|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() אחי כל הכבוד!
שאפו נראה טוב שיפור מצוין והטרייספ.. פיי |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אסי הרגת אותי מה שמת את צאפלו השוואה
![]() ![]() ד.א צאפלו בערך 56-57קילו הוא לא 60 למרות הגובה שלו תשאל אותו אינ כמעט בטוח.. נערך לאחרונה על ידי The-One, 08-08-08 בשעה 17:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Banned
|
![]() כל הכבוד, שינוי יפה מאוד, תמשיך להתמיד
ובקשה אחת - כשאתם מעלים תמונות - צלמו את עצמכם עם מכנסיים בחייאת רבאקקקקקק תרימו אותם מקסימום קצת כדי להראות ת4 ראשי וכו' אבל תלבשו מכנסייייייייייייים |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה עמית צח...
ורשוס עשה טובה אחי אם אתה רציני אז הפורום הזה לא בשבילך :| ואם זה כל כך מגעיל אותך לראות רגל של מישהו אז פשוט אל תסתכל על זה.
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() בתמונות האלו יצאת הרבה יותר טוב. בהחלט יש לך בסיס לא רע בכלל. הרגליים סבבה, החזה גם, אבל תיתן קצת יותר דגש לזרועותץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Banned
|
![]() ![]() בתמונה הזאת ההבדל ממש מפחיד :] .. ד.א יצאת ממש מאסיבי בתמונות האלה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
כללי:: איש המאסל
עוסק ב:: לספור כבשים
חדר כושר: גולד ג'ים
|
![]() לפי מה שרואים פהה רואים שהרגליים שלך לא בפרופורציה לפלג גוף עליון פעם ראשונה אני רואה דבר כזה.. יש לך רגליים פשוט מטורפות!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() very good
i'm in India (kashmir) and when i'll be back i'll give u a reply |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך טרייספייס אכזרי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() יפה מאוד אני גאה באמא שלי רואים שיפור טוב מאוד אמרתי לך תאן מסה תיגדללל קצתת עד שלא תעבור בדלת חחח :]
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד
הרגליים שלך במצב טוב אתה מזניח גב כתפיים תמשיך עלייה במסה אם אתה רוצה לשמור על אחוז שומן נמוך תוסיף 20-30 דק' אירובי קל-בינוני אחרי כל אימון |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד אחי אחלה שינוי,בתמונות עם הגופיה השחורה באמת יצאת טוב מאוד.
מה היקף המותן שלך בערך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() נראה ממש מצוין כל הכבוד באמת יפה
![]() |
#54 |
|
![]() פשש כל הכבוד. בהחלט שינוי מעולה!
דרך אגב, אם אתה זוכר אותי, גם אני עשיתי שינוי דומה, ירדתי 20+ ק"ג וגם מתאמן בפיתוח גוף (כרגע 3 חודשים עם גיל כבר). אם אתה זוכר דיברנו גם על העודף עור, אז עדיין יש לי, קצת. עוד תקופה יעבור. בקיצור בהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה גוף
חזה, בייספס וכתפיים צריכים שיפור.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
משתמש פעיל
|
![]() גבר אתה לא מfxp? הראו פה פעם תמונה שלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
|
![]() כן אני רשום שם ממזמן. אבל רק עכשיו התחלתי להגיב שם. אבל הקהילה שם על הפנים, כולם שם ילדים קטנים עם חלב על השפתיים. עוד לא התבגרו.
ואיפה הראו פה תמונה שלי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]() חזרתי מאילת חברה אכלתי כמו מניאק והיה בן **** ! :]
נענה קצת על תגובותתת muscle כן זה ידוע לי אחי אבל זה יסתדר עם הזמן אני מאמין... רואי תחזור כבר מתגעגע אליך !!! אורי באמת עזרת לי אחי צדקת תודה גבר ! :] rendi היקף מותן לא מדדתי מזמן אבל אם אני ל אטועה זה משהו כמו 83 ככה... Omrif כן אני זוכר את השיוני שלך אחי גם שינוי אדיר ויפה מאוד :] כל הכבוד לך ... מקווה שאתה מבין שהדרך היחידה להתמודד עם העור זה רק לעלות במאסה ואין אפשרות שחיטוב תוריד אותו...
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() אסי יתותח איך היה באילת???? השתזפת?? :):):):)
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]() לא מאמין שאני ער בשעה כזאת סעמק.... קמתי ולא מצליח להרדם כמו מניאק !#%! וואלה אחי היה בן **** בחיים שלי לא נהנתי ככה המבאס לחזור ללימודים אחרי דבר כזה :< ולא השתזפתי בגרוש הרגשתי שזה בזבוז לשכב ולהטגן שאפשר לעשות דברים אחרים :] דרך אגב עדכון קטן כמה תמונות מהמלון הייתה שם תאורה בת זונההה !!! ואיכשהו אני מרגיש כאילו התחטבתי וגדלתי ><... ![]() ![]() ![]() ![]()