|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() שטויות מתרגלים לזה פעם הבאה תראה שזה לא יכאב כל כך.
![]() |
#42 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() נראה לך שתהיה פעם הבאה!?!?!?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() גם אצלי זאת היתה התגובה אחרי ! אני לא מבין איך אנשים עושים את זה שוב ושוב ! ומתחרים עושים את זה בכל הגוף !
![]() |
#45 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אוי ואבוי הרסתם לי את הדודא :s
זה עשה לך פצעים / סימנים?
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() שמע זה הורג אותי, החתימה שלך היא בשחור לבן, כולה "hardcore" משהו מטורף... והוא מרים רק 180 קילו בחצי טווח תנועה -_-
![]() |
![]() |
#47 |
|
![]() קצת פצעים...עזוב אותך אחי...תגלח באמא שלי עדיף
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זוהי חתימה ספונטנית ששמתי לאחר שהחתימה הקודמת שלי עוררה דעה חלוקה בקרב מייסד הפורום ,בעקבות מקרה שקרה לו(ולא אפרט על כך).
![]() |
![]() |
#49 |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() על מה אתה מתנצל? אחלה חתימה, מה זה משנה כמה הוא מרים?
![]() |
#50 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() וואי לי יש פול שערות(ברמה מוגזמת, שם כסף שיותר שערות + ארוכות)
אם בכית, אני לא נוגע בשעווה בחיים אני בכל מקרה קונה מכונת תספורת (זין לשלם 30 שקל לגלח כל שבוע), אני אוריד את כל החרא במכונה פעם ב-.-
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() עשיתי שעווה וזה באמת כואב , אולי הסף רגישות של אחרים יותר גבוה אבל החרא הזה כואב לאללה, לפחות לי.
גילוח נשמע הרבה יותר טוב באמת, אבל שמגלחים אז נוצרים "קוצים" וזה לא נעים ובעייתי לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() כל אחד והמטרות שלו...
אתה אוהב להתרוצץ סביב ה"משקלים משקלים משקלים" שזה מצויין, אבל זה לא מה שמעניין את רוב האנשים(זה גם מעניין, אבל לא הדגש העיקרי שלהם) לעיניין, החתימה נראית מעולה, אם אתה אוהב לשבת מול המסך, לספור פלטות, לחשב כמה כל פלטה+מוט ואז להגיב: "ההוא בחתימה לא מרים מספיק..." זה זכותך...
![]() |
#55 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() גם אני חושב על הסדיזם הזה, נראה לי יותר כואב מכל דבר שעברתי גם בשרות הצבאי.
בכל אופן תכף קיץ אז נסבול לפחות הורדה מהגב. מחזיקה לך יותר זמן השעווה מגילוח רגיל? אמא שלי הזהירה אותי שזה כואב בטירוף ואם היא אומרת זה לא סתם שמע לנשים יש סף כאב עצבני אחי, כל מניאק יכול לתת 150 קילו סקוואט, אבל מי הגבר שיכול לעשות מפשעות בשעווה אחת לחודש שיראה את עצמו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
|
![]() ציטוט:
צודק אחושרמוטה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() תראה ת'חתימה שלי , הילד גדל
![]()
![]() |
#59 |
|
![]() אחחחח מעללי עידן....
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: Forma
|
![]() בעינייני החתימה, תשמע logout אתה חייב אחי להוריד את זה, זה חולה רצח, אני לא יודע איך אני יבלע את האוכל אחרי הדבר הזה..
בעינייני שיערות וסליחה שאני מקפיץ את האשכול ,גילחתי את הידיים היום בגלל הסיבה שאין לי אומץ לעשות שעווה, ובכלל אחרי שhypertrophy הגיב בצורה רגועה כל כך... בכל מקרה גילוח עם מכונה יוצא חלק לגמריי אולי להבא אני יעשה עם פינצטה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לכל אלה שעושים פה שעווה... | TheDrag0n | פיתוח גוף-כללי | 7 | 11-06-09 01:24 |
שעווה / גילוח . . מה אומרים ? | KoKo | פיתוח גוף-כללי | 18 | 09-06-09 09:19 |
שעווה | hamo21 | פיתוח גוף-כללי | 15 | 21-03-08 20:28 |
הורדת שעווה משטיח מקיר לקיר | kibinimat | פיתוח גוף-כללי | 7 | 17-06-07 01:16 |