|
|||||||
| פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
מאיפה אתה יודע?
יש בסיס לטענות שלך? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
עדיין לא הבנתי איך המטוס הזה מסוגל ל-"עמוד" באוויר ללא תנועה ועוד כל כך קרוב לקרקע (באופן יחסי).
![]() לי זה לא נראה כמו התיאור של האורורה.. נערך לאחרונה על ידי Dino Psaras, 27-07-08 בשעה 16:12. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
ציטוט:
אני עוד זוכר שיצאתי מהאוטו ואמרתי לאמא שלי מזה הדבר הזה בשמיים,.לכו תדעו חח. ![]()
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר מתחיל
כללי:: שניר פרץ
עוסק ב:: בקרוב צה"ל
חדר כושר: כעת מתאמן בבית
|
אני הרבה זמן מתעניין בכל מה שקשור למטוסים ובסיסים סודיים.
מטוס האורורה (sr-91) אפילו נמצא כסעיף חסוי ברשימת ההוצאות של חיל האוויר של ארה"ב תחת השם הכללי אורורה. מטוס זה פותח באחד הבסיסים הסודיים והשמורים בעולם area51 (לא רחוק מלאס וגאס), ניסויים רבים נעשו באורורה באיזור זה ויש דיווחים רבים על "אורות מוזרים" במקום (למרות השמירה ההודקה על שטח הבסיס ועוד שטח גדול מסביב לו מטוס כמו אורורה שטס במהירות 8 מאך צריך מרחב אווירי ענק ואין אפשרות לסגור את כל מדינת נבדה בכל פעם שמטיסים אותו). |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
|
בולשיט !
אין קשר בין aurora לבין האורות, זה שני בלונים דולקים, מה הקשר מטוס ? מה שבתוח לפי דעתי האורות האלה קשורים איך שהוא לצה"ל (אולי ניסויים של משהו חדש), כי אם זה היה משהו מיוחד שהצבא לא יודעת עליו (חיזרים עם ראשי ביצה וכו'), כמו שאמרתי בפוסט הקודם, היו שולחים מטוסי קרב לבדוק מה זה הדבר הזה ... לא עשו את זה ? כניראה רוצים שזה ישאר בסוד, לא שלחו מטוסים ? כניראה זה ניסויים של ישראל ! ... |
|
|
|