|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
אתה פשוט טיפש!!!!!!!!!!! אעלק אני מווינגייט ניראה מי מתווכח איתי!!!!! יאללה ילד לך למרוח את עצמך בווזלין ולך לגן החשמל יא טמבל!
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Banned
|
![]() עלק אני ילד...
יא טמבל חח אני יכול להיות אבא שלך יא אהבל |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
|
![]() די הבכת את עצמך מספיק לך לישון
פוסט זה ננעל נחתם ונסגר!! יום טוב ואנאבולי לכולם!
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Banned
|
![]() אני הבכתי תעצמי כן יא טמבל
אתה יודע לאן אתה יכול להתחבר לי, גבר מאחורי מסך |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() טוב חלאס מה אתם בגן ?! חלאס עם הריבים האלו מה זה מוסיף לפורום?
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() יצאתם אהבלים, מקבילים זו גם תנועה מורכבת וגם כן עובדת על 95% מהשרירים שעליהם עובדת הלחיצה, אז שיחקתם בקקה כל הזמן הזה, תודה ולהתראות
![]()
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Banned
|
![]() אף אחד לא אמר שזה לא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() כמה זיוני מוח
למתאמן רגיל מספיקות 5 התנועות הבסיסיות כדי לגדול. מתאמן מקצועי קרוב או הגיע לקצה גבול היכולת הגופנית שלו מבחינת מסה כללית. לכן הוא מחפש לא רק להוסיף מסה אלא גם לשפר פרופורציות, דבר שמשפיע בצורה משמעותית על הניקוד שלו בתחרות. אם מתאמן רגיל רוצה לשפר פרופורציות, נניח לחזק כתף אמצעית, הוא יכול להוסיף עוד תרגיל מבודד כדי לעבוד עליה נקודתית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
|
![]() שד' ירושלים 123 ביפו אני מחכה לך מחר ב14:00
אני יאיר הנה עכשיו אני כבר לא מאחורי מסך
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() אין כמו ויכוח עברייני מקלדת בסוף תשמעו על דקירה, מעצר וזמן בכלא ... על וויכוח של תרגילים בסיסיים או לא ..
יאללה שניכם .. תעזבו אתכם שטויות. החיטוב דפק לכם ת'מוח או שזה המחסור בשוקולדים ![]() לכו לדפוק יחד איזה סטייק פרגית ותעזבו לריב כמו ילדים קטנים .
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() אותו משקל שאתה מעמיס בבנץ' אתה יכול להוסיף על עצמך דאמבל\פלאטה והכל יפתר.
בכל אופן, בהחלט לא יזיק לגוון בין שניהם.
![]() |
#55 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ואוו איזה פוסט מיותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() עוד לא ענו לי, כמובן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() רק בגלל שאתה מתעקש...
מתי פגשת לאחרונה מפתח גוף שיודע מה זה פיריודיזציה וגם איך להשתמש בה? לרוב התוכניות (ואני אפילו מדבר גם על כמה מתחרים שאני מכיר אישית ועוסקים כמדריכים) שהם רושמים למתאמנים אחרים עובדות למרות ולא בגלל. המזל שיש לרוב לאותם מתאמנים שנמצאים בתחילת דרכם היא שכמעט כל דבר יעבוד עליהם (ויש דברים שיעבדו הרבה יותר טוב מאותם תוכניות). מה שיותר גרוע שלרוב הדבר ההגיוני היחיד מבחינתם לעשות ברגע שהם נתקעים באותה תוכנית היא להוסיף עוד ועוד תרגילים,סטים, חזרות שליליות וכו' (אותו "גיוון" מפורסם).
![]() |
#58 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
|
![]() hypertrophy
נכון יש הבדל בין תרגיל לתרגיל ובזווית של הגו וכו' וכו' אבל זה להתעסק בשטויות כי המטרה של להתעסק בשטויות זה לתת דגש לכל חלק קטן,ואנחנו בתור מתאמנים מתחילים/ממוצעים פשוט לא צריכים את זה,גם בגלל הזמן הלא גדול שאנחנו מתאמנים וגם בגלל שהרוב לא עולה על במה בכלל ואף אחד לא בודק להם פרופורציות בין החזה התחתון לחזה עליון. עריכה: שיקו למה שלא תביא לנו קצת ידע ותשתף אותנו באיך צריך להתאמן, האם באמת צריך כל מיני תרגילים קטנים וכד'? זה יהיה מאד נחמד מצדך ויעזור להרבה אנשים (גם לי כמובן) ![]() נערך לאחרונה על ידי Cookie, 09-10-08 בשעה 23:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נערך לאחרונה על ידי VIKING, 09-10-08 בשעה 23:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |