|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() טוב בסדר אנ מושפע אני הכל אבל הרגשה אישית אי אפשר לשנות..לך תתאמן במכון של פלצנים שאין כמט משקולות ואתה נכנס לאיזה משכשיר שדומה לאמבטיה שאחרי 30 סטים שלו אמתה מרגיש משוחרר ואתה גודל אחרי חודש.
בעצם לך תתאמן על המכשירי חרטא בערוץ הקניות קרם גוף שיהפוך אותך לשגיא כלב כשאתה מורח אותו בתנועה סיבובית ...עזוב את זה יש לי משו יותר טוב..שים לך תמכות חשמל האלה עם החגורה שעושה קוביות ותוך כדי גם הזרועות יגדלו לך.. יאללה שיגעת אותי כוס אמק גם ככה אני מסטול |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]() +1
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין משקולות ? דווקא במכון הישן שלי שהיה כולו מלא חלודה והרוס (כמו שאתה אוהב) היו פחות משקולות .. במכון החדש (שהוא לא פלצני, אחלה אנשים באים לשם) וגם הוא בערך אותו מחיר כמו המכון הישן שהתאמנתי בו הרבה יותר טוב . יותר מכונות יותר משקולות יותר מקום, אז למה לא ? די לזיין בשכל ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כל החדרי כושר של הכוסיות האלה צריך לשרוף אותם, אתה דוחק שם 100 קילו מיסתכלים עליך כמו אנדי בולטון.
מחכים בתור בישביל איזה מנייק שמיתאמן 5 שנים ועדיין עושה לחיצת רגליים במכונה עם 10 קילו. תחלס מי שנירשם לשם זה בישביל פוזה. יש אנשים שלא זים מההליכון אשכרה. משלמים 300+ בישביל הליכון קיבינימט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() למה כל כך אכפת לכם מאנשים אחרים? אם הם פלצנים או גדולים, הם לא מה שישפיע על ההתקדמות שלכם. במכון שלי אני מיתאמן איך שאני רוצה. פעם אחת איזה מאמן העיר לי הטכניקה של הסקוואט אמרתי לו סבבה ושמתי זין. "שונא את אלה ששותים קפה 10 דקות בין סט לסט", תיהיו מרוכזים באימון ובמטרות שלכם ותפסיקו להיסתכל על אנשים אחרים.
ובקשר לדיון של המכון גדול vs. מכון קטן, אין ביכלל ויכוח שבמכון הגדול יותר טוב. תיהיו בטוחים שבמכון גדול לא יהיו לכם מישקולות וורודים של 10 קילו, יהיה לכם הרבה יותר מיבחר והרבה יותר ספות והרבה יותר מישקל והרבה יותר ברזל מאשר במכונים ה"שכונתיים" שלכם. ההארדקור זה תלוי בכם, אתם בוחרים אם להיתמקד בברזל או בזקנה אם הפודל. נ.ב אני מיתאמן במכון קטן, אבל רק מהסיבה שזה 10 דקות הליכה מהבית שלי.
![]() |
#7 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() איזה דיון חפירתי
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: שחייה
|
![]() מה בזבוז כסף? עוד 10 שנים אני שם בנאדם!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כן, אני שובר לבחורות זקנות את הרגל, לא ידעת שאני בנאדם חרא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() ...O_O
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#13 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() St.SillaNF אתה הבנאדם הכי מטומטם בפורום ובאמת שזה קשה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ![]() יש בזה המון מן האמת ...
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אחי ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() דה האמר..
הקטע הוא שהמכון שהייתי רשום אליו הוא קטן הכל חלודה יש המוןןן משקוות משקולות יד עד 52 קילו ורק שם גדלתי..כי שם הם מבינים עניין ושם אם אתה לא סקאווט או דדליפט אתה יכול לקחת את הכסף שלך בחזרה.. אגב המחיר של המכון הזה שהוא בודיבילדינג נטו הוא 700 לשנה |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחח ה st.sillanf הזה כל פעם הורג אותי מחדש חחחחחחחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אני אנסה להשתנות, אבל זה לא יעבוד אם אתם תמשיכו לזיין לי ת'שכל בכמה שאני דפוק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מקרה אבוד אחי.