|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() המגזין md פיטר את ג'ון רומנו העורך הראשי ,ודייב פולומבו שמנהל להם את האתר וכותב להם מאמרים ,אחרי 18 ו5 שנים של עבודה במגזין (בהתאמה)
אני ארחיב ואספר את הסיפור המלא בעוד כמה שעות,כי אני רוצה לתמלל את התוכנית רדיו שהם העלו לאתר החדש שלהם ,ואתמצת לכם את כל ה"עלילה"
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ואללה טוב לדעת תעדכן בנושא
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() ראיתי את זה אבל לא נכנסתי עמוק בעיניינים..
![]() |
#4 |
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() מחכה לסיפור הגדול
תןדה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שמעתי על זה , אבל בהתחלה אמרו שזה שמועות
אתה בטוח ארבל נשמה ?
![]() |
#6 |
|
![]() הם אישרו את זה באתר החדש שלהם ובתוכנית רדיו החדשה שלהם ,וגם הייתה הצהרה רישמית של הבעלים של md
![]() |
#7 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() מצפה לתגובה שלך ארבל!
בלי קשר אני מוסיף ש...לי פריסט קיבל באן מהפורום של md וmd מהיום לא תומכים בו יותר בשום דבר שקשור לבודיבילדינג בין אם זה כסף או פרסום,יש לאידיוט הזה מזל..שלא לקחו לו בחזרה את הפרו קארד שלו שוב אחרי שכבר שללו לו אותו פעם אחת ובזכות מכתב שmd כתבו לויידר הוא קיבל אותו בחזרה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() ציטוט:
למה מה הוא עשה? (אף פעם לא אהבתי אותו לא יודע מין חוש שישי כזה.. יש אנשים שלא באים לי בטוב)
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
![]() שטויות כמו של ילדים חחחחחחחחחח לי פריסט ילד בראש שלו:רב אם מנהלים סתם,ירד על אנשים שהעלו תמונות,היו כל מני מפתחי גוף שנכנסו לכתוב בפורום והוא צחק עליהם,דיבר בגזענות אמר שנימאס כבר שכל הספורט הזה של הפיתוח גוף זה נטו כושים ורק הכושים כל הזמן מנצחים ועוד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
אם אתה שואל למה נשלל ממנו הכרטיס זה בגלל שלי לקח חלק באירוע (תחרות) שלא תחת חסות ה- ifbb. וזה נוגד את החוקים של האיגוד. בקשר לדיון, כל מי שמדבר על פריסט שקודם יגיע לרמה שלו, כבודו במקומו מונח ואף פעם לא ישכחו את הבודיבילדר הזה. אנשים פה שוקלים 80 קילו ומרשים לעצמם להריץ בדיחות על בודיבילדר שכבר בגיל 17 ניצח תחרות של ה- ifbb, והשתתף באולימפיה אין ספור פעמים, תתביישו לכם.
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() ו ? ...
![]() |
#12 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() לא סובל את הגמד הבלונדיני הגזען ולא מתלהב ממנו ולא יודע למה כולם אוהבים ת'בייספס באורך 3 ס"מ שלו
![]()
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() בונא אתם טמבלים אחושרמוטה אני לא מבין איך אתם מדברים ככה על שמישהו שנראה (פעם) ככה
http://www.youtube.com/watch?v=Unxb1...ext=1&index=63 קצת טאקט |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() אוקיי ,נחזור לנושא
md פיטרו את ג'ון רומנו ודייב פולומבו תחת הטענה שהם עסקו יותר מדי בעניינים מהצד (אתר פרטי וחברת התוספים החדשה של דייב ,דייב אפילו שכר את ג'ון רומנו שיעזור לו לקדם את החברה החדשה ) ,וציינו שדייב וג'ון לא הגיעו למשרדי החברה כשנה .סטיב הבעלים של החברה אפילו טען שהם מחפפים בשנה האחרונה. בתגובה דייב וג'ון ציינו את העובדה שבכל השנים שהם עובדים בחברה (דייב 8-9 שנים ,ואני מתקן את מה שאמרתי קודם ,וג'ון 18 שנה)הם מעולם לא עבדו מהמשרדים של החברה בניו יורק מהסיבה הפשוטה שהתפקידים שלהם לא מצריכים שהם יגיעו למשרדים והם תמיד עשו את העבודה על הצד הטוב ביותר שלה ,כהוכחה הם מציגים את הצמיחה החסרת תקדים באתר של md בשנה האחרונה ,את כמות המאמרים ששניהם מייצרים גם למגזין וגם לאתר ,את כמות התחרויות שהם מסקרים ומצלמים ,כמו המתחרים שהם דואגים לעקוב אחריהם ,וכמובן את העובדה שהם גם עסקו בלהשיג מפרסמים למגזין (שזה לא במסגרת התפקיד שלהם) בנוסף הם מציינים איזשהו סיכסוך אישי שנוצר בין השלושה מהסיבה שדייב פולומבו לא הסכים לשתף פעולה עם סטיב בלקמן (הבעלים של md ולשעבר ראש מחלקת הפיתוח בtwinlabs) בחברת תוספי המזון החדשה שלו. יש קצת יותר עומק לסיפור הזה ,אבל אני ארחיב על זה יותר לעומק מאוחר יותר ,זה הפרטים הבסיסיים ,אני נוטה להאמין לדייב ולג'ון ,מהסיבה הפשוטה שסטיב בלקמן ידוע כשמוק.
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
כללי:: 35 years old
עוסק ב:: Airline pilot
|
![]() ציטוט:
on a different subject,im trying to download pics to this forum of Branch at a chest workout that i took tuesday.im hving difficulties,can you walk me through it. d |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
בכיף,אני אשלח לך מייל שיסביר לך הכל.
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() לא מסכים איתך לגמרי סיקס פאק...
זה שהוא באדי בילדר מצויין אין ספק, אבל כל אדם גם אם הוא שוקל 60 קילו יכול להעביר עליו ביקורת. (בצורה מתאימה ומכובדת כמובן, לא בזלזול כפי שעשו חלק מפה) חוץ מזה, לפני הכל צריך להיות בן אדם. והוא לא אלוהים ולא נעליים, בן אדם כמוני וכמוך. (וזה גם מיוחס לאנשים שמתייחסים אל באדי בילדרים האחרים כאלילים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() לי פריסט כן היה סימטרי פשוט עם זרועות המטורפות ביותר שהיו פעם . בנוסף היייתה לו אסטטיקה יפה: גב גדול, חזה בכיווץ שעדיין נראה טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() בטח שהוא לא יכול להעביר ביקורת , זה כמו שאיזה שמוק מליגה ב' בישראל יגיד שפאברגס הוא חרא שחקן כדורגל ..
תעביר עליו ביקורת בתור אישיות , אבל לא כבאדיבילדר , עם כל הכבוד הוא היה בטופ 10 של האולמפיה , וכשאיזה ילדון אומר שהוא סתם גוש לא אסטתתי זה מעשה מסריח מאוד.
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() הוא בסייקל, מותר לו.
|
![]() |
![]() |