|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() בונא אתם טמבלים אחושרמוטה אני לא מבין איך אתם מדברים ככה על שמישהו שנראה (פעם) ככה
http://www.youtube.com/watch?v=Unxb1...ext=1&index=63 קצת טאקט |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]()
![]() |
#23 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אוקיי ,נחזור לנושא
md פיטרו את ג'ון רומנו ודייב פולומבו תחת הטענה שהם עסקו יותר מדי בעניינים מהצד (אתר פרטי וחברת התוספים החדשה של דייב ,דייב אפילו שכר את ג'ון רומנו שיעזור לו לקדם את החברה החדשה ) ,וציינו שדייב וג'ון לא הגיעו למשרדי החברה כשנה .סטיב הבעלים של החברה אפילו טען שהם מחפפים בשנה האחרונה. בתגובה דייב וג'ון ציינו את העובדה שבכל השנים שהם עובדים בחברה (דייב 8-9 שנים ,ואני מתקן את מה שאמרתי קודם ,וג'ון 18 שנה)הם מעולם לא עבדו מהמשרדים של החברה בניו יורק מהסיבה הפשוטה שהתפקידים שלהם לא מצריכים שהם יגיעו למשרדים והם תמיד עשו את העבודה על הצד הטוב ביותר שלה ,כהוכחה הם מציגים את הצמיחה החסרת תקדים באתר של md בשנה האחרונה ,את כמות המאמרים ששניהם מייצרים גם למגזין וגם לאתר ,את כמות התחרויות שהם מסקרים ומצלמים ,כמו המתחרים שהם דואגים לעקוב אחריהם ,וכמובן את העובדה שהם גם עסקו בלהשיג מפרסמים למגזין (שזה לא במסגרת התפקיד שלהם) בנוסף הם מציינים איזשהו סיכסוך אישי שנוצר בין השלושה מהסיבה שדייב פולומבו לא הסכים לשתף פעולה עם סטיב בלקמן (הבעלים של md ולשעבר ראש מחלקת הפיתוח בtwinlabs) בחברת תוספי המזון החדשה שלו. יש קצת יותר עומק לסיפור הזה ,אבל אני ארחיב על זה יותר לעומק מאוחר יותר ,זה הפרטים הבסיסיים ,אני נוטה להאמין לדייב ולג'ון ,מהסיבה הפשוטה שסטיב בלקמן ידוע כשמוק.
![]() |
#24 | |
|
![]() ציטוט:
אם אתה שואל למה נשלל ממנו הכרטיס זה בגלל שלי לקח חלק באירוע (תחרות) שלא תחת חסות ה- ifbb. וזה נוגד את החוקים של האיגוד. בקשר לדיון, כל מי שמדבר על פריסט שקודם יגיע לרמה שלו, כבודו במקומו מונח ואף פעם לא ישכחו את הבודיבילדר הזה. אנשים פה שוקלים 80 קילו ומרשים לעצמם להריץ בדיחות על בודיבילדר שכבר בגיל 17 ניצח תחרות של ה- ifbb, והשתתף באולימפיה אין ספור פעמים, תתביישו לכם.
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
|
![]() ציטוט:
בדיוק
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() לא מסכים איתך לגמרי סיקס פאק...
זה שהוא באדי בילדר מצויין אין ספק, אבל כל אדם גם אם הוא שוקל 60 קילו יכול להעביר עליו ביקורת. (בצורה מתאימה ומכובדת כמובן, לא בזלזול כפי שעשו חלק מפה) חוץ מזה, לפני הכל צריך להיות בן אדם. והוא לא אלוהים ולא נעליים, בן אדם כמוני וכמוך. (וזה גם מיוחס לאנשים שמתייחסים אל באדי בילדרים האחרים כאלילים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
little freind עשית שינוי שלך ומגיע לך עליו באמת כל הכבוד.. אבל זה לא אומר שעברת את הדבר הכי קשה בחיים ומפה אתה יכול לשפוט כל אחד עם החוש השישי שלך.... נהיית חושחש הבלש?.. אולי לי פריסט עושה בלאגנים ומתנהג כמו ילד קטן... אבל הוא דמות השראה לאין ספור אנשים שאתה בכלל לא מכיר... ואני חותם על זה שהיית אומר תודה לה' כל יום אם היית לך גנטקה כמו שלו. ובקשר לפרשה... קיצר הבעלים והשניים האלו כנראה נתקלו בחברה המתחרה של השני (בנושא תוספי התזונה) ומשם לכלוך קטן לפה.. ולשם.. והעסק התפוצץ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() לי פריסט כן היה סימטרי פשוט עם זרועות המטורפות ביותר שהיו פעם . בנוסף היייתה לו אסטטיקה יפה: גב גדול, חזה בכיווץ שעדיין נראה טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() שטויות במיץ. אחש הbb הטובים שהיו
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() ציטוט:
גם אם אני שוקל 50 קילו אני יכול להעביר ביקורת. מה זה השטויות האלה פה??
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() ציטוט:
אם לי פריסט עבר חצי מהקשיים שאני עברתי בחיים, אני מוריד בפניו את הכובע. אם אתה רוצה אני אפרט באמצעי פרטי לא על גבי הפורום הזה. ולגבי הגנטיקה אני לא אוהב אותה אז למה הייתי מודה לה'?
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() בטח שהוא לא יכול להעביר ביקורת , זה כמו שאיזה שמוק מליגה ב' בישראל יגיד שפאברגס הוא חרא שחקן כדורגל ..
תעביר עליו ביקורת בתור אישיות , אבל לא כבאדיבילדר , עם כל הכבוד הוא היה בטופ 10 של האולמפיה , וכשאיזה ילדון אומר שהוא סתם גוש לא אסטתתי זה מעשה מסריח מאוד.
![]() |
#34 | |
|
![]() ציטוט:
לא משנה מה עברת בחיים שלך ,זה לא שאתה איזה ניצול שואה ,תכניס הכל לפרופורציות. מותר לך להגיד על האישיות שלו מה שאתה רוצה,אבל אתה תיתן מינימום של כבוד לחבר'ה שעשו "קצת" יותר ממך בתחום הזה ...גם לי יש הרבה מפתחי גוף שאני לא אוהב ,אבל אתה לא שומע אותי אומר חצי מהדברים שילדים פה מרשים לעצמם להגיד...
![]() |
![]() |
#35 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
![]() אגב רבותיי לליצנות של לי פריסט יש פרסום ![]() ![]() ואני עורך ומוסיף שהומור מעבר לבודיבילדינג זה מראה על איכות חיים ![]() ![]() נערך לאחרונה על ידי Pro_XXL_Universe, 14-02-09 בשעה 01:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
|
![]() הוא בסייקל, מותר לו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
כללי:: 35 years old
עוסק ב:: Airline pilot
|
![]() ציטוט:
on a different subject,im trying to download pics to this forum of Branch at a chest workout that i took tuesday.im hving difficulties,can you walk me through it. d |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בדיוק ! אנשים פה כול כך מורידים תרמה של הפורום של פיתוח גוף תחרותי,באמת שלא ראיתי פה דברים כאלה כשרק התחלתי ליכתוב פה הדברים היו נאמרים בכבוד מינימלי לפחות ואפילו הרבה ממפתחי גוף עצמם (הישראלים) היו מגיבים פה אבל כשהם רואים תחרא שהולך פה זה בהחלט מעצבן ואני מבין אותם ותחבר'ה הרציניים יותר שעזבו שכתבו פה לפני. תחשבו שהחבר'ה רואים אי רצינות בפורום כ"כ פופולרי ומדלגים לדף הבא אני נירשמתי לפה אך ורק ביגלל הרצינות שראיתי(היום כנירא הייתי מדלג לעמוד הבא) כי ידעתי שיעזרו לי פה המון ועובדה יש לי ידע יותר ממינימלי בכול הקשור לפיתוח גוף ,תזונה ,אימונים...הקהילה של היום אני חושב בהרבה פחות רצינית מפעם וביגלל זה כול דיון הופך לחרטא ויותר מ70 אחוז פה ילדים קטנים שבאים ליסתלבט....אני לא מיתלונן אבל אם נוותר פה על הודעות לא מכובדות ויותר לעיניין זה יעזור מאוד (: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() לי פריסט (בצעירותו) היה בודיבילדר מדהים לאללה איך אתם מעבירים עליו ביקורת בכלל ?
|
![]() |
![]() |