|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לרוב האנשים אין בעיה לאמן הרמות אולימפיות 3-4 פעמים בשבוע. לעומת זאת בדדליפט זה כמעט בלתי אפשרי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() טוב כמה דברים
סראגזוזן העובד עם המשקוליות של הקילו הוורודות ל100 חזרות ,ביום שתעשה אימונים כמו שאני עושה ועם מי שאני עושה דבר איתי עד אז אתה יכול להמשיך למצוץ לריפוטו שלך. דה סאן-אני לא רוצה שהיה אי הבנות בינינו נכון שאני קורא שוב את התגובה שלי היא די כעסנית ואגרסיבית אבל זה היה רגע של עצבים בכללי אין לי שום בעיה איתך להפך אני אוהב את ההשקעה שלך ואת האהבה שלך לתחום ואתה באמת אחד הרציניים פה ורואים את זה ,אבל פשוט הצחיק אותי בהתלחה הזלזול והחוסר בושה לדבר ככה לאנשים שעברו הסמכות כול שהם והתחום הזה זה בעצם העבודה שלהם ובמילים אחרות החיים שלהם בכללי אני לא רוצה שתיהיה בנינו סכסוך כול שהוא אתה בסדר גמור ובמובן האישי אין לי כלום נגדך . לעידן-ברור שהקורס בוינגייט הוא על קצה המזלג ורק שלמדתי שם הבנתי למה 60 אחוז מהכיתה לא באים מהתחום ומהרגע בורים לגמרי אנשים שהקשר ביניהם לתחום הוא שמיים וארץ אבל את הכללים הבסיסיים שצריך ללמוד הם מעבירים אותו טוב מאוד. לגבי ההגעה לכשל זה לא חד משמעי בכללי האימונים צריכים להיות עצימים ועם הגעה לכשל אפשר לחלק את זה לסוף תרגיל וכו.. אבל חשוב מאוד גם כן לתת אימונים" קלילים" לגוף ולא להגיע לכשל כול הזמן זה עוד פרמטר חשוב בכללי עם אפשר היה לחלק את זה לאחוזים 80 אחוז אימונים רצח 20 אחוז אימונים קלילים אימוני "פאמפ" אני קורא להם שפשוט מזרימים דם לשריר משקל נמוך חזרות מרובות 12+ רק ככה עובדים על השריר מכול הפינות ונותנים לו את כול הגירויים צריך לזכור שהגוף זה לא מכונה ואי אפשר לבוא כול אימון למכון ולתת 100 אחוז מעצמך .
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בקשר לטבלה שם, הוא צודק בהקשר של הנפות אולימפיות.
בנוסף יש מנוחה ארוכה בין הסטים כדי לא לאבד מהירות, שזה החלק הכי חשוב. בהנפות אולימפיות ככול שאתה יותר מהיר ככה אתה תרים יותר, המשיכה זה החלק הפשוט בתנועה. ולחלקים יותר למטה שם, אני לא חושב שזה מומלץ להגיע לכשל בכול סט גם בשרירים קטנים. זה יפגע לך בעבודה בשרירים הגדולים יותר. בנוסף הקטע הוא הביא דוגמאות לסוגי אנשים, אני לא הבנתי כול כך למה מישהו עם רגליים ארוכות לא יכול להפיק את אותה עבודה מסקוואט כמו מישהו עם רגליים קצרות. זה שהוא מרים פחות משקל לא אומר שהוא עבד פחות. ניתן לשלב תרגילי עזר כמו סקוואטים ולנגים, אבל עבודה מבודדת על הקוואדס או המסטרינג לא נראה לי אפקטיבית לגבוהים או לנמוכים.
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
כללי:: Deus ex machina
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: אוניבסיטה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
אבל הוא כתב שהם שסקוואט זה לא מספיק לגבוהים כי הרגליים שלהם לא מותאמים לסקואט. ולכן הם צריכים עבודה בצורה שונה על הרגליים בניגוד לנמוכים שסקוואטים מספיקים להם. עכשיו תגדיר לי מזה גבוה? 1.90? ונמוך זה 1.70? אז אני יכול לקחת אחד מ1.60 ואז האחד מ1.70 גבוה ביחס לאחד 1.60, האם הסקוואטים לא מתאימים לו כתרגיל מרכזי? גבוה זה דבר יחסי וזה שהוא יכול להרים פחות משקל זה אומר שהוא לא מותאם להיות pl של סקוואטים אבל הוא עדין יכול לעבוד על סקוואטים כתרגיל מרכזי לפיתוח מסת שריר. תרגילים מבודדים מתאימים רק לbb לפי דעתי, בכול שאר הענפים אתה מתרגל תנועה וזה השריר עצמו חזק בטווח הזה לא בהכרח יעזור לך לבצע את התנועה שלך.
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא מדבר בעיקר מהנסיון שלו בתחום ( ואני לא יכול להתווכח איתו על זה ) , הבאתי את המאמר בגלל שזכרתי את הטבלה ומה שהוא כתב על הכשל . וכמו שכתבתי כבר להבנתי מה שהוא התכוון שהוא לא יכול להתבסס רק על סקוואטים לבניית המסה כמו מתאמן יותר נמוך , זה לא אומר שהסקוואט אינו התרגיל המרכזי שלו אלא שהוא יצטרך לשלב תרגלים מבודדים בנוסף . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה שכותב המאמר התכוון לומר הוא שכביכול אנשים שהם בעלי מבנה גוף עם רגליים ארוכות לא יקבלו את אותו ה"רווח" מסקוואט כמו אנשים עם רגליים קצרות, ולכן כדאי להם לשלב עבודה עם תרגילים מבודדים כגון פשיטות או כפיפות ברכיים. 1.60 יכול להיות עם רגליים ארוכות לצורך העניין ביחס לגוף שלו, ו1.90 יכול להיות עם רגליים קצרות יחסית לפלג גוף העליון. שוגרזזה - הוא לא "ביטל" את העובדה שהתרגילים המורכבים הגדולים הם האולטימטיבים לצבירה של מאסה, הוא פשוט הוסיף ואמר שיש אנשים שימצאו לנכון לשלב עבודה של תרגילים מבודדים במקרים מסויימים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
זה שיש לך רגליים ארוכות זה בסך הכול אומר שיש לך מנוף יותר גדול ועקב כך המומנט יותר גדול--> תוכל להרים פחות משקל. אבל איך זה קשור לרווח אני לא מבין. אם מישהו עובד על rm5 ב100 קילו והשני rm5 עם 50 קילו זה אומר שזה שהרים 100 קילו "הרוויח" יותר?
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() אני דווקא התרשמתי מהניתוח שלו והתפישה שלו לגבי כל מתאמן כאינדיבידואל בפני עצמו - מעניין שאף פעם לא חשבתי על העובדה שמבנה הגוף הוא פקטור רציני באימוני רגליים.
כנ"ל לגבי ההסבר שלו על לחיצות חזה. מעכשיו אני אנסה כמה מהעיצות של הבחור לגבי התרגילים המבודדים, שווה לתת לזה צ'אנס. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() כמו בסרט פני צלקת כשאלווירה אומרת לטוני מונטנה
nothing exceeds like excess כל דבר הוא טוב אם הוא בא במינון הנכון, בעיקר כשאחד הדברים היותר חשובים הוא לגוון ולתת לגוף לנחש אבל שוב, במינון הנכון סופו של דבר שכל אחד יעשה מה שבראש שלו, אם זה נותן לו תהתקדמות שהוא רוצה מברוק |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() דווקא זה עם הרגליים הארוכות יפיק יותר מהמשקל הזה, כי הזה עם הרגליים הקצרות יוכל להרים יותר בעיקרון. אם הם באותה רמה, הכוונה.
![]() |
#13 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
|
![]() הוא התכוון למי שיש רגליים יחסית ארוכות הן לא מותאמות לסקוואט לכן התועלת מסקוואט יותר נמוכה,
ובלי קשר למשקלים שהשניים מרימים |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() מה הכוונה ללא מותאמות, ולמה אתה מסיק מכך שהתועלת יותר נמוכה?
![]() |
#15 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() אני לא יוצא מהמכון בלי הגעה לכשל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אשכרה דפוקים פה, אני אמרתי שאני לא יוצא בלי הגעה לכשל כי ראיתי שיש פה כמה שאומרים שזה לא הכי טוב אז לדעתי זה מצויין, ונתתי דוגמא שיראה כמה זה טוב, ואתה כמו מפגר קופץ. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |