|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() ים שמן גזר תאמינו לי לא צריך יותר
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() אני ניסתי את ה"שיזוף עצמי" ע"י תכשיר והתוצאה על הפנים
הבעיה שזה ממש לא אחיד ופתאם יש קטעים שיש "כתמים" על הגוף בגלל שיש איזורים שקיבלו יותר ואז זה נראה מוזר הצבע עצמו יפה אבל זה לא בא כל כך טוב וזה יורד אחרי שבוע התזה לא ניסתי אבל לדעתי זה הכי טוב כי זה הכי פחות מסוכן או שבכלל לא מסוכן אם הבנתי נכון משתמשים בכל מיני רכיבים טבעיים בלבד גם פה החיסרון שזה יורד אחרי שבוע התוצאה הכי טובה כנראה נמצאת במיטת שיזוף אבל אחרי שקראתי כמה מאמרים אני לא חושב שאני יכנס לדבר כזה בחיים ונשאר רק השמש..ידוע שצריך לקבל מנת שמש כל יום בשביל ויטמין D אז לפחות תגידו לעצמכם שזה בריא לא להגזים יותר מידי כמובן ..יש נתון שאומר שכל שנה 1,000 איש בישראל מקבלים סרטן מהשמש לדעתי זה נתון מפחיד אז קחו בחשבון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש כאלה רק לפנים יש לכל הגוף זה יחסית יקר אני חושב שילמתי איזה 200 שקל ועוד 100 על איזה סבון מיוחד שהיא דחפה לי משהו שמנקה את התאים המתאים לפני שיזוף פילינג קוראים לזה לא הייתי ממליץ על תכשיר כזה ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() אין על ים...
תוך שבועיים נהיים עם צבע מושלם.
![]() |
#48 | |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#49 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אני נשרף, לא משתזף! יש משהו לעשות בנידון? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מכיר כמה אנשים כמוך (רוסיים\אשכנזיים) שהם נעשים אדומים, ולא שחומים יותר. אין מה לעשות, תחייה עם הגזירה. ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() חח הייתי בים עם חבר אני קיבלתי צבא בן זונה, הוא כולו יצא אדום שרוף טילים! חחח
וואי וואי השנה באמריקה הייתי כל היום בים על אופנוע ים ושנרפתי כמו שבחיים שלכם לא ראיתם מישהו שרוף... הייתי צריך לצלם הייתם נגנבים! השלתי חתיכות ענקיות של עור מכל הפלג גוף עליון |
![]() |
![]() |