![]() |
אוקיי שעווה....
אז ככה....החלטתי לעשות שעווה....[כן כן]
יש למישהו טיפים בקשר לכאביוהכי חשוב.....טיפים כדי למנוע פצעים אח"כ? |
תלוי באיזור שאתה מבצע בו.
אם העור רגיש,סוג השיער וכו'. אם יש לך עצבים חזקים,זה נאדה. |
זה כלום אחי פעמים ראשונות (שלוש) אתה לא עובד נכון לא אפקטיבי וכואב אח"כ זה שטויות
|
מה?לא הבנתי...
|
אמ תוכל להמליץ לי באיזה אתה משתמש?
|
וואלהלא יודע אחי....מחר אני עושה קניתי של כיף....שעווה חמה עם שמן אובליפיחיה...נהיינו כוסיות..
|
בקשר לכאב בהתחלה ממש כואב אחרי זה מתרגלים אם ממש כואב תצעק אין מה לעשות
בקשר לפצעים תלוי בסוג עור שלך אין משו שבאמת יעלים לך תפצעים רק אל תגרד ותן לזה כמה ימים [אם בכלל יהיה לך] |
ציטוט:
למה אתה לא הולך לאיזה דודה או ידידה ,מישהי שיודעת שתעשה לך |
ציטוט:
עדיין זה לא יפחית את הכאב :) |
אין לי מה לומר חוץ מבהצלחה..אני בחיים לא יעשה את זה,הכאב נראה לי אכזרי מידי...(למרות שאני לא שעיר כ"כ)
|
א' זה לא כואב סתם מיתוס..
ב' אם יש לך מקום שהשעווה לא מצליחה להוריד אז אל תתעקש אלא תגלח שם..סבלתי מזה בתחרות..כל איזור הפופיק שלי היה אדום.. בהצלחוי! |
תוריד עם פינצטה! גם לא כואב, זה מהיר, וזה לתמיד!
|
ציטוט:
נראה לי שהוא התכוון לזה שהוא רוצה להוריד כמות שצריך קצת יותר מפינצטה חח... |
שמע זה כאבי תופת, עשיתי לפני חודש ..
עשיתי אצל מישהי מקצועית - זה בהתחלה גדל מדולל והשיערות היו רכות , אחרי שבועיים התחילו לגדול זיפים וזה נראה מכוער עד שגדל להיות מה שהיה . תנסה ותראה איך זה עלייך .. |
פעם ראשונה והאחרונה שעשיתי שעווה אחי באיזור החזה והבטן ברחתי באמצע השעווה לא יכלתי ליסבול את הכאב .
חחח... ההיתי צד אחד עים שערות וצד שני בלי. חלק כמו תחת של תינוק. כמובן שגילחתי את הצד שלא עשיתי שעווה אבל השערות גדלו מהר לעומת הצד שעשיתי שעווה החזיק מעמד איזה שבועיים ויותר. בידיים וגב לא כואב רגליים לא ניסתי. |
חחחחח
"פאקקק זה אכזרי!!!!!!!" 21.5.10 שעה: 13:37 מאת Hypertrophy |
עם יש לך תקציב תעשה לייזר,ישאר להמון זמן.
אני מציע לך לגלח וזהו..בשביל מה אתה צריך עם אתה לא מתחרה עדיין? |
מתי פותחים שרשור על תחתוניות?
|
:):):):) פלה הרגת אותי פה
ואני עושה כי הבנתי שזה יותר אסטטי ככה וגם כדי להרגיל את העור לפני תחרות....רוצה לעשות כמה פעמים כדי שהעור יתרגל |
ציטוט:
הסרת שיער בלייזר הינה הסרה לצמיתות. לייזר לא פחות "כואב" משעווה. למרות שבעיניי שעווה לא כ"כ מכאיבה,צריך עצבים חזקים. ואם תוכל גבר,כשאתה מתכתב פה ורושם אם ועם,אנא ממך תרשום אותם בתנאים שלהם,כבר הפכתי לקוף אחרי בנאדם,בלי להעליב. אם-תנאי,אם תילך מחר לעבודה. עם-עם משהו,מחר דניאל נוסע עם שימעון לגליל. אני לא מורה ללשון,ואני לא מתיימר להיות,אבל אני כבר מתבלבל בעצמי. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ