|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() חח הכי כיף להקפיץ ת'חזה..
אם כבר.. ![]() ![]() ![]() ![]() התחלתי להתאמן רציני יותר, וכבר כשהתחלתי הייתי מקפיץ וסתם לפעמים הייתי עושה שרירים בחזה (מקפיץ כשמשעמם או סתם עד היום..) בקיצור אני נמצא עם חבר'ה מדברים וזה, והיה קר והייתי עם חולצה קצרה והייתי בשקט, הקשבתי יותר\ אז הקפצתי כזה, פתאום אני מסתכל לצד אני קולט משהיא שהייתי דלוק עליה, העניין שהיא ראתה את זה מלפני אבל את הפרונט (שניי מטר ממני בערך ולא ראית אותה בהתחלה, ומהפרונט ממש רואים, ואז היא חייכה/צחקה- זה מפדח שאין לכם מושג חחח אתה מבין שיש מצב שהיא חושבת שאתה איזה אדיוט, מצד שני.. היא ראתה אותי בפאדיחה, לפחות היא ראתה אותי מקפיץ.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() יאללה אני יעתיק את זה לאשכול פאדיחות..
עריכה: לא משנה, לא מצאתי ת'אשכול. לילה טוב חבר'ה! נערך לאחרונה על ידי speed, 11-01-09 בשעה 00:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
כללי:: חייל..
עוסק ב:: סמים
חדר כושר: EXTREME
|
![]() לא אכפת לי ממש ,
זה דוגמא לפי מה שאני רואה כוח לא קשור למסה
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() בוא נאמר דבר אחר, תסתכל על בודיבילדרים- לא ראיתי משהוא ללא שרירי חזה.. אולי יש הבדל מעט בגודל אבל זה בידך הדבר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() גנטיקה גרועה בחזה...
ככה זה אצלי
![]() |
#27 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() לא חייב להיות קשר אם אני לא טועה היה איזה תחרות לחיצה עד 67.5 קילו דחק איזה אחד גבוהה רזה 180 קילו
![]() ![]() אבל עלייה במסת שריר תשפר כוח |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מסת שריר לא מעידה בהכרח על כוח כמו שכוח לא מעיד בהכרח על מסת שריר.
כשמתאמנים גם הכוח עולה וגם מסת השריר עולים(תלוי כמבון בגנטיקה ובתזונה), אז יוצא ששני הדברים מתלווים אחד לשני, אבל יש אופציה לעלות בכוח ולא לעלות במסת השריר(תראו את כל החבר'ה מהאולימפיאדה שמשתתפים בהנפות האולימפיות בקטגוריות משקל נמוכות), כמו שיש אופציה לעלות במסת השריר אבל לא בכוח
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() מסת שריר זה תוצר של כוח ומאזן חיובי
![]() |
#30 |
חבר פעיל
כללי:: שרגא, כהן שרגא
עוסק ב:: מנקה בחדר כושר...
חדר כושר: אקסטרה ג'ים
|
![]()
שיאים: bench press: 23kg RM5 squat:69.25mg *RM0.5 deadlift: 76.4g RM5 *חצי ירידה ![]() משקל בבוקר: 106 ק"ג משקל לאחר פיפי: 103.4 ק"ג משקל לאחר קקי: 92.7 ק"ג משקל לאחר ארוחת בוקר: 112 ק"ג *מתעדכן לאחר כל ביקור בשירותים. לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
|
![]() ציטוט:
זה היה הכיוון העיקרי של ההודעה...
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() רגע, 70 קילו עם 6 חזרות כשאתה שוקל 68-70 , אתה כבר אמור להקפיץ חזה בטוח עם יש לך גנטיקה נורמלית?
זה אומר שיש לי גנטיקה חרא בחזה :\ ?
![]() |
#34 |
|
![]() מסת שריר וכוח קשורים מאוד ובעיקר גורם מכריע אבל לא תמיד.
לכל אדם יש כוח אחר לאחד יש שריר שמתכווץ פחות חזק לשני יותר. כל שריר הוא שונה והכוח נקבע ע''י כוח התכווצות של שריר ובגידים שיכולים להחזיק את השריר לעצם. במערכת עצבים ששולחת את האינפורמציה כמה חזק לשריר להתכווץ ובאיזה תדירות וכו. ככה שאפשר לסכם את זה ככה זה הכי תלוי במסת שריר במערכת העצבים וגידים ואפילו בדחיסות של העצמות |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() ?????
טוב. אבל אמממ מה זה אומר על הגנטיקה שלי בחזה? ויש לי חבר שחיף ששוקל 50 קילו שיכול להקפיץ חזה wtf ?
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() יכול להיות שמה שאני עושה זה לא חכם, אצלי זה עובד ממש טוב: אני עושה שלש חזרות של פרמידה כלומר כל חזרה מגיע למקסימום וכשיש כשל, שמתחילים לספור את העליות, חייב עוד חמש! (זה מאוד קשה!! אבל משום מהזה נותן הרגשה טובה אח"כ)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
ישי, אתה לא מצליח להקפיץ את החזה כי אתה לא יודע לעשות את זה, זה לא קשור לכח. תתאמן על זה, תעמוד שעה מול המראה ותנסה, בסוף תצליח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() אה פשיו תודה,
ירדה לי המוטיבציה מקודם חשבתי כבר שיש לי גנטיקה לא טובה בחזה בגלל הקפצה הזאתי:s טוב זהו ,אפשר לנעול.