|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() + 1 !!!!
שום דבר ישראל לא יכולה לעשות נגד אירן, לא משנה איזה מטוסים ארה"ב תשלח לפה... לא מטוס חדש אלה ראש ממשלה חדש ושר הביטחון חדש, זה מה שישראל צריך בשביל לנצח מישהו ! נערך לאחרונה על ידי Bodybuilder, 27-07-08 בשעה 22:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא יהיו לאיראן טילים גרעיניים. וגם אם(מה שלא יקרה), ארה"ב יכולה אם היא רוצה להעלים את כל איראן ביומיים-שלוש. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() במקרה שתהיה מלחמה הכוונה, מה שלא יהיה כי לא ייתנו לאיראן להגיע לטילים גרעיניים... אפשר להיות בשקט. (אחמדי הקוף אוהב לדבר הרבה זאת הבעיה..)
פאק איזה דבר קטלני זה האורורה... רק לשמוע את זה. damn... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() טוב זה פצצת תאורה... נכון זה פצצת תאורה בצבע כתום שעומדת באוויר שעה ורבע ולא נכבית איך עליתם על זה? מה אתם מזיינים ת'שכל... אני לא אומר שזה חייזרים או משהו אבל פצצת תאורההה זה לא, ותפסיקו לחשוב שזה שבמסגרת התפקיד שלכם בצה''ל יריתם כמה פצצות תאורה אתם יכולים להגיד בוודאות שמה שזה היה היה פצצת תאורה, זה היה משהו אני לא פוסל שום דבר אבל זה לא היה פצצת תאורה
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מוזמן לחפש בגוגל את ההבדל בניהם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אם אני לא טועה כל הנושא הזה מסווג נכון ? וקראתי באיזה מקום שישנם פצצות תאורה שהן בלתי נראות רק בעלי ציוד ראיה מסויים הם יכולים להעזר בפצצות הללו ולפגוע באוייב בלי שישים לב
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() http://www.google.co.il/search?hl=iw...cr%3DcountryIL
זה הפרנהייט וזה רוח הזמן (חצי חלק הראשון של הסרט הוא נושא אחר, באמצא הסרט מתחיל הנושא על 11 בספטמבר וטרור) http://www.radicali.co.il/index.php?...id=42&Itemid=9 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא פצצות תאורה ,מי שפעם ירה יודע איך זה ניראה ,כי הם כבות לאחר חצי דקה-דקה.ככה שזה לא רלוונטי.
מטוס זה הגיוני יותר ,השביל של העשן מגיע מהמנועים,מה"אש" כיביכול ,המטוס לא יכול להשאר במקום מוחלט אז הוא עולה מעט יורד מעט ונוצר שביל העשן . עוד דבר אנחנו עד מחר יכולים לנחש מה זה ולא נידע עד יום מותינו חעחעחעח
הרצון הוא הכוח למחשבה ,המחשבה היא הכוח. נערך לאחרונה על ידי AB6Killer, 28-07-08 בשעה 00:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צייד אוצרות
חדר כושר: מריוט
|
![]() אני יגיד לך מה יותר מעניין .. מעניין אותי הנקודה הצהובה הזאת שתקוע לי 50 דקות מול העיניים בשמיים כאילו אלוהים לוקח שאכטה מהאטמוספרה ..
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() בודיבילדר אתה אומר שאני חי בסרט ואתה מאמין לבולשיט הזה?