כח" אתה מוזמן להעלות סרטונים ולהשתיק אותי, אני בספק אם זה אי פעם יקרה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה שאלת אםאתה לא מאמין? אוקיי את הסרטון של הדדליפט אתה תקבל הסקוואט היה קצת יותר נמוך יותר כי התחלתי לעשות דיפ דיי מאוחר והורדתי משקל עכשיו אל תשנה את הנושא של האשכול
![]() |
![]() |
#53 |
Banned
|
![]() סבבה אני מחכה לסרטון
בכל מקרה התכנית שך חרא, אימון a עמוס ומרוכז, ואימון b פארטיה |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() טוב נמאס לי כבר זה לא משנה אם אתה לא מסביר ומתקן אל תגיב תעשה טובה..
![]() |
#55 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() עם אתה כבר עושה תוכנית עם תבנית של ab 3 פעמים בשבוע
אז למה לא לעשות כבר ss או להמשיך לתוכנית הבאה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה מהתחלה מתעקש על תכנית מפגרת שאי אפשר להתקדם בה סקוואט אמור להיות בתחילת כל אימון. אחרי 2 תרגילים לגב איך בדיוק אתה תעשה? באימון a אתה עושה מקבילים, ובאימון b לחיצות, מה ההגיון פה? הבעיה שלך היא בהבנה, ההבנה שכדי לגדול אתה צריך לאכול ולעלות תמשקלי עבודה. במקום זה אתה מתעקש שהתכנית שלך תהיה דומה לתכנית של בילדר ממוצע, עם כל מיני שינויים לא הגיוניים ודרך אגב, עד כמה שאני זוכר רק אחד הגיע ל4 פלטות בתרגיל כלשהו בss, הוא במקרה בבאן כאן, אבל הוא שוקל 117 קילו, ככה שמאסה לא נראה לי חסרה לו. תביא לי טיעון אחד הגיוני למה אתה לא צריך לעשות ss ואני יגיד לך לעשות תתכניות שלך בכיף, אבל אני בינתיים לא שמעתי ממך שום דבר כזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כשאתה בא בגישה להתווכח. עזוב את מה שרשמתי לך, תעשה ss ותבין שזה בא משיקולים של ניסיון נטו. אני יודע שאתה מעדיף לתת 14 סטים לכל שריר אבל בתוכנית כזאת אתה תתקדם בחצי שנה מה שב-ss יקח 3-4 אימונים. אם אתה מתאמן למסה אתה חייב את הבסיס של הכוח כדי שבשלב יותר מתקדם של פיצולים תוכל בכלל לסיים אימון שכולו מוקדש לקבוצת שרירים אחת. חלאס עם ה"לא סגור" "לא נראה לי", יש גבול לסבלנות של בן אדם שבא להסביר לך שאתה טועה. בסופו של דבר תעשה מה שאתה רוצה, אבל אם אתה באמת רוצה לגדול, צא מהסטיגמות ותפנים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כנראה שאני אתחיל ss משבוע הבא תודה רבה לכל מי שעזר. בקשר למשקלים הדדליפט שלי היה ארבע פלטות ויש כאן אנשים מהפורום להעיד אני בכל זאת אעלה סרטון וד"א זה לא ה rm 1 זה rm 5-6
![]() |
![]() |
#59 |
Banned
|
![]() זה כבר נהיה מצחיק/
אם אתה 4 פלטות אין לך מה לחפש ב ss |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
חבר פעיל
|
![]() והנה התחלנו שוב עזוב בוא נסיים את זה פה
זה סתם מסתבך אני יילך לאיזה מדריך מעפן בחד"כ ויבנה תוכנית כמו כל טמבל במכון שנה טובה..
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה|בקשר לתוכנית fbw חדשה! | Giorgi | אימונים | 8 | 11-04-10 09:16 |
זקוק לתוכנית אימונים חדשה. | DanielML | אימונים | 1 | 22-03-09 12:54 |
חוות דעת לתוכנית חדשה? | Itay | אימונים | 11 | 03-11-08 13:42 |
מתלבט בקשר למעבר לתוכנית חדשה | vava_g | אימונים | 10 | 13-07-08 03:09 |
זקוק לתוכנית חדשה- מסה | Setix | אימונים | 6 | 01-02-08 12:32 |