![]() |
[שאלה]מיטת שיזוף או שיזוף רגיל?..
רציתי לדעת מה עדיף ....
שיזוף במיטת שיזוף ?... או שיזוף רגיל ?... אני מתכוון מה עדיף מבחינה בריאות מה יותר מזיק לגוף... ואם יש אנשים שעשו כבר שיזוף במיטת שיזוף או נתקלו בדילמה הנ''ל , אני אשמח לתגובות . :helpsmilie: |
יש שמועות שמיטות שיזוף בשימוש כבוע יכולות לגרום לסרטן :diractor:
אני אישית לא בדקתי את הנושא הזה,רק שמעתי מכמה אנשים די רציניים במכון ! היה לנו מיטת שיזוף במכון,יותר נכון מקרר שיזוף חחחזה ניראה כמו מקרר דרך הגב ג'י קטלר יש לו אחד כזה בבית |
שניהם לא הכי בריאים.. אבל הכל במידה מסויימת... השמש מזינה את הגוף באנרגיות ובוויטמינים..
|
להיות לבן
|
ציטוט:
|
מאז שראיתי יעד סופי 3 אני לא מתקרב למיטות שיזוף.
|
הכל בעולם שלנו מסרטן בימים אלה. }:
ובכלל לא בריא לחיות,מתים מזה... |
ציטוט:
ואחי מיטת שיזוף יותר בריא .. גם אם זה מסרטן ואף אחד לא אמר שזה מסרטן להיות בשמש רגילה הרבה יותר מזיק .. ושמע לי אחי אתה סוס לא ? אתה מתאמן ? קיץ חיטוב ? .. מה אתה צריך מיטת שיזוף סע סע לים יש מלא כוסיות אחי מה הכיף בקיץ אם לא ים .. |
ציטוט:
(הקטע שם שנמהך לו הראש מצמרר בעע) |
כמה עולה העסק הזה במידה ואתה לבן כמו סיד?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כי אני לבן ממש כמו קיר :\ היום התחפשתי לנערת הוואי והייתי רק עם תחתונים [קפאתי אחושארמוטה] ואיזה כמה העירו לי שאני צריך להשתזף דחוף :\ האמת שידעתי את זה, אף פעם לא הפריע לי וגם עכשיו לא. אבל באמת יותר יפה גוף שזוף לדעתי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל אופן זה לא עסק יקר אחי.. אבל תחכה לקייץ זה לא בעייה להשתזף... בטח כיבלת תגובות מהחברים ומכל מני אנשים שאתה סוס לא? בטח הם לא ראו אותך בלי חולצה בזמן האחרון לא? |
ציטוט:
בתור אחד שבקושי יצא לו להיות בלי חולצה כשהוא היה שמן אז כן, יש תגובות טובות :blush: תקשיב בעיקרון אני לא מסוגל להשתזף מהשמש - אני נשרף ולא משתזף! זה בעייתי מאוד. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ